Tips 1: Skrap dine egne hender

Tips 1: Skrap dine egne henderFør du kjøper en kattunge, bør du kjøpenoen ting, for eksempel en brett, selv om du skal vane kjæledyret ditt på toalettet og ripe, slik at mullet ikke rive opp sofaene og dørene. Skuffer er rimelige, men det er tilrådelig å skrape med egne hender, fordelen er ikke så komplisert. Ja, og spar penger et anstendig beløp. Det er kattunger av forskjellige typer, men vertikal anses som en av de mest populære.

Skrape med egne hender


Du trenger
  • - to treplater,
  • - et plastrør med en diameter på 10-15 cm,
  • - et stykke tykt tykt tau
  • - Møbler hjørner,
  • - teppe eller annet lignende belegg
  • - en hammer og negler (eller en konstruksjonsstifter med stifter)
  • - Skrutrekker og skruer,
  • - Ikke giftig lim.
instruksjon

1


Vik plankene av 40x40 cm med teppe ogFest den til dem ved hjelp av negler eller stifter til en konstruksjonsstifter. En av plankene vil være grunnlaget for skrape, og den andre - for å krone skapelsen. Dimensjonene på platene kan være forskjellige, avhengig av størrelsen på kjæledyret ditt.

2


Ta røret og pakk det med et tett, bredt tau, vri det rundt svinget, bruk lim for trofasthet. Prøv å holde tauet tettsittende på svinget til viklingen og til selve røret.

3


Når du velger lim, husk at det ikke burde væregiftig og har skarp lukt. Luktsansansen i katter er mye mer utviklet enn hos mennesker, så selv en veldig attraktiv klo kan etter din mening ikke tilfredsstille et kjæledyr på grunn av lukt av lim.

4


Fest røret til bunnen og fremoverSkruer kan brukes med skruer og møbler hjørner. Installer en ferdig skribent ved siden av stedet hvor kjæledyret ditt liker å skarpere klørne. Hvis dyret ikke vil omskole seg og ikke berøre negleklipperen, prøv å gå på trikset - lett olje det med en tinktur av valerian eller gni den med blader av kattemynte.

5


Når kjæledyret blir vant til å skrape, glemme baksiden av sofaen eller døren, kan du flytte den til et annet sted.
Tips 2: Velg en kattestøpe for en kattSå snart en kattunge vises i huset, umiddelbartDet er et spørsmål om å kjøpe tilbehør til den. Det viktigste er skuffen og skrapeputen. Om det siste - en viktig kattens instrument bør diskuteres mer detaljert. Stitching klør er et naturlig instinkt som ikke kan bringe noe ut. Og dette betyr at du må harmonisere livet ditt sammen og kjøpe et kjæledyr for et kjæledyr.

Velg kattens skrape katt
instruksjon

1


Kattunger er av forskjellige former, arter ogstørrelser. De mest populære og brukte er vegg eller hjørne. Det ser ut som et vanlig langstrakt brett, dekket med sisal eller teppe. Vinkelen er forskjellig fra ensom bare fordi den består av to identiske halvdeler, festet med elastisk materiale. Det er festet til hjørnet av veggen, og dermed lukker det fra klørne.

2


Skrapepunktene er store - i form av hus ellerspillsoner. I tillegg til dem kan du møte ulike rustling eller jangling elementer, buer på tau, tunneler og senger. Kogtodrene selv er i slike komplekser i form av kolonner rundt hvilke et sisal tau er såret. Når du kjøper, bør du vurdere at kattungen din vil vokse, og kolonnens høyde skal være tilstrekkelig for veksten. Mindre populær er gulvbeleggene. De selges i form av et flatt eller bølget teppe.

3


De fleste neglene er laget av sisal ellerteppe dekker. Teppe hyttene er myke, men raskt ute av drift. Nærmere bestemt vil katten raskt avklare den. Men prisen på et teppe "sharpener" er mer akseptabelt.

4


Sisalkloen er mer holdbar. Det vil vare mye lenger enn teppet. Prisene på sisal kogtedders er imidlertid for høye. Forresten, sisal tau kan nå bli funnet i mange bygg butikker. Dette funnet vil spare deg for penger hvis du trenger en ny ripe. Når den gamle "sharpener" er ute av orden, kan du enkelt bytte dekselet på den. Hvis katten din fortsatt ikke har en skrape, kan du selv gjøre det.
Tips 3: Hvordan lage et flott spill kotokompleks egne henderEt kjæledyr bringer glede og tarstress etter harde arbeidsdager. Til din favorittkatt fikk også en positiv ladning og kunne tilbringe tid med glede, du kan gjøre for henne et flott spillkotokompleks.

Spillkompleks for katter med egne henderEn katt er et dyr som er lekende og nysgjerrig. Hun elsker å studere nye fag, klatre på skap og hyller. Til favoritt ikke ødelegge ting og kastet opp fra gulvet sjeldne suvenirer, kan du bygge en skikkelig system for det, hvor det vil være noe å gjøre til enhver tid. I dag tilbyr mange dyrebutikker lignende produkter, men de er ganske dyre, og er sjelden svært varierte.

Materialer for utstyret til komplekset

Å ha engasjert seg i bygging av et spillkompleksUavhengig av hverandre får eierne stor glede av å skape et eventyrobjekt. Og det er fortsatt mulig å utstyre den med de mest uvanlige latexene, lekene, knivene, et ord, alle de fra det hjemlige favoritten vil være i full glede. For å realisere en katt drøm, trenger du et bestemt sett med håndverktøy. Først av alt er det en skrutrekker, elektrisk stiksav, en stifter for møbler. Materialvalgene er ikke grunnleggende, de enkleste og mest vanlige er egnede: fiberplater, rørleggerrør laget av polyvinylklorid, rester av brett av forskjellige størrelser, kryssfiner, trebjelker, skruer, hjørner for festing. Vi trenger felting, teppe, som er igjen i skuffene i blanke stoffer, samt sintepon og skumgummi. Vinkling av rørene kan være burlap, et spesielt naturlig tau fra manila hamp, tepper fra sisal og jute. Det er viktig å ikke glemme å kjøpe en limpistol eller vanlig lim og dobbeltsidig tape.

Alternative alternativer

For å redusere spilletiden til spillerkomplekset, kan duta av tre eller metall lagdelt stativ for farger, som kan nå en høyde på tre meter og være omtrent en til to mange grener. Obtyanut alle elementer av teppet, og klebemateriale feste stifter. Med hjørner og struts feste strukturen til gulvet og veggen. Hvis komplekset er høy, så kan du eventuelt feste den til taket. Dersom lekeområde for katten å være høyere enn 1,5 meter, er det nødvendig å sørge for at avstanden mellom gulvet er ikke mer enn 10-15 centimeter. Katter er veldig flinke til å klatre høye ting, men å få av dem kan ikke alltid. Ifølge de samme myke og behagelige hyller det fritt får til gulvet. Mer enn den opprinnelige versjon - bruke i stedet for PVC-rør og andre elementer i en tre stige. Hvert område kan konverteres inn i holderen, skrape, gi det interaktive leker.