Hvordan katter sprer seg

Hvordan katter sprer segNår gjennom stemmene i strupehodet passererluft, vibrasjoner oppstår - dette er hvordan lydene som utgjør stemmen til menneske og dyr danner. Når leddbåndene blir forkortet ved å øke spenningen, blir lyden høyere. Cat's meowing er akkurat slik det skjer. Og hvordan spiser katter?

Hvordan katter sprer seg

Innenriks katter og andre representanter mumlerfamilier av felines på en annen måte. Pulsene av luft som oppstår i strupehodet, veksler raskt med hverandre. Hver enkelt lyd er resultatet av en kraftig nedgang i lufttrykket etter at stemmene er separert. På grunn av høyfrekvente nerveimpulser (20-30 pulser per sekund), er larynxmusklene glade. Hver gang dette skjer, stenger stangkablene, noe som igjen fører til økt lufttrykk. Når muskler i strupehode slutter å bli begeistret, diver de høyre og venstre vokale leddene raskt, luften kommer kraftig ut, og en ren lyd oppstår.

Gassing skjer konsekvent underinnånding og utløp av dyret. Hvis du lytter, kan du legge merke til korte pauser når pusten er erstattet av utånding og omvendt, samt små endringer i lyden. Når en katt innånder luft, trekker membranen ikke kontinuerlig, men i form av en rekke påfølgende impulser som veksler med sammentrengninger av strupe muskler.

Med hvilken høyhet katten springer, avhenger avgraden av stimulering av dyret. For eksempel koster det deg et par ganger for å slå katten sittende i fanget ditt, da hun begynner å spinne litt. Men hvis du fortsetter å stryke den, blir den renere. Stimulering kan være en lyd en: Hvis du begynner å snakke med vennen din kjærlig, kan hun også bli zatarachte. Selv i nærvær av et menneske, kan katter knapt høres, men du kan lett finne ut om katten springer eller ikke, hvis du legger en finger mot nakken, ved nærvær eller fravær av strupe i strupehodet.

Det er en alternativ teori på enhetenmekanisme for kattrengjøring. Ifølge henne sprer katter seg ved å øke hastigheten og turbulensen til blodstrømmen i hovedvenen, som returnerer blod fra baksiden av dyrets kropp. Turbulens forårsaker vibrasjon av blodveggene på stedet der den passerer gjennom brystet, og vibrasjon gjennom luftrommene overføres til hodet. Ikke desto mindre er dette svaret på spørsmålet om hvordan katter sprer seg ikke vitenskapelig bevist, men teorien trenger en rekke tilleggsstudier.