Ras av katter: Asiatisk tabby

Ras av katter: Asiatisk tabbyDen asiatiske tabbyen, til tross for navnet hans, vari Europa, eller heller i Storbritannia. Katter av denne rasen tilhører gruppen av asiatiske korthårede. Den asiatiske rasen av tabbyfarger er ikke så vanlig i verden. For eksempel, i Russland er katter som tilhører det sjeldne. Denne rasen dukket opp som et resultat av å krysse burmesiske katter og persiske chinchillaer, senere begynte den første å krysse med abyssinere.

Ras av katter: Asiatisk tabby

funksjonen

Asiatisk tabby har en sterk kroppsbygning,De har en gjennomsnittlig størrelse, de har en kraftig avrundet thorax, ovale pote som ser grasiøs nok ut. Halen av den asiatiske rette, avsmalnende til den ovale spissen, har en gjennomsnittlig lengde. Ører store, vidt plantet, litt tilbøyelig fremover. Deres ytre konturer fortsetter konturene på toppen av ansiktsdelen av dyrets hode. Øyene til den asiatiske tabbyen er store, i stor utstrekning. På øvre øyelokk er skjemaet orientalsk, og i den nedre enden. Fargetonen varierer fra gul til gul.

Ull og farge

Katter av asiatisk rase er av typenkorthåret burmesisk type. Ullen er tynn, skinnende, underjakke er praktisk talt ikke-eksisterende. Denne rasen inneholder en rekke varianter med heterogen fargestoffer. De grunnleggende fargene: blå, lilla, svart, sjokolade, aprikos, karamell, krem, rød. Tilgjengelig standard, sølvfarger og tilsvarende burmesiske. Representanter for denne rasen møter også tiger, skildpadder og spottede farger.

karakter

Typiske representanter for den asiatiske tabby-rasenha en vennlig karakter. De er også ganske smarte og intelligente, bevegelige, lekfulle, så det er aldri for mange leker for disse furrige kjæledyrene.