Hvordan å skylle en kattens øyne

Hvordan å skylle en kattens øyneØyevask er en svært nyttig prosedyre som bidrar til å kvitte seg med pollen og sandpartikler som treffer dyret i øyet. Skylling er også indikert hvis kattens øyne holder seg sammen på grunn av utslipp.

Hvordan å skylle en kattens øyne


Du trenger
  • - varmt vann eller en løsning av borsyre
  • - wadding;
  • - pipette;
  • - Olivenolje.
instruksjon

1


For å vaske øynene, bruk en varmborsyreoppløsning, oppløsning av 2 ts krystallinsk borsyre uten glid i et halvt glass litt varmt vann. I ekstreme tilfeller, bare varmt vann. Salt legger ikke til, fordi hvis det er for mye, vil det forårsake irritasjon av øynens slimhinne.

2


Det anbefales at du gjennomfører denne prosedyren sammen. La assistenten holde katten, og du fukter bomullspinnen i en løsning av borsyre og klem væsken ut av det på øyebollet eller øyelokkene hvis de sitter fast sammen.

3


Et vått stykke bomullsull, vridd av en spiral,Fjern forsiktig det fremmede legemet fra overflaten av øyebollet, men denne prosedyren følger ikke ofte. Hvis katten pisker øyenvipper, trekker den på ytre overflaten med en våt vattpinne, som beveger seg fra nesen til dyret til øyets hjørne. Gjenta om nødvendig en eller flere ganger til øyelokkene åpnes fritt. Skyll deretter øyeeballet. Om nødvendig, fukt tampongen i en løsning av borsyre eller vanlig varmt vann. Den siste handlingen du trenger er å tørke huden rundt øynene dine, forsiktig krysse den med en tørr vattpinne.