Fôr til kylling, kalkuner og ender

Fôr til kylling, kalkuner og enderNoen ganger tror eierne, kjøper forskjellige typer fjærfe, at de alle vil være egnet for blandet fôr til kylling. Men dette er ikke slik, fuglen trenger mat som tilfredsstiller kroppens behov.

Fôr til kylling, kalkuner og ender

Blandet fôr for kalkuner og kyllinger: er det en forskjell

Det skjer ofte det i en landsby eller landsby kalkuneravlet bare i en gård, og i alle andre - utelukkende legghøner. Og for kalkuner begynner å bruke kylling, fordi den andre er bare vanskelig å få. Det virker som alt ser bra ut, de massedød av fugler ikke er observert, men den gode av slik fôring for kalkuner er nesten der. Årsaken er at næringsverdien av kyllingefôr ikke er nok for dem. De trenger proteiner og vitaminer i større kolichestve.A tilfelle av unge dyr, er denne forskjellen i de fysiologiske behovene til kalkuner og kyllinger enda mer håndgripelig. Når kyllingene vokse, må de oversettes til fôret med en lav næringsverdi, samtidig som det øker på kostfiberinnholdet i kosten og kalsium. Det er viktig å forberede unge personer til å bære egg. Oversettelses kyllinger til en ny strøm gjør det mulig å stoppe veslevoksne puberteten, fremmer et sett med vekter og ferdigstillelse av dannelsen av skjelettet. En rå fiber forbedrer aktiviteten av de gastrointestinale trakta.U unge kalkuner vokser meget hurtigere tempo, slik at for å mate valg for disse bør behandles med forsiktighet: det påvirker levedyktigheten og fjærfe, og vektøkning, og kjøttkvalitet. Det enkleste alternativet er å kjøpe ferdigblandet fôr til kalkuner produsert på fabrikken. Men du kan tilberede et balansert kosthold er ikke ernæringsmessig dårligere enn fabrikken, følgende komponenter: mais, bygg, hvete og havre korn korn, solsikkefrø kake, gjær. For å berike proteinet kan du legge til benmel eller hytteost. Bland denne blandingen bedre på melk, mate med en hastighet på 30 gram per person.

Feed for ender

Hvis vi sammenligner høner og ender, kan vi se detDen siste i kyllingene mangler kalori og rå protein. Om sommeren kan de bruke slike matvarer i kostholdet. Mangel på næringsstoffer de kan gjøre opp for gjennom grønne og røtter. Men om vinteren vil det være nødvendig å legge til bak-, ert-, ben- og senna-mel, stivelsesholdige grønnsaker til blandet fôr. Hvis du bruker helkorn i fôring av ender, må den bli grodd. Slik mat er veldig nyttig for dem når de forbereder seg på å ha avkom. Det er tegn på at spiret korn bidrar til å forbedre eggkvaliteten. Det er viktig å vite at når fuglen holdes i et rom der det er temperaturendringer, må mengden av fôret økes med 20%.