Tips 1: Hvordan lage benmel selv

Tips 1: Hvordan lage benmel selvKjøttbenmel er et nyttig mineraltilskudd,som er inkludert i dietten av dyr for å styrke deres immunitet. Dette produktet er laget av avfallskjøtt og fiskeindustri. Kjøtt og bein blir forsiktig knust og tørket, noe som resulterer i en komponent som ligner det vanlige melet i konsistens.

Bone måltid

Prosessen med å produsere benmel

Vær oppmerksom på at prosesseringsprosesseningredienser for produksjonen kan ledsages av en ganske spesiell lukt, derfor er det bedre å utføre det under naturlige forhold, for eksempel i landet. Gjør en vanlig brann. Så snart det første laget av brensel er brent ut, legg flere forskjellige beinben på kullet - fra storfe, fugler og fisk. Topp med et andre lag av tre og vent til brannen er helt brent ut. Hvis bein på stålet er myke under denne behandlingen, gjenta prosedyren. For produksjon av benmel du er helt myke komponenter. Når den ønskede effekten vises, legg forsiktig beinene på en ren klut eller oljeklut. Slipeprosessen kan utføres med ethvert improvisert objekt - en rullestift, et rundt håndtak fra en spade eller en flaske. Hvis du trenger minimum porsjoner av benmel, for eksempel for å mate et kjæledyr, så kan du knipe beinene med en vanlig blender. For å produsere benmel i store mengder, kan du ikke uten spesialutstyr. Crusher kan gjøres selv, hvis du har spesielle ferdigheter. Imidlertid knuses de fleste bein ved hjelp av apparater for å behandle korn. Kjøttbenmel kan gjøres ikke bare fra bein. Hvis standardsettet av ingredienser du legger til kjøtt eller eggeskall, vil bruken av produktet øke betydelig. Hjemme er benmel vanskelig å lage. Du kan prøve å lage kjeftene i lang tid, men det er usannsynlig at du vil oppnå ønsket mykhet. I dette tilfellet er det viktig å velge riktig type ingredienser. For eksempel kan kyllinghals eller fiskeavfall lett sveises til ønsket konsistens, og deretter slipes med en blender. Beinene til store og små storfe må underkastes strengere behandling i brann eller i ovnen.

Fordeler med benmel

Bone måltid inneholder et rekordbeløpfosfor og kalsium. Derfor brukes den ikke bare som et nyttig tilsetningsstoff til å mate, men også brukt som et middel for svekkede eller syke dyr. Kjøttbenmel finnes ganske ofte i blandingen av blandet fôr og tørrfoder for ulike dyrearter. Regelmessig bruk av det i mat bidrar til å styrke immunitet, beinskjelett og fysisk utholdenhet. Denne ingrediensen er som regel blandet inn i hovedmat til dyret. Ofte brukes slike mel selv i fjørfeavl.
Tips 2: Slik bruker du kjøttbenmelKjøttbenmel - et naturlig produkt, i sammensetningensom inkluderer aminosyrer, proteiner, mineraler og vitaminer. Den brukes som gjødsel og som tilsetningsstoff til husdyr og husdyr.

KjøttbenmelKjøttbenmel er et naturlig produktopprinnelse, den er utarbeidet fra biprodukter og avvist kadaver av husdyr ved varmebehandling, etterfulgt av tørking og sliping. Det ferdige produktet inneholder minst 50% protein, essensielle aminosyrer, B-vitaminer, kalsium, kalium, magnesium og fosfor. I utseendet er dette produktet en tørrplastelig masse med en bestemt lukt, den kan ha forskjellige nyanser fra grått til brunt, samt en annen grindstørrelse.

Der kjøtt- og benmel brukes

Kjøttbenmel er mye brukt i landbruketgård: det tjener som en ekstra kilde til protein for griser, fjærfe og unge husdyr. Dette kosttilskudd er også inkludert i kostholdet til kjæledyr: katter og hunder. Kjøtt og benmel er lett absorberes av kroppen, fordi det inneholder næringsstoffer i en biotilgjengelig forme.Dobavlenie kjøtt og benmel i mate gjør det mulig å: - øke næringsverdien i hovedmate for anrikning av deres aminosyrer, vitaminer og proteiner; - reduserte foromsetningen; - å normalisere forbrenningen i dyr; - for å øke veksten og redusere forekomsten av, - for å øke produktiviteten av fjærfe og landbruks zhivotnyh.Pomimo av kjøtt og benmel har etablert seg som en b zopasnoe og tilstrekkelig effektivt gjødsel for planter som er dyrket i det åpne feltet.

Hva brukes kjøtt og benmel?

Påføring av kjøttbenmel som mattilsetningsstoffer nødvendig for: - riktig vekst og harmonisk utvikling av unge dyr; - styrke muskel-skjelettsystemet eldre og svekkede dyr - for å fylle opp vitaminer mangel hos kvinner under amming, - rask gjenoppretting etter fysisk anstrengelse, inkludert levering og vskarmlivaniya.V hjemmemenyen Dyr kjøttbenmel blir tilsatt gradvis, blander det med andre matvarer. Det er best å kombinere mel med flytende mat, spesielt med kjølte supper. Nummeret på hunden eller katten diett avhenger av vekt og alder av kjæledyr, men daglig inntak av kjøtt-og-bein måltid bør ikke overstige 100 g.Myaso-bein - de mest prisgunstige råvarer av animalsk opprinnelse for produksjon av høy kvalitet feed. Vanligvis bruker dette kosttilskuddet kan gjøres mer økonomisk prosess for dyrking av husdyr, og bedre sluttprodukt kvalitet.