Tips 1: Ras av katter: American Bobtail

Tips 1: Ras av katter: American BobtailAmerikanske Bobtails, eller Yankibobs, iforskjellen fra katter av mange andre kjente raser, det er ingen offisiell forfedre. På begynnelsen av 1960-tallet i Sør-Arizona, i USA, ved siden av territoriet til den indiske reservasjonen, fant ektefellene Sanders en bobtail kattunge og kalte den Yodi. Til ham i et par, da han vokste opp, plukket de siamkaen Misha. Deres kortere kalver falt da inn i felinologene. Slik viste rasen American Bobtail.

Kattraser: American Bobtail

utseende

Amerikanske Bobtails har en ganske storstørrelse, solid fysikk, utviklet muskulatur og karakteristisk for denne rasen, en kort flyttbar hale. Brystet er bredt og dypt, ryggen er rett, skulderbladene stikker litt ut. Yankibobs hode er bredt, har en kileform, pannen er konveks, nesen er av middels lengde, kinnbenene rager litt ut. Neseparti nesten firkantet, kort, haken bred, litt avrundet, noe som kan ses når den ses i profil. Bredt sett og litt hellende fremre ører har en gjennomsnittlig lengde, øynene er også plantet bredt og litt skråt ovalt eller mandelformet.

Nakken av amerikanske bobtails av middels lengde,sterk. Lemmer er proporsjonale, like muskuløse som hele kroppen. Hindbenene er litt lengre enn forbenene, deres form er rund, mellom fingrene er det vanligvis mulig å observere små bunter med fremspringende hår. Den korte halen har formen av salve eller børste.

Ull og farge

I korthårede bobtails er ull fjærende,Det er en myk underjakke, i halve langhårede er den tett, shaggy, og det er også en myk underjakke. Farger i katter av denne rasen kan være svært forskjellige.

omsorg

Yankibob liker å gå og leke utendørs, de trenger periodisk omsorg for håret. Tilstedeværelsen av en mutasjon i form av en kyllinghale fører noen ganger til helseproblemer.

karakter

Katter av denne rasen er munter og godmodige,elsker folk. De er enkle å undervise, med barn de møtes bra, og også får det bra med andre dyr. Amerikanske Bobtails er lett knyttet til eierne og krever en gjensidig kjærlighet fra dem.


Tips 2: Hvor mange år lever katterLivsforventning av katter i gjennomsnitter ca 12-15 år. Imidlertid spørsmålet om hvor mange år bor katter, spør internettbrukerne fortsatt. Faktum er at levetiden til katter avhenger av en rekke faktorer, for eksempel på hvilket slags dyr rasen er, om den er sterilisert, etc.

Hvor mange år lever katterHvor mange bor katter og katter, det eneste husetfor hvilken gjennom livet er gaten? Homeless representanter for kattens familie bor i gjennomsnitt 5-6 år mindre enn sine hjemlige kolleger. På gaten er det mange farer som venter på dem. I deres liv er det nesten ingen kjærlighet, ingen kjærlighet, hvor underskuddet negativt påvirker dyrets mentale og fysiske helse.

Og hvor mange år lever katter hjemme? Rasen påvirker til en viss grad levetiden til Murok og Barsikov. Veterinærer sier at mongrel katter lever lenger enn stamtavskatter i gjennomsnitt i 5 år. Som et resultat av kunstig kryssing av dyr av forskjellige raser, er mutasjoner som taillesshalen (bobtails) eller for eksempel utelukkede ører (American Curl) mulige. Og lignende mutasjoner kan utgjøre en viss fare for dyrets helse, for eksempel genet for brette ører i skotske folder.

I motsetning til mennesker lever både katter og katter like lenge. Så svaret på spørsmålet, hvor mange år lever katter og katter, er svaret enkelt: "Samme".

Tilstanden til reproduktive systemet påvirker også alderen på de bostonde kjæledyrene og pythomiene. Kastrerte og steriliserte representanter for slekten Felis silvestris catus lever i gjennomsnitt 3 år lenger enn vanlig.

Øk sjansene for å overleve til dyp kattalderdom et balansert kosthold og en livlig livsstil. Hvis kjæledyret ditt er rik på vitaminer, mikroelementer, fiber og protein i kostholdet, og det er tilstrekkelig mobilt, kan dyret leve opptil 20 år.

At katten levde lengre, er det ikke nødvendig å forsømmeen vanlig undersøkelse hos en veterinær. Hvis du ikke finner ut i tid og ikke trekker loppene eller helminthene fra katten og heller ikke legger inn vaksinen i tide, kan den skade immuniteten alvorlig, noe som på dyrets tidspunkt ikke vil bli reflektert positivt.