Tips 1: Hva slags kjøtt å mate hunden

Tips 1: Hva slags kjøtt å mate hundenKjøtt er det viktigste og uunnværlige produktet ihundens kosthold. Derfor er det så viktig å gi det til kjæledyret ditt. Fordi dette produktet kan være av forskjellige varianter og arter, mange hundeeiere er det et spørsmål hvordan kjøtt er best for deres firbente venn.

Hva slags kjøtt å mate hunden

Kalvekjøtt og biff er de mest nyttigefor hunder. Derfor er det best å inkludere disse varianter i kostholdet til kjæledyret ditt. Samtidig må kjøttet kuttes i stykker. Hvis hunden er en liten rase, bør de være små nok. Du kan ikke gi hakket biff og kalvekjøtt til et kjæledyr, fordi det ikke er fordøyd i tarmene rå. Kjøttet i seg selv bør ikke være for fett.

Hva skal du mate hunden med unntak av mørbrad?

Kjøtt kjøtt er ønskelig for fôring av et kjæledyr,men det er ikke nødvendig. Skjæring kan erstattes av deler av slaktkroppen med fartøy, vener og film. Imidlertid må man sørge for at den har bestått veterinærkontroll slik at slik mat ikke forårsaker helminthiasis. Hvis deler av slaktkroppen oppnås som følge av tvungen slakting, koker de nødvendigvis, før dyret tilføres. Biprodukter kan også brukes til å mate hunden. De kan være nyrer, juver, hjerte, lunger, lever, mage. De må kokes og gis med korn. Men ikke gå inn i kostholdet til valpelever, da det har en avføringsvirkende effekt. Voksen hunder skal gis i små mengder. Samtidig kan biprodukter i intet tilfelle ikke helt erstatte kjøtt, siden de inneholder mindre protein og har lav næringsverdi. Råbrusk og bein kan også inkluderes i hundens diett. De bør gis flere ganger i uken i små mengder. Takket være dem vil det være mulig å styrke tennene til et voksent dyr og bidra til dannelsen i en valp. Du bør vite at næringsverdien til bein og brusk er lav, derfor, sammen med dem, må du gi vanlig mat. Blod oppnådd under slakting av dyr, når det gjelder proteininnhold, er nesten dårligere enn mørtelet, men angi det i kostholdet bør være litt, ellers vil dyret få allergi. Det må nødvendigvis gjennomgå varmebehandling. Holdbarhet av blod er flere dager.

Svin og fjærfe i hundens kosthold

Svinekjøtt kan gis til hunder i småbeløpet. Det bør ikke være for fettete. Det skal kokes og legges til grøt, finhakket stykker. Nekter å gå inn i kosten av fett. Det kan provosere dyrs fedme. Fjærkre må inngå i hundens kosthold. Her er det nødvendig å bruke bare fileter, forkok det i 30-40 minutter. Bein av en fugl kan provosere blokkering av tarmen. Derfor, å introdusere dem i kostholdet til kjæledyret ditt, er sterkt motløs.
Tips 2: Hva er den beste maten til valpen?Små kjæledyr trenger spesiell omsorg fra eieren. Du kan ikke mate en valp, for eksempel med samme mat som en voksen hund. For å gjøre babyen voksen frisk, må du lage den separat.

Hva er den beste maten for en valp?
Du trenger
  • - kvalitetsmat til valper
  • - kjøtt, brusk;
  • - ost;
  • - Vitamin kosttilskudd.
instruksjon

1


Valper trenger riktig fôring,Uegnet mat kan føre til utvikling av ulike beinavvik. Du kan ikke mate barn bare med kjøtt, dette produktet inneholder ikke alle de næringsrike elementene som er nødvendige for en voksende hund.

2


Men en overflod av vitaminer og kalsium er også nødvendigunngå, ellers kan det føre til brudd på fosforkalsiummetabolismen, noe som igjen kan føre til feil dannelse av bein og krumning av frontpoten. Mangel på vitamintilskudd kan forårsake rickets, men denne sykdommen er relativt sjelden, mens konsekvensene av overabundance av slik fôring er mer alvorlige og hyppigere.

3


Hypervitaminosis fører til unormal vekst ogassimilering av visse mineralsalter, utvikling av predisponering til tarmkrumning og utvidelse av magen. Valpens diett skal inneholde minst 29% av proteinene. Mangelen på essensielle aminosyrer, som dyret mottar fra protein, skader immunsystemet og riktig utvikling av hundens muskulatur og skjelett.

4


Ideelt for valpen er en spesiellbalansert mat med indikasjon på nødvendig dose på pakken. Dosering er spesielt viktig for valper. Fri fôring kan føre til overfeeding, noe som er merkelig nok for valper er mer skadelig enn underfeeding. Overfeeding vil provosere for rask vekst, noe som vil påvirke skjelettdannelsen negativt og kan forårsake en rekke sykdommer i fremtiden. Det er viktig at valpenes vekst ikke er turbulent og eksplosiv, men normal og jevn, det bidrar til harmonisk utvikling.

5


Når du velger en spesiell mat, er det bedre å gipreferanse for tørr, som inneholder mye mer næringsstoffer enn i hermetisert boks. Våt mat ca 80% består av vanlig vann. Og for bedre oppbevaring legges mye sukker og salt til bokser, hvor hunden ikke trenger mye, mens i tørr mat er fuktighet bare 9%, og resten er næringsstoffer. Det må huskes at hvalpen spesielt trener ferskvann når den mates med tørr mat.

6


Det er nødvendig å være oppmerksom på predileksjonene avvalp. Det er ikke nødvendig å mate hunden med mat, som han ikke liker, og som han nekter hver gang. Det er tilrådelig å prøve flere merker av kvalitetsfôr, kjøtttyper, fisk og velg maten som kjæledyret spiser best, mens du prøver å gjøre fôret balansert. Mat, som valpen ikke likte, kan prøves igjen ikke tidligere enn i en eller to uker.