Hvorfor har en ku melk som vann: årsaker

Hvorfor har en ku melk som vann: årsakerSammensetningen og smaken av kumelk påvirkes av faktorer som mat (sin kvalitet og utseende), fengselsforhold, regimet av dyrets liv og hans helse.

Hvorfor har en ku melk som vann: årsaker

De vanligste årsakene til for flytende melk

Melk kan bli vassen etter en syklusfrysing / tining på grunn av feil kjøling. Innen en time etter melking skal melken avkjøles til -8 grader med is eller motor kaldt. Bland fersk produkt med kjølt melk kan ikke. For flytende melk kan være et tegn på en utviklingssykdom i en ku. Hvis melken er vassen med en blåaktig tinge er et tegn på tuberkulose; Tilstedeværelsen av flokkuløse blodpropper indikerer en sykdom av mastitt. Videre vil kondensering av melk kan føre til en utilstrekkelig mengde av næringsmiddelkvalitet dyr eller foring er ikke altfor næringsrik mat. Så, den mest næringsrike maten er havre. Neste, i synkende rekkefølge er ernæringsmessig høy, poteter, halm og ren frisk gress.

Kok mat og fettinnhold i melk

Det mest nyttige produktet for en ku erhei, det er mangel eller dårlig kvalitet som kan føre til kondensering av melk. Det er ideelt å velge en urt blandet med engge, steppe og bønneklipp av såing gress. Melk blir også vassen på grunn av fôring av bukser, kål, mais og rop. Negativt påvirker utilstrekkelig mengde fosfor, kalsium og vanlig salt i maten korovy.Nemalovazhnoe betydning for kvaliteten av klokken melking. Den første morgenen vedlikeholdslading alltid den mest likvide, gradvis øke fettinnholdet i melken, så det er viktig å nøye melke en ku, til slutten av prosessen er det ønskelig å lett massere juret. Kua gir den mest næringsrike melken på dagtid. Kvaliteten på drikken påvirkes av været, i varmen blir melk merkbart flytende. Det er nødvendig å sikre at låven alltid er tørr og kjølig nok (om vinteren - 5-10 grader). Fuktig luft eller vått søppel kan også provosere flytende melk. Vi bør ikke glemme turer i frisk luft, selv om vinteren på solfylte dager kan produsere en ku for en tur for noen minut.Horosho innvirkning på kvaliteten av melk en streng daglig rutine og god behandling av dyr. Kyr er knyttet til mennesker, så føler seg bedre og mer komfortable med gode milde verter, det har gunstige effekter på helse og kvaliteten på horn pitomitsy sin moloka.Pitatelnost melk avhenger av rase av kua eller hennes arv. Det er en regularitet: jo mer melk en ku gir, jo vanligere blir det. Drikkene kan bli flytende i de første månedene etter at kalven har vist seg i kua.