Hvordan kutte en hund

Hvordan kutte en hundFor ull av noen raser av hunder,stadig ta vare på og kutte henne regelmessig. Et besøk på en spesialisert salong kan imidlertid være en kostbar øvelse, så hvis du vil, kan du kutte hunden og hjemme.

Hvordan kutte en hund


instruksjon

1


I hårklippet trenger du ofte Yorkshireterrier, cocker spaniels og poodles. Denne prosedyren er for dem en viktig nødvendighet, spesielt for Yorkers, etter hvert som raskt voksende hår begynner å falle, holder seg sammen, og hindrer hunden i å vandre, men også se på. Slike hunder kuttes minst en gang om 2-3 måneder. Hygienisk haircutting av ull utføres vanligvis på pote i pote, i lysken, underarmene og på underlivet. Slike raser som York og West Highland White Terrier bør behandles og ørene. Poodles kuttet av nakke, nese, poter og hale.

2


Forbered håret for et hårklipp. Du trenger verktøy som en kam og en puerper. Kjøp også en spesiell maskin for dyr. Forbered saks med avrundede tips. Kjør forsiktig håret med en puerper, gjør bevegelser parallelt med huden, for ikke å skade hunden. Start med området bak ørene, under de fremre potene og i lysken. Også, gå gjennom kammen over pelsen, utjevne kamene som ikke har blitt kammet ut. Etter at ullen er fri til å kamme gjennom hele lengden, bade hunden. Dette vil bidra til å gjøre en jevn og pen hårklipp.

3


Start en hårklipp, kamme på pelsjakken ogutjevning av delt hår med saks. Klipp håret av ørene. La ullen være ca 5 mm lang. Deretter kutte trianglen kort og skur området under halen. Mellom putene på potene, legg også en frakk som ikke overskrider en lengde på 5 mm.

4


Bruk maskinen til å kutte ullen påmage. Deretter går du rundt nakke og kropp. Den resterende lengden på ullen på disse stedene bør ikke overstige 15-20 mm. Hold samme lengde på halsen og mellom de fremre potene. En strimmel mellom bak- og frontben kan gjøres kortere.

5


Klipp håret på halen din allerede i henhold til dinskjønn. Hind føttene opp til hock joint, kutt ut til 20 mm, etterlot elegante truser på bunnen. På samme måte er de fremre potene kuttet: kort - til albuen og lang - til foten.

6


Gi håret en rund form på hodet. Skiss håret over øynene dine. Forkort ørene fra ytre og indre side slik at hundens hode har form av en ball. Fjern forsiktig håret på kjeven og haken. Kombinert forsiktig hunden og børste av resterne av det avskårne håret. Igjen, expiate hunden slik at hårklippet ligger ganske jevnt.