Hvorfor føtter en katt ikke en kattunge

Hvorfor føtter en katt ikke en kattungeI de første dagene er livet til nyfødte kattunger heltAvhenger av katter som regnes som en av de mest kjærlige og ansvarlige mødrene i dyreverdenen. Imidlertid fungerer deres materielle instinkt noen ganger ikke, og katten kan nekte å mate barnet.

Hvorfor føtter en katt ikke en kattunge


instruksjon

1


Katter lever ikke ofte små kattunger somble født syk eller unviable. Vanligvis er det 1-2 kattunger for hele lammingen - samtidig som moren til å mate slike barn er nesten umulig, siden katter er høyt utviklede naturlige instinkter. Også nektet å mate kan være forbundet med for tung fødsel - hvis katten er usunn, svak og føles smerte, vil den ikke bruke energi på å mate kattungen før den gjenoppretter. Hvis gjenopprettingsprosessen tar lang tid, kan katten enkelt miste melk eller interesse for kattunger. Innflytelse på fôring og fysisk / psykologisk traume mottatt av katten under fødsel.

2


I tillegg kan katten nekte å matebarn, hvis omgivelsene vil vises til henne usikker - for eksempel i huset er det et annet dyr rundt altfor mye støy eller kattunger blir stadig tar i armene og så videre. Fødte en katt må du gi en behagelig og privat som det er et sted hvor hun kan helt overgi seg til glede for morsrollen. Hvis katten ikke har fått fysiske skader, fødsel gikk bra, og rundt det mest gunstig miljø, prøv å sette den til side og slippe til spenene av kattungene - svært ofte det fungerer og mors instinkt, men sent, men er inkludert.

3


Hvis ingen av metodene ovenforDe jobber, kattunger må mates uavhengig. Du kan erstatte kattemelk med 50 g hel kumelk melk, 2,5 g tørr gjær og 15 g helmelk. Du kan også blande eggeplommen med 0,5 liter konsentrert melk og 4 ts. granulert sukker eller fortynnet konsentrert pulverisert melk med fløte i fennikelbuljongen. En god erstatning vil være en blanding av 50 gram helt bratte egg, 1 g vegetabilsk olje, 50 gram banket egghvite og 4 gram druesukker. Råskummelk anbefales ikke til fôring.

4


Kattunger kan mates med en spesiellflasker og nipler som selges i apotek veterinær - kan også brukes uten en sprøytenål ​​eller en plast dråpeteller, som tidligere var blitt sterilisert med kokende vann. Levering av kraft er nødvendig for å forberede for en dag, ikke mer, og lagre den i kjøleskap, og deretter oppvarmet til 38 ° C før mating. Det er veldig viktig at kattungene lærer å suge væske gjennom et smalt hull. I de første dagene av livet har de 1 ts. melkeblanding hver 2. time.