Tasmanian djevelen: Noen egenskaper av arten

Tasmanian djevelen: Noen egenskaper av artenEllers blir den tasmanske djevelen kalt buktenedjevelen Dette fantastiske dyret fra øya Tasmania tilhører frigjøringen og familien av rovdyr. Slægten, så vel som arten, av dette dyret kalles den buktige djevelen.

Tasmanian djevelen: Noen egenskaper av arten

Dyret har en tett kroppsstruktur. Dyrets ull er vanligvis malt i farger fra mørkbrun til svart. Dimensjonene til den tasmanske djevelen kan sammenlignes med en liten hund. Hunnene til dette buksdyret har en liten pose som en kenguru.

Som navnet antyder, lever djevelen på øyaTasmania, som ligger nær kysten av Australia. For rundt seks hundre år siden bebodd dyr Australia seg selv, men derfra ble de erstattet av Dingo hunder hentet av aboriginer.

Den buktige funksjonen feed på små fugler, slanger, insekter og amfibier. Om nødvendig kan dyret gnave planter og røtter. Imidlertid spiser den tasmanske djevelen generelt på carrion.

Devils er single dyr, de jakter og lever uansett deres slektninger. I dette tilfellet bygger ikke buktene en spesiell rede eller en bur, men vent en dag på et passende sted, enten det er andres tomme hull eller tykke busker. Sammen kan disse dyrene samles kun hvis de spiser en vanlig stor byttedyr eller kompis.

I en situasjon der den tasmanske djevelen ikke er truet, gir han inntrykk av et tregt og saksomt dyr, men om nødvendig kan han utvikle en hastighet på opptil 12-15 km / t.

Denne arten har sin egen unike funksjon -spesifikk sykdom "ansikts hevelse av djevelen". Denne sykdommen, som bare observeres i Tasmanske djevler, påvirker området rundt munnen med svulster. Disse svulstene forstyrrer deretter oppfatningen av omverdenen av dyr, noe som gjør at dyret ikke klarer å få mat og dø. "Djevelens ansiktshevelse" - en plage av den typen djevler, dreper det omtrent halvparten av befolkningen.