Tips 1: Hund for deg selv - hva ville det bety?

Tips 1: Hund for deg selv - hva ville det bety?Hundenes oppdrett er så stor oger mangfoldig, at folk, som kommuniserer om ett emne, ikke forstår hverandre på riktig måte. For eksempel kan et slikt uttrykk i dyrenes miljø - "hunden for deg selv", i forståelsen av oppdrettere og enkle eiere, ha forskjellige betydninger.

Hund for deg selv - hva ville det bety?

Oppdrett hunder for seg selv

Ved avl hunder forfølger oppdretteren et målbevaring og forbedring av rasenpopulasjonen. Men i sitt arbeid står han overfor det uunngåelige - salget av valper. I beste fall, i barnehagen med planer for videre avl, kan 1-2 hvalpe forbli, noen ganger kan et av strøket interessere en annen oppdretter for samme avlsformål.

Men fortsatt de fleste av de vakre sjarmerendepedigreed valper leter etter nye eiere fra "løsningen" av såkalte enkle hender. Du trenger ikke å forklare at under denne "avløsning" refererer til alle hundeeiere en enkel, ikke-offentlige hundeførere, oppdrettere, utstillinger og andre vanskelighetene med hunden verden. Det er når vi kommuniserer bare enkle eiere av en verden av hundeførere, oppdrettere og det er mange misforståelser, noen ganger blir katastrofale proporsjoner.

Den bokstavelige betydningen av uttrykket "hund for deg selv"

I forståelsen av en enkel hundelsker - taen hund for seg selv betyr å starte et kjæledyr, en venn og en følgesvenn for sitt vanlige liv, som regel uten ytterligere utstillinger, fortynninger og så videre. Å uttrykke sitt ønske om å kjøpe en valp, kan også snakke om å lete etter en hund for sjelen, på sofaen. Alle disse er synonyme uttrykk. Og vanlige eiere bruker dem i samtalen med oppdretteren, uvitende om, dessverre, ofte forvrengt oppfatning av slike fraser i hundenavlernes miljø.

Fiktiv konflikt og måter å løse det på

Og faktum er at blant oppdretterne var detveldig stabil representasjon som velger en hund selv, kjøper i første omgang, på jakt etter en valp så billig som mulig, og for det andre, åpenbart ikke har tenkt å fortsette å bruke penger på det. Det er, etter hundens oppdrettere, at hundene som regel etterspørres av mennesker med en ekstremt forbrukerstilstand mot kjæledyr. Det er eierne som har hunder som sitter på en kjede, spise rester fra bordet, ikke kjenner hengiven, kameratskap og sykdom behandlet seg selv enn Gud sendte.

Det er ikke nødvendig å si hvor mye opprør og bitterhetforårsaker i alle hundelskere en lignende tilnærming til innholdet i kjæledyret. Ingen oppdretter vil ha en slik skjebnevalp ut av sitt søppel. Derfor, mange cynologer, bare høre uttrykket "Vi ville ha en hund for seg selv", slam døren foran kjøpere, forlater sistnevnte i fullstendig forvirring. Men de kan ha betydd at de drømmer om å ha en valp, heve og elske ham som deres ...

Slike en langt hevet dramatisk kollisjon haret sted i verden av hundavl. Rimelige oppdrettere, selvfølgelig, når de kommuniserer med kjøperen, spør ledende spørsmål og se hvilken type kjøper ber dem om en valp. Men hvis du noen gang må kjøpe en hund, og du vil ha en hellig "ville vi ha en hund for deg selv, for sjelen", prøv å dechifrere oppdretteren selv, hva du legger inn i denne setningen. Bare fortell meg mer om hvordan du planlegger et felles liv med et kjæledyr, hvordan du skal mate det, utdanne, en tilstrekkelig cynolog vil forstå deg riktig.


Tips 2: Hvordan tilbringe en helg hjemmeNår vinduet frost, regn eller bare ikke vilgå hvor som helst, og sjelen krever en underholdende tidsfordriv, begynner vi å tenke hva de skal gjøre. Ofte på slike øyeblikk slår vi på TVen og ser på alt, eller vi tilbringer hele tiden vår tid på å se nyheter om venner på sosiale nettverk. Men alt det samme, noen ganger kan du riste hjernen din og holde helgen hjemme med større fordel.

Hvordan tilbringe en helg hjemme
Du trenger
  • Kakao, kosmetisk leire, TV, bøker
instruksjon

1


Først avgjøre hvilke helgen du vil gjerne bruke - ta vare på deg selv, ringkjæreste og sladder eller ring en vennengjeng og arrangere et stormfullt fest. Ofte bruker vi tid i vennekretsen, men også alene kan du holde ikke bare interessant, men også nyttig helgen.

2


Fortell vennene dine om disse helgen du "forlater" byen. Dette er nødvendig slik at noen spesielt underholdende venner ikke bestemmer seg for å "redde" deg fra ensomhet og ikke kom med publikum for å underholde deg. Du kan til og med slå av telefonen, men det er fortsatt ikke anbefalt, så nært folk kan bli agitated og "underholde" deg politiet vil komme med søk hundene.

3


På den første dagen i helgen, sørg for å få nok søvn. Siden din helgen bør også være nyttig, er søvnobligatorisk tilstand. Det er kjent at søvn helbreder fra alt. Start dagen med en forfriskende dusj og et krus med grønn te eller melk. Se favorittene dine på TV.

4


Ta vare på deg selv. Trene litt trening med en videotrener. Ta en dusj. Tenk bare - du kan gjøre hva ditt hjerte ønsker. Lag en sjokolade eller leirejakke, bruk maske på ansikt og hår. Gjør et manikyr, lytt til favorittmusikken din, ikke bry deg om at noen kanskje ikke deler din smak.

5


Pump gamle filmer om kjærlighet. For eksempel, "Love and Pigeons", "Spring på Zarechnaya gaten", "Aleshkina kjærlighet", "Når trærne var stor." Sett deg tilbake med et krus med varm te eller en favorittdrink foran skjermen, og nyt din helg.

6


Det viktigste er å nyte denne ensomheten. Å være alene er ikke å være ulykkelig. Noen ganger er disse dagene bare nødvendig å tenke på noe viktig for deg selv, slapp av din sjel og kropp og ta vare på deg selv.