Hva er muldyrene?

Hva er muldyrene?Prosessen med å erstatte det ytre dekselet hos dyrkalles molt. Den naturlige prosessen med å oppdatere skjel, ull, fjær eller vekt, kan betraktes under optimale forhold dyr. Moult dyr er delt inn i tre hoved: sesongmessige, alder, permanente.

Hva er muldyrene?


instruksjon

1


Under dyrking av dyr observerer zoologer ikke enet dusin år. Det har blitt etablert ved forskning at ulike faktorer påvirker tid og kvalitet av smelting. En av dem er temperatur. Den biologiske prosessen med smelting i dyr starter i naturen både ved lave og høye temperaturer. Dyr i naturen, eller inneholdt i bur, kaste "som urverk." Slike smelter kalles høst og vår.

2


To-folds molt overføres hovedsakelig til pelsdyr, ekorn, vannrotter, bakkenekorn, mink, kaniner, etc. Moles fylles 3 ganger i året. Men ikke alle dyr skifter omslaget 2-3 ganger i året. Dyr som går inn i dvale skur bare en gang i året. Hos personer som dvale i 7-9 måneder, dannes ikke et nytt hårlag i løpet av denne perioden. De lider 1 langvarig smelting, som varer fra vår til øyeblikk av dvalemodus.

3


Husdyr holdt i varmen,regelmessig å gå på gata, sitte for en stund på vinduene, får stadig en temperaturfall. Deres molting mister sin sesongmessighet, blir permanent, patologisk. I tillegg kan denne typen smelting forekomme med feil diett av dyr, stress og andre forhold. Tap av hår med feil diett kan skje på ulike måter, med mindre eller flere tap av dekning. Med dårlig mat, oppstår håravfall hovedsakelig på hoftene og baksiden av dyret.

4


Age molting, dette er betydelig variasjonpels under dyrkning av dyr. Videre, hos unge individer, skjer endringer mer aktivt. Fødselsalderen for hvert dyr er avhengig av barnets fødselsår. Den første aldersmolten forekommer i perioden 3-7 måneder fra datoen for dyrets fødsel. Den unge på slutten av amming forandrer det opprinnelige, lune dekselet. Sekundær ull er forskjellig fra den første strukturen, farger. Aldersmeltning er karakteristisk for sauer, hvitrev, sel og andre dyr. Ofte er den første fluffen på dyr mykere, mer øm og fløyelsaktig. Barnets ytre hår er tynt, praktisk talt ikke forskjellig fra fluffen i tykkelse og lengde. Dette dekselet kalles ofte plump. Fargen på den første hårlinjen er også forskjellig fra følgende. Ofte er den første mørkere, bortsett fra nyfødte seler.

5


Ull, ned, kan fulle i kvinner i periodenseksuell syklus eller etter dyrets forfedreperiode. Moulting begynner vanligvis 5-10 uker etter utseendet av babyer. Ull på denne smeltet faller for det meste av magen, brystet og sidene. Denne smeltet kalles seksuell, det, så vel som andre smelter, avhenger av tilstanden av hormoner i dyrets kropp.