Når valpene bytter tennene sine

Når valpene bytter tennene sineOmsorg for ethvert barn er en ansvarlig ogveldig plagsomt, selv om dette barnet er en valp. For eksempel bør en omsorgsdyktig eier vite når hans kjæledyrs tenner vil forandre seg, for hvis dette ikke skjer, må dyret bli vist for veterinæren.

Når valpene bytter tennene sine


Du trenger
  • - observasjon og oppmerksomhet til kjæledyret
  • - kalvekjøtt og bein av kalvekjøtt
  • - Spesielle bein for tenner.
instruksjon

1


Melketenner begynner å falle ut i tre månedervalper. Kuttere er de første som endrer seg, og de siste er fangs. Midlertidige fangs i valper er sabellignende, veldig skarp og utviklet, men for skjør. Forandringen av tenner skjer som følger: roten til roten av permanent tann begynner å vokse under roten av melken. Gradvis oppløses melke roten og tannen faller ut.

2


Melketenner i valper er helt erstattet av urfolk hvalpe i seks til sju måneder, rasen av store hunder endres raskere. Midlertidige tenner i hvalpe 28 stykker og permanent - 42.

3


Noen ganger kan prosessen med å bytte tenner bli forsinketpå grunn av dyresykdommer eller cupping av ørene. I dette tilfellet faller den midlertidige tannen ikke ut og tillater ikke roten å vokse. Den permanente tannen vokser langs den minste motstandsstien - langs hulen i stedet for melken. Derfor, hvis den midlertidige tannen ikke falt ut i tide, kan rottanden vokse til et upassende sted eller ikke vokse i det hele tatt. Hvis midlertidig av en eller annen grunn ikke faller ut i tide, må de slettes.

4


Endring av tenner kan forstyrres ikke bare på grunn avsykdommer, men også på grunn av naturlige eller stamtavle predisposisjoner, funksjoner for fôring og vedlikehold. Tannproblemer forekommer ofte i små, mellomstore og langhårede raser. Til underutviklingen av masticatory muskler kan resultere for myk og sprø for den voksne hvalpematen. Dette fører til en reduksjon i volumet av tyggegummivev, mens tennene i form og størrelse forblir uendret.

5


De fleste valper i perioden av tannskifte begynneralltid noe å gnave, så å forlate møblene intakt og trygt, er det nødvendig å gi valpekjøttbenet og brusk. Det vil ikke bare ta et kjæledyr, men også løse problemet med overdreven myk mat, hjelpe melketennene å falle raskere ut. I tillegg inneholder brusk og bein mange næringsstoffer, inkludert kalsium, som er nødvendig for vekst av tenner. I tillegg til kalvekjøtt kan du tilby en valp spesiell gummi leker og bein, dannet av kostfiber.

6


Hvis du mistenker at valpen din har en forsinkelseendring av tenner, du kan ikke prøve å trekke meieri selv, du må kontakte en veterinær. Unøyaktig fjerning kan føre til enda flere problemer med tennene. Hvis det ikke er noen alvorlige abnormiteter, vil tennene gradvis forandre seg, men med en forsinkelse kan en fullstendig bytting bare skje i løpet av året. Ikke fall ut i tide, baby tennene kan forårsake et feil antall permanente tenner. Mest sannsynlig vil dette ikke gi hunden noen ulempe, men hvis hunden er fullblod, vil den ikke bli akseptert til utstillingen.