Hvordan ta en fullblodshund gratis

Hvordan ta en fullblodshund gratisHa en firbenet venn av en bestemt rase -drømmen om mange dyrelskere. Men ikke alle har råd til å kjøpe en hund i dag. Prisen på en valp gjør at du ofte legger et kryss på en drøm, men under visse forhold kan du få en fullblodshund gratis.

Hvordan ta en fullblodshund gratis

Er kostnaden for en hund berettiget

En stamtavle bør være dyrt. Mange ganger prisen for en valp er ikke bare en hyllest til sine oppdrettere, men også prestisjen til rasenes navn! Hunder av edelt blod kan ikke ofres for en sang. Så det skjer i de fleste tilfeller i hundeavl. Men i livet er det situasjoner når selv en high-stamme hund kan gi deg gratis.

Gratis hund i gode hender

Først av alt, gave av en hund med en tungskjebnen, som regel, endret flere eiere eller besøkte en dysfunksjonell familie, som led og så grusomhet fra folkens side. Mange av dem bodde på gaten. Slike elendige ting i dag blir plukket opp av hundelskere og gitt gratis, i bytte trenger du bare kjærlighet og omsorg for kjæledyret ditt. Dette er mekanismen for såkalte gode hender.

Så du kan hjelpe noenquadruped fattige og samtidig få et fullblodsdyr. Imidlertid er det verdt å tenke på at noen ganger får frie hunder i gode hender med en rekke sykdommer, ofte kroniske, til denne må være klar. Men i retur får du ikke bare husets rase, men en hengiven venns takknemlighet. Alle som noensinne har sett øynene til en redd hund vet at det ikke kan kjøpes for noen penger.

En fullblodshund kan imidlertid gisgratis i gode hender, ikke bare på grunn av massen av sykdommer og tung skjebne. Livet gir overraskelser for alle, og eierne av et dyrt og oppdrettbart dyr kan dramatisk endre situasjonen, slik at de blir tvunget til å gi hunden gratis i gode hender. Disse situasjonene er sjeldne, men de skjer for å lære om dem, du kan regelmessig se ikke bare oppslagstavlene, men også å gå til det populære forumet for rasen som du drømmer om å starte.

Søk etter en gratis hund

Hvis du ikke liker passiv venter, kan dumest annonsere "ta en hund gratis" på forumet av hundelskere i din region, på raseforumet og på nærmeste til byens steder i dyreparker. Det er fra disse stedene det er ofte en rekonstruksjon av hunder gratis til nye eiere.

Gratis hunder fra oppdretteren

Det er også mulighet til å gi hunden vekk fraOppdretteren, for eksempel når hvalfangstene ble værende. De voksne stamtavlene, selvfølgelig, blir sjelden gitt bort, de ber ofte om minst et beløp, men dette alternativet er ikke utelukket.

Også valper med ekteskap kan gis gratispå utsiden, men her må du forstå at det er et ekteskap, ikke påvirker helsen til hunder (for eksempel egendefinert farge), som i den velkjente hvite Bim Svart Ear. Men ekteskapet kan bli tatt med et kjæledyr alder påvirke hans helse, som for eksempel hofteleddsdysplasi eller albueledd. Derfor tar en rasekatt hund er i gode hender, må du vite nøyaktig grunnen til at det er gitt gratis, slik at senere var det ingen skuffelse.

I tillegg til valper kan noen oppdrettere gifrigjør hundene sine etter å ha fullført sin fangenskapskarriere. Fortsatt aktive, sunne kjæledyr i alderen 7-8 år, noen ganger litt tidligere, leter etter nye eiere - en kjærlig familie som vil bli gitt en fullblodshund gratis bare under forholdene med kjærlighet og verdig omsorg. Du kan finne ut om denne muligheten, la dine koordinater, i et stort barnehage av rasen du trenger.