Flamingo: Noen egenskaper av arten

Flamingo: Noen egenskaper av artenFlamingoer tilhører fuglens slekt, som er de eneste flammende familiene i familien. Disse utrolig vakre skapningene tilhører flamingo-enheten.

Flamingo: Noen egenskaper av arten

Flamingos har lange ben medLigger på membranens fingre, noe som gjør at de kan bevege seg raskt. Fjæringen av en fugl kan være enten hvit eller rød. En fantastisk funksjon av fuglen er at flamingoer har en fleksibel nakke som sikrer rotasjon av hodet i forskjellige retninger. Flamingo-bekken er veldig kraftig og bøyd nedover. Dette hjelper fuglen til å filtrere maten som forbrukes av kroppen. Et karakteristisk trekk ved flammeknuffen fra andre fugler er at i den undersøkte arten arbeider øvre del av bekken aktivt, ikke den nedre.

Hvis flamingoer står overfor en fare, dekan til og med ta av. Siden fargens farge langs kantene av vingene i svart farge, er det vanskelig for rovdyret å fokusere øyet under flyet til byttet. I kunstige forhold endrer flamingoer ikke sin naturlige farge, fordi brødvinnerne legger til fruktene av gulrøtter, paprika, kreps.

Levestedet til flamingoer er Afrika, Kaukasus,Sørøstlige og sentrale distriktene i Asia, samt Sør-og Mellom-Amerika. Flamingo-kategorier av rosa er oftest funnet i Sør-Spania, Frankrike og Sardinia. Denne arten av fugler bosetter seg i kolonier på kysten av små dammer eller laguner

Flamingoer tilpasser seg selv til slike forholdLivet der andre fugler ikke kan eksistere. De kan bli funnet på bredden av svært salte og alkaliske innsjøer, siden i slike vannkropper er det et stort antall krepsdyr som tjener som mat til fugler.