Hvordan velge tørr mat til akvariefisk

Hvordan velge tørr mat til akvariefiskNybegynnere aquarists lurer ofte på: enn å mate sine kjæledyr? I tillegg til den levende for (bloodworms, tubifex, levende krepsdyr, etc.) er meget populær bare tørr mat på grunn av det faktum at denne maten er egnet for konsum og oppbevare det kan være i henhold til utløpsdatoen er vist på emballasjen.

Hvordan velge tørr mat til akvariefisk


instruksjon

1


Husk at tørr mat til akvarierFiskene avhenger av en rekke årsaker: i henhold til habitatforholdene, sone av fiskinnhold (bunnfisk som bor nær overflaten eller i midtre sone), i henhold til den kurative effekten (konvensjonell og medisinsk), av typen fisk.


2


For steinbit og bentisk fisk, velg barer ellerEn tett mat som er i stand til å synke til selve bunnen. Carnivorous fisk, cichlider liker å spise mat i form av baller mettet med luft, som er på overflaten av vannet. Petushki, guppy, fiskene, ornatusy og andre fisk tilbringer mesteparten av sin tid i midten av akvariet, så velg dem granulater eller flak, som gradvis vil synke til bunns. For yngre fisk, bruk steke mat.


3


Hvis akvariet lever fisk av forskjellige arter, så kjøp et par sachets av mat med urte kosttilskudd. Du kan alternere feedet eller blande dem og mate fisken med den resulterende massen.

4


Vurder også hvilken type fisk som lever i akvariet ditt. For ferskvannsfisk er vanlige matvarer egnet, mens det for sjøfisk må kjøpes spesielle matvarer.


5


Om nødvendig og på anbefalingspesialister kan bruke terapeutisk mat, som inneholder antibiotika, brukt i tilfelle at fisken har bakterielle sykdommer. Bruk medisinsk mat med forsiktighet i kompleks behandling av fisk.

6


Kjøp bare tørr mat i små mengderi porsjoner. I tilfelle du er eier av et stort akvarium eller aqua system, velger du fôret i store krukker. Det er bedre å unngå å kjøpe tørr mat til fisk etter vekt. slik mat kan lagres med brudd på holdbarheten.


7


Hvis du må forlate kjæledyrene dine påhelgedager for noen, så i slike tilfeller, bruk maten til helgen, som du finner i en spesialbutikk. En slik mat er en kuber, soaking gradvis, og innbyggerne i akvariet kan spise dem i flere dager.