Tips 1: Slik kammer hunden våren

Tips 1: Slik kammer hunden vårenVårmolt gir mange forstyrrelser,både til hunden og til sin eier. Droppet pelsplattformet gulv av boligen, nepopavshaya, de samme ryddige flisene henger fra kjæledyret ditt. I din makt for å hjelpe overvinne hunden denne triste perioden med minimal konsekvens og på kortest mulig tid.

Slik kammer hunden våren


Du trenger
  • - en pensel - kam; - spesiell hanske; - brygger gjær - Fiskolje.
instruksjon

1


Mest sterkt, kaster hundene på våren. Lang vinterull faller ut, og gir plass til en kort sommerfrakk. Du kan påvirke denne prosessen ved å mate hunden med vitaminer og spesielle kosttilskudd som støtter hundens organisme på en vanskelig tid. Kjøp i apotekstabletter av ølgis og fiskeolje. Gjær vil akselerere veksten av ull, og umettede fettsyrer vil gi det skinn og skjønnhet.

2


Intensiteten av smelting er sterkt avhengig av rasenhund, noen av dem ull faller ut ekte strimler. Ofte skjer det at noen hår allerede har falt ut, men å ha mistet sine naboer fortsetter å henge, noe som gir en uutholdelig kløe til hunden. Derfor, vær ikke lat for å bekjempe dyret ditt, det er tilrådelig å gjøre dette flere ganger om dagen.

3


Først, gå gjennom hele kroppen av dyret med en børste for å fjerne utklipp av fallet hår. Og bare når ingenting blir igjen på børsten, kan du ta opp kammen.

4


Trinn for trinn, separat litensteder pels, bruke på dem en kam, prøver å ta tak i å legge underlag. Hvis hunden din tilhører kategorien av korthårede, vil det være nok å gå langs den og bare bore børste.

5


Du kan også bruke en spesiell sprayfor å ta vare på hunderhår. Det vil ikke bare gjøre håret mykt, men gi det også alle nødvendige næringsstoffer. Stryk pelsen og sørg for at partiklene i sprøyten ikke rammer dyret i munnen eller øynene, børst raskt langs hele kroppen.

6


I de fleste tilfeller er kammen somhunder. Behandle prosedyren som en vanlig mulighet til å kommunisere med kjæledyret ditt. På slutten av prosessen, legg en spesiell hanske på hånden, gå langs den langs hundens sider, tørk abdomen og de indre overflatene av beina for å fjerne rester av håret.
Tips 2: Sentral asiatisk gjeterhund hjemmeImponerende og respektable sentralasiatiske hyrderså stor at det bare er umulig å forestille seg hvordan du skal holde disse kjæledyrene hjemme. Men for fansen av denne rasen er det ingen hindringer, spesielt siden foruten store størrelser er det ingen minuser for Alabai.

Sentralasiatisk Shepherd Dog hjemme
instruksjon

1


Den store størrelsen på den sentralasiatiske hyrden krevervisse forhold til kjæledyret. Hjemmeforhold i tilfelle av Alabama er akkurat forholdene til et privat hus med et godt inngjerdet territorium. Hvis du er klar til å tolerere en stor hund i en leilighet, betyr det ikke at dyret vil bli bra, og det vil bli sunt og lykkelig. En annen nyanse av innholdet i den sentralasiatiske hyrde er dets avvisning av andre dyr på sitt territorium. Prøv å ikke la noen komme inn i kabinettet til Alabai.

2


Sentral-asiatiske hyrder er godehelse og ikke lider av oppblåsthet, som mange representanter for andre store raser. Men disse hundene er utsatt for hofteleddsdysplasi og albueledd, er det nødvendig å vurdere om du har tenkt å holde Alabais hjem. Trenger en regelmessig undersøkelse hos en veterinær, rettidig vaksinasjoner og riktig omsorg og ernæring. Sentralasiatiske Shepherd Dog behov for rettidig renhold ører og trimming klørne på slike prosedyrer bør utføres oftere hvis Alabai utsatt for allergier eller lider av en smittsom sykdom.

3


Ullen av Alabai, som er veldig hyggelig, krever ikkeSpesiell forsiktighet, pelsen ser jevn og ren ut uten ekstra krem ​​hver dag. Smuss tørker raskt opp og forsvinner fra pelsen alene, og gressblader og små grener dannes ikke, blandet med ull, koltuny. Sentral-asiatiske sauer smelter ikke sterkt, men året rundt, og toppen av smelting kommer om våren. Alabayev kammerer helst på gaten, sparer de døde dyrehårene og husstandene sine fra behovet for å puste hårskalaer.

4


Alabai er veldig hardharde og smidige hunder, såpasser perfekt til følgesvenner for å løpe og lang nok vandre. Den Sentralasiatiske Shepherd trenger ikke en spesiell tur, hennes behov for frisk luft og fysiske øvelser tilfredsstiller fullt et stort inngjerdet område - en park for hunder eller område på nettstedet ditt. Fra Alabai er vakre hunder oppnådd, men territoriet må være inngjerdet, ellers kan hunden unnslippe og forsøke å utvide grensene for sine "eiendeler".

5


Alabai elsker gaten, så det er tilrådelig å starteSentralasiatisk Shepherd Dog i et privat hus, ikke i en leilighet. Hunder av denne rasen føler ubehag i et begrenset rom. Et spesielt behov for frisk luft er opplevd av eldre hunder. Alabai tolereres godt av kulde, men i varmen til hunden skal ha tilgang til et skyggelagt område eller et kjølig rom.
Tips 3: Store hunderaser: InnholdsreglerEn stor rasehund kan bli påliteligForsvarer og lojal vakt for sin herre. Men det krever spesielle forhold for vedlikehold, en byleilighet vil ikke alltid være et passende alternativ for det.

Store raser av hunder: innholdsreglerStore raser inkluderer hunder med høyde itåler overstiger 70 cm - sauer, collies, St. Bernards, Newfoundlands, husky og mange andre. De krever et romslig rom for vedlikehold, grundig opplæring og tilstrekkelig ernæring. For å få en hund som det betyr å ta på seg et stort ansvar før du kjøper en hyrde eller St. Bernard valp, bør du nøye vurdere alt og veie det.

Strømforsyning

En stor hund bør få tilstrekkeligantall proteiner, samt kalsium og fosfor. Ferdige strømmer er veldig praktiske og sparer mye tid på å lage mat til kjæledyret ditt. Valper av store raser øker vekten i det første år av livet 70 ganger, de må motta vitamin- og mineraltopp dressing. Proteiner er viktig dyr, er vegetabilske proteiner ikke godt næret schenkov.Rekomenduyut ikke mate valper av stor rase frokostblandinger, siden en stor mengde mat er skadelig for magen, så mat gir mer vekt som gjenspeiler dårlig på skjelettutviklingen. Hvis du ikke bruker ferdiglaget mat, bør valpen diett består av ca 60% kjøtt og 40% av lette kjøretøyer (hvetekli eller cornflakes). Ved utgangen av vekst, ratsion.Mozhno vanligvis 18-20 måneder valper overført til voksen gi noen kjøtt i osten, halvferdig eller kokt, men svinekjøtt er bedre å utelukke. Volumet av mat til en enkelt voksenfôring er ca. 2 liter. Halv-rå eller rå kjøtt er gitt bare etter dypfrysing, slik at du kan forhindre infeksjon av parasitter. Hvis du mater hunden med fisk, koker den og sørg for å fjerne alle beinene.

walking

For å opprettholde normal muskel tone storhunder trenger lange turer (ca 5-6 timer om dagen), så vel som stor fysisk anstrengelse. Hvis du ikke kan gi kjæledyret ditt en slik rytme i livet, er det best å ikke ha en stor hund. Svømming og løping bidrar til å holde dyret i form og styrke musklene godt. For store hunder er lange mellomganger mest nyttige. Kjører med hindringer, utvikler fullstendig utholdenhet, og for å øke tonen i muskulaturen på føttene, bør man løpe med løs snø eller grunt vann.

Trening og pleie

Opplæring er et nødvendig elementutdanning av en stor rasehund. Det oppdyrkede dyret vil ikke være farlig for sin eier og familiemedlemmer. Med en lydig hund er det lettere å takle en tur, det gir ingen ulempe for andre. Ikke glem den vanlige kammen av ull, selv om hunden bor på gata. For perioden fra vår til høst er det nødvendig å kjøpe en spesiell krage fra parasitter, og også å behandle ullen med antiparasittiske midler. Under smelting anbefales det å kaste håret minst en gang om dagen, og det er bedre å gjøre det oftere - to eller tre ganger i løpet av dagen.