Ras av katter: australsk mister

Ras av katter: australsk misterAustralsk røykfylt, eller australsk mister(Australian Mist) - en rase som ble brakt ut i Sydney i 1975-76. Det ble opprinnelig kalt røkt, men senere ble det omdøpt, fordi katter av denne rasen ble registrert bare på det australske kontinentet. Australsk røykfylt katt stammer fra abyssinske og burmesiske raser. Fra den første tok de tikkende, en munter karakter og to typer farger, og fra den andre - de resterende fire farger og kroppsbygning.

Ras av katter: australsk mister

funksjonen

Katter av australsk røykfylt rase ganskemuskuløs og sterk, men har en gjennomsnittlig kroppsbygning. Halen og nakken er korte, snuten er triangulær i form, ørene er små, avrundede. Øynene til representanter for den australske midge rasen er gylne, mandelformede. Poter av middels lengde med karakteristisk mørk kittling.

Ull og farge

Australsk røkt kort ull, mykog mild til berøring, på magen er det et lett underlag. Til kroppen, støter den løst, løsner lett. Farge er iboende røyk, som er tydelig fra rasenes navn, og den gjelder alle seks typer farger: blå, sjokolade, brun, gylden, karamell og lilla.

karakter

Katter av denne rasen er sosiale, sosialt, deKonverger lett med sine mestere. Veldig knyttet til huset, i lukkede rom føler deg komfortabel endring av natur tåler hard, slik at i deres reise med dem er bedre å ikke ta, og la dem på fravær av slektninger eller venner. Australian smoky komme godt overens med hunder og andre kjæledyr, fremmede oppfører seg i verste fall likegyldige, men mest vennlige, glad i barn. Til tross for deres sosialitet tolererer representanter for denne rasen ensomhet godt.