Tips 1: Hvordan katter jakter

Tips 1: Hvordan katter jakterRepresentanter for kattfamilien - utmerketjegere. De har sin egen taktikk: For det første prøver katten å være usynlig, minimere avstanden til målet, være umerkelig, og så går brått ut av lyet. Men dette er for kort en beskrivelse, så det er verdt å vurdere feltsjaktprosessen mer detaljert.

Katten gjemmer seg i gresset og forbereder seg på et annet strekk

Først går forberedende fase. Etter at offeret er oppdaget, begynner rovdyretkrype mot det sakte og forsiktig, ved hjelp av alle slags lyster som høyt gress, steiner, trær og andre ting. Deretter kaster katten raskt fremover, presser til bakken med magen og fryser. Små bindestreker veksler med stopp. Dyret nærmer seg gradvis sitt bytte, aldri for et øyeblikk å ta øynene av det.

Nærmer seg offeret og gjemmer seg inn bakholdsangrep, katten forbereder seg for et angrep, trapper bakbenene sine og ser nøye på byttet. Samtidig skjærer spissen av halen jevnlig fra side til side.

Neste kommer siste dash. Når roen går ut, hopper rovdyret ut i lynhastighet og fortsetter å kle seg til bakken. Heving av sine fremre poter hopper dyret på et intetanende offer.

Utvinningen er beslaglagt. Deretter presser katten, hviler på bakken med bakbenene, sitt bytte til bakken og vender seg slik at det er lettere å grave inn i halsens hals. Hvis offeret motstår, kan rovdyret slippe ut det, og hoppe på det igjen for å ta det mer komfortabelt, eller ligg ned på guden og koble bakbenene, noe som gjør dem kraftige slag. Hvis dødelig bite har ennå ikke fulgt, holder han ikke seg venter lenge.

Hvis katten ikke er sulten, kan det ta litt tid spille ens opprør, til du kjeder deg. Omtrent så får katter mus og andre små gnagere.


Tips 2: Hvorfor har en katt et andre øyelokk?Strukturen av øynene i en katt har sine egne egenskaper. Alle oppdrettere av disse dyktige og stolte dyrene trenger å kjenne kattens liv og regler for omsorg for dem. Den mest ubeskyttede kattens orgel er øyet, derfor er det viktig å ta vare på kattens øyne.

Hvorfor en katt trenger et andre øyelokkSom alle andre dyr har katten et andre øyelokkDet er nødvendig for å rense overflaten av øynene fra støv, søppel, smuss. Det kalles også det indre øyelokk av en katt. Det er også det andre århundret av katten som fukter overflaten av øynene og vasker øynene. Kattens indre øyelokk er stort nok, det dekker helt overflaten av øyet, når katten sover, og skaper ekstra beskyttelse.

Strukturen av det indre (andre århundre) i en katt

Den andre kattens øyelokk kalles også en blinkendemembran, som er den fineste brettet i konjunktivene. Den ligger direkte på øyelokalets kropp i medialhjørnet. På den ene siden dekker konjunktivens brett innsiden av ytre øyelokk, derimot, hornhinnen til kattens øye. Således tjener folden å beskytte både kattens ytre øyelokk og øyets overflate. I bulbaroverflaten i konjunktivviken er det ganske tette deler av lymfoide follikler. Det er disse folliklene som er i nær kontakt med overflaten av kattens øye. Her er også en tårefilm av kattens øye. Disse strukturene utfører funksjonene til lymfeknutene i kattens øye, og beskytter den kontinuerlig mot å trykke på søppel, lite rusk, smuss og støv.

Nøyaktige funksjoner i det indre (andre århundre) i en katt

De nøyaktige funksjonene i det andre århundret i katten er fortsatter ikke fullstendig undersøkt av forskere. Studier har blitt gjennomført i lang tid, og forskere oppdager stadig nye nyanser av denne kroppen. Det antas at kattens indre øyelokk beskytter den delikate og delikate hornhinnen fra mange skader som ville oppstå under kattens bevegelser gjennom busker og høyt gress, og under jakt. Selv med utseende av mindre skade på overflaten av øyelokk eller hornhinnen, rydder konjunktivens brett og helbreder disse lesjonene uten skjebnen til katten selv. Tilstedeværelsen i det av lakrimale kjertler gjør det mulig å kontinuerlig produsere en økt mengde tårevæske, som skyller overflaten av øynene, i motsetning til primatene. Det er kattens indre øyelokk som gir ytterligere immunologisk beskyttelse mot alle slags patogene bakterier og sopp, som i stor grad lever på overflaten av øyet i familien av feliner. På grunn av disse egenskapene i øyets struktur er katter helt sett i totalt mørke, noe som gjør at de kan jakte selv om natten.