Funksjoner av limousinkyr

Funksjoner av limousinkyrKyr er ikke bare kilder til melk. Denne typen storfe brukes også til å produsere kjøtt. Det er en egen type kyr, som varierer i størrelse fra de andre. Kyr av limousinavtalen er blant de største blant de gjenværende artene.

Funksjoner av limousinkyr

Kyr av rasen limousine eksternt betydeligavviker fra andre raser. Den største visuelle forskjellen mellom kuene i limousinrasen kan kalles forlengelse av stammen og relativt korte ben. Dermed det fantastiske navnet på dette dyret.

Hvis vi betrakter denne rasen som en avmest produktive, er det verdt å merke seg at andelen kjøttvekst i slike kuer er mye høyere enn gjennomsnittet. Det er også verdt å vurdere upretensiøsiteten til denne typen storfe til ytre forhold. Kyr limousine gir flere sluttprodukter.

Hovedgrunnen til å velge en slik rase erå kalle stressmotstand mot ustabile forhold, for som allerede kjent er mange dyr, som en person, opptatt av erfaringer. I dette tilfellet, uavhengig av ulike faktorer, vil bonden bli forsynt med høyverdige meieriprodukter.

Et kjennetegn ved køene er limousineter en betydelig større vekt av individet. Denne arten er ganske kjøtt enn melk. Den gjennomsnittlige vekten av en ku kan være 650 kg, og en tyr - fra 800 kg. Det er individer av okser av limousineavlen, som kan veie opp til 1000 kg.