Hvilke dinosaurer var de største

Hvilke dinosaurer var de størsteSelve ordet "dinosaur" (fra gresk -"Forferdelig øgle") hint på den store størrelsen på disse forhistoriske dyrene. Blant jordens innbyggere møtte slike arter, hvis størrelse er virkelig fantastisk og skremmende.

Hvilke dinosaurer var de største

Herbivorous dinosaurer

De fleste dinosaurer spiste nøyaktigvegetabilsk mat, takket være, og hadde en høy vekst. For eksempel, Diplodocus kroppslengden som nærmer seg 25 meter og halsstørrelser lignet tre vekstmedium, slik at disse dyrene fest øvre bladene på trærne.

Det var fortsatt en seismosaurus, som klarte å sende om 200 kg ulike alger til magen på en dag. Samtidig var vekten bare 130 tonn. Denne typen av dinosaur bodde i havets dyp.

Karnevirøse dinosaurer

Fororakosovye - fugler, redd for mangeDyr av den tiden i Sør-Amerika regnes som en av de største. Som moderne struketter kunne de ikke fly, men løp i samme hastighet som cheetahen. Hodet (opptil en meter i lengden) og det buede nebbet fikk lov til å svelge et dyr på størrelse med en hund eller til og med en hest.

En annen stor flygende dinosaur varPterodactyl. Bare pterosaurets vingspanel (eller pterodactyl) var opptil 15 meter. De overraske med rare kroppsforhold: lange ben, nebb, nakke med liten mage og korte vinger.

Blant de terrestriske dinosaurer ikke Tyrannosaurusen stor rovdyr. For det første er en spinoza med en vekt på 10 tonn og en økning på 17-18 meter. Bare en vekst på ryggen overskrider størrelsen på en mann. Forskere foreslår at krokodillenes nese kan dømmes på kostholdet, som besto av mat fra fisk og skilpadder.