Dwarf pinscher - beskrivelse av rasen

Dwarf pinscher - beskrivelse av rasenDwarf pinscher er en liten, men veldig aktiv hund. Hvis familien har barn, og du bestemte deg for å ha en firbenet venn, ta en nærmere titt på denne skumle babyen.

Dwarf pinscher - beskrivelse av rasen

Historie av rasen

Denne rasen kalles også zwergpinscher og er avledetDet var i Tyskland for 300 år siden. Og selv om han er en bortskjemt, redusert Doberman, ville det være galt å tro at dvergens pincher stammer fra denne rasen. Mini-Pinscher er en gammel rase, den første omtalen av hunder som ligner en pygmy pinscher dateres tilbake til det 15. århundre. Tvert imot oppstod Dobermans på grunn av Zwergpinscher: det antas at Mr. Doberman var så gal om disse hundene at han satte opp for å avle en rase med et lignende utvendig, bare en stor. Tidligere ble svingpinschere vant til å fange rotter og mus, så vel som for beskyttelse. Nå er det for det meste en følgesvenn.

Breed Standard

Høyde pygmy pinscher på tålerne 25-30centimeter, vekt 4-6 kg. Slank muskuløs kropp, høye poter, lite hode og grasiøs nakke, ull glatt og skinnende. Tidligere ble det antatt at dvergen pinscher nødvendigvis måtte stoppe halen og ørene, men nå blir ører kuttet av mindre og mindre. Ifølge rasenstandarden er det kun 2 farger som er anerkjent: rød og svart og brunfarge. Tidligere var det tillatt og brunbrun, men nå forekommer det nesten ikke. Rasen av hunder dverg pinscher utmerker seg ved en uvanlig grasiøs gang, som ligner på en ridhestes slitebane.

Natur og innhold

Til tross for den lille størrelsen, i henhold til klassifiseringenInternational Cynological Federation, zwergpinscher er rangert som service raser. Det er lett å trene. Sterke muskler og kraftig karakter gjør det mulig å bruke denne smarte hunden i sportsdisipliner (smidighet, hund-frisbee, etc.). Han vil bli en utmerket følgesvenn for de som leder en aktiv livsstil, liker utendørs turer. Kiddie pinscher er flott for å holde i en leilighet. Dette er en familiehund som vil være tålmodig med barn og bli en god lekemate for dem. Hun er lydig og klok, fort accustoms på toalettet utenfor huset. Hun er pålitelig og lekfull med sin verts familie, men er samtidig forsiktig med fremmede. Dette er en fantastisk vakt som dristig rushes på alle som går over det beskyttede territoriet. Sammen med husdyr av andre arter, går svingpinschers vanligvis godt sammen. Men hunder konfronterer ofte. Ikke dårlig, de lever bare med de som er kjent med valpens alder. For deres korte hårpleie er enkel, men du må vurdere at den ikke beskytter mot kulde, så for kalde dager er denne hunden bedre å kjøpe spesielle klær.