Tips 1: Ras av katter: Abyssinian

Tips 1: Ras av katter: AbyssinianAbyssinian rasen stammer fra villafrikanskekatter som bor på Etiopias territorium, tidligere kalt Abyssinia. For første gang om katter av denne rasen er nevnt i 1968. I Amerika ble de første sølvfylte abyssinerne brakt i 1907.

Ras av katter: Abyssinian

funksjonen

Abyssinki ser ut som en liten kopiden kvinnelige løven. Disse kattene har en sterk grasiøs kropp, en lang hale og poter. Hodet er avrundet med en kuleformet nese og store ører bøyde fremover. Ekspressive øyne av abbyske katter har en grønn, lysebrun eller gylden nyanse. Menn av den avisiske rasen veier i gjennomsnitt 4,5 kg, og kvinner - ca 3,5 kg.

Ull og farge

Abyssinian katter er klassifisert som korthårede,Håret er mykt og silkeaktig. Fargeuniform, mettet, med uttalt mørke striper - den såkalte tikkende. Det er fire grunnleggende typer farge abissinok: vill farge med mørke brune eller sorte striper, en sølv striper mørk beige til brune røde striper og gul-brun til beige eller brune striper (såkalt farge fawn).

karakter

Katter av Abyssinian-rasen er intelligente,balansert, de er ideelle for rolige og like balansert mennesker. Samtidig skiller Abyssinians seg av mobilitet, de er veldig sosialt, som når de blir spilt med. Slike kjæledyr er nødvendig for sitt eget territorium og leker. Og jo flere leker er det, desto bedre.


Tips 2: Ras av katter: Australsk misterAustralsk røykfylt, eller australsk mister(Australian Mist) - en rase som ble brakt ut i Sydney i 1975-76. Det ble opprinnelig kalt røkt, men senere ble det omdøpt, fordi katter av denne rasen ble registrert bare på det australske kontinentet. Australsk røykfylt katt stammer fra abyssinske og burmesiske raser. Fra den første tok de tikkende, en munter karakter og to typer farger, og fra den andre - de resterende fire farger og kroppsbygning.

Ras av katter: australsk misterfunksjonen

Katter av australsk røykfylt rase ganskemuskuløs og sterk, men har en gjennomsnittlig kroppsbygning. Halen og nakken er korte, snuten er triangulær i form, ørene er små, avrundede. Øynene til representanter for den australske midge rasen er gylne, mandelformede. Poter av middels lengde med karakteristisk mørk kittling.

Ull og farge

Australsk røkt kort ull, mykog mild til berøring, på magen er det et lett underlag. Til kroppen, støter den løst, løsner lett. Farge er iboende røyk, som er tydelig fra rasenes navn, og den gjelder alle seks typer farger: blå, sjokolade, brun, gylden, karamell og lilla.

karakter

Katter av denne rasen er sosiale, sosialt, deKonverger lett med sine mestere. Veldig knyttet til huset, i lukkede rom føler deg komfortabel endring av natur tåler hard, slik at i deres reise med dem er bedre å ikke ta, og la dem på fravær av slektninger eller venner. Australian smoky komme godt overens med hunder og andre kjæledyr, fremmede oppfører seg i verste fall likegyldige, men mest vennlige, glad i barn. Til tross for deres sosialitet tolererer representanter for denne rasen ensomhet godt.