Slik bruker du en valp til en krage uten stress

Slik bruker du en valp til en krage uten stressNår valpen vokser opp, er det på tide å plantehan regulerer hundens "etikette" - er vant til kragen og går ut med eieren. Faktisk er det ganske vanskelig å forene seg med en fremmedlegeme på en valpes hals: han motstår, bryter fri fra hendene og viser selv aggresjon. For å redusere de negative reaksjonene, er det nødvendig å bruke valpen til kragen gradvis, bedre i et spillform.

Slik bruker du en valp til en krage uten stress

Først av alt bør kragen være riktiger valgt i henhold til volumet av hundens hals. Det skal ikke være for stramt og vondt, mellom kragen og halsen på dyret skal passere en finger fritt. Kragen justeres gradvis, etter hvert som hunden vokser.

  • Det er lettest å bære en krage umerkelig, i hvert fall pånoen få minutter, med hvalpen i spillet. Et entusiastisk dyr merker ikke umiddelbart ulempen, og dette er allerede halvparten av suksessen. Hvis du gjentar disse handlingene hver dag, så blir valpen gradvis mer behagelig å ta kragen på, og det vil være mulig å øke tidsintervaller, samt gjenta øvelsene flere ganger om dagen.
  • En av de mest effektive måtene er å sette kragen rett før fôring. I dette tilfellet vil maten bli en distraksjon, og hunden avgår raskt med ulempe.
  • Hvis valpen ikke vil oppleveinnovasjon - paws kragen, gni på bakken med en nakke eller rister på hodet, det bør erstattes med noe mer sparsomt - for eksempel et lett bånd. Tie det må være stramt, men ikke stramt. Etter å ha blitt vant til båndet, vil valpen lett bli vant til kragen.
  • Det er ingen hemmelighet at hengiven holdning til dyretberoliger kjæledyret og justerer det til et ydmyk humør. I undervisningsprosessen er det nødvendig å si en valp som godkjenner ord, strekker og behandler noe deilig.
  • Den neste måten er å forårsake dyrethyggelige foreninger mens du har på deg en krage. Hvis du bruker den i en time eller to før en tur, lar kjæledyret deg "zamutat" selv og vil elske kragen som en uunnværlig egenskap for turen.
  • Instruksjon til disiplin begynner med en krage ogfortsetter utdanning på gaten når hunden går en tur med eieren. Mesterens oppgave er å lære valpen å gå riktig i et bånd, som i begynnelsen er ganske vanskelig og krever litt tålmodighet. Avstanden når du går mellom eieren og hunden, skal ikke være mer enn 1,5 meter. Jo mer aktiv valpens forsøk på å flykte til siden, desto strengere er det nødvendig å begrense ham og forkorte båndet sterkere. Trekk leiben forsiktig, ikke rykk for ikke å forårsake smerte for dyret. Hvis du holder på slike øvelser hver dag flere ganger, vil selv den mest lyse valpen være dårligere og vil lydig se på som en voksen hund.

Med dyktig trening av en valp kan man oppnågode resultater. Husdyr vil ikke bare forstyrre slitasje på kragen, men til og med sette hodet under kragen selv, uten tvang, å gå en tur.