Tips 1: Hva skal jeg gjøre hvis katten har diaré

Tips 1: Hva skal jeg gjøre hvis katten har diarédiaré hos katter er oftest forårsaket av unøyaktigheter i kosten. Fordøyelsessystemet kan være akutt eller kronisk. Angst kan oppstå som følge av bevegelsessykdom, reaksjon på utseendet til et nytt dyr i huset etc.

Hva skal jeg gjøre hvis katten har diaré

Kontakt veterinæren din. En ekspert vil undersøke dyret, velg et behandlingsforløp i henhold til alder og tilstand katter. Ofte er det behov for støttende og symptomatisk behandling. For fullstendig gjenoppretting av voksen katter vanligvis nok daglig begrensning i opptakmat. På den andre dagen kan du gi kokt kyllingekjøtt, mat ofte og i små porsjoner. Gi kjæledyret et kokt egg og hytteost ikke tidligere enn tre dager etter starten av behandlingen. Prøv å finne ut årsaken til tarmens lidelse. i katter smerter i magen kan oppstå som følge avemosjonelle erfaringer, som respons på en forandring i miljøet. For eksempel, skrekk forårsaket av å besøke gjestene til vertene. Dette fremkaller fremveksten av en stressende situasjon, som følge av at dyret begynner å bli diaré. Katter kan ofte ikke fordøye kumelk, fordi kroppen inneholder en utilstrekkelig mengde enzym som bryter ned melkesukker. En lignende reaksjon kan være for proteinet inneholdt i produktet. Prøv å kjøpe en kummelk erstatning, designet spesielt for dyr, kalt KMR (Pet-Ag). Eller permanent rengjør skålen der du har slukket melk til kjæledyret ditt. Når du introduserer en ny diett i dietten, kan katten reagere med diaré. I så fall, introdusere en ny fôr gradvis, i små porsjoner eller kassere det helt, tilbake til det forrige matinntaket. I veterinærklinikken kan du sende en analyse av avføring for tilstedeværelse av ormer og blod i den. Det klassiske årsaksmedlet til diaré hos dyr er coccidia (coccida), de parasitære protozoer. Veterinæren vil utnevne den nødvendige behandlingen til kjæledyret i form av et kurs for å ta antibakterielle stoffer. Samtidig må du gi katten en krøllet melk og et legemiddel, hovedkomponenten av dette er lakrobacillin (lakrobacillus - en bakteriekultur som brukes til å gjenopprette intestinal mikroflora).diaré er et symptom på mange sykdommer,for eksempel leukemi, virus- og bakterieinfeksjoner og forgiftning, matallergi, tarmkreft og mange andre. Diagnosen bør derfor etableres så tidlig som mulig og å gjennomføre rettidig behandling.

Tips 2: Hvilke vaksinasjoner gjør en walking kattSelv de katter som aldri går tilgate, i fravær av vaksinasjon, risikerer de å bli syk - kilden til viruset i dette tilfellet er en person som har smittet infeksjonen på sko. Hvis kjæledyret går, må det nødvendigvis vaksineres mot de vanligste sykdommene.

Vannkattens vaksinasjonskalender er større enn hjemmeadressen
instruksjon

1


Den farligste sykdommen som påvirker katter,betraktes som en panleukopeni. Dens symptomer er en signifikant økning i kroppstemperatur, nedsatt appetitt til fullstendig avvisning av mat, oppkast og diaré, som skyldes lesjoner i mage-tarmkanalen, sykdommen slutter ofte med dødelig utgang. Viruset er motstandsdyktig overfor oppvarming og behandling med desinfeksjonsmidler, det er ingen bærer i opptil 1 år, så det kan komme inn i huset selv på en persons klær. Primær og gjentatt vaksinasjon av kattunger utføres i en alder av 2 og 3 måneder, og deretter gjentas årlig.

2


Katter, som mennesker, lider også av en kald, menPå dem kan denne sykdommen fortsette mye mer knapt og å helles ut i kalitsiviroz. Symptomer: feber, utseende av sår på slimhinner i munn og nese, rikelig utslipp fra øynene, lameness, i noen tilfeller - nysing med separasjon av sputum. Og selv etter utvinning, dyret i lang tid, og noen ganger hele livet er bærer av infeksjonen. Vaksinasjon utføres samtidig med den forrige, og vaksinen mot disse sykdommene kombineres og selges under varemerkene Purevax RCP, Nobivac Tricat, Leucorifelin, Fel-O-Vax.

3


Alle de ovennevnte midler er tre-komponent ogEt annet element av dem er en vaksine mot rhinotrakeitt, kalt i nasjonen av kattinfluensa. Dens symptomer er lett gjenkjennelige: temperatur, hoste, tap av appetitt, separasjon av slim fra nesen og svelget. Kattunger blir derfor vaksinert på 2, 3 måneder og deretter en gang i året.

4


De samme vaksinene kan inneholde en fjerdekomponent som mangler i kalenderen Negulyaev dyre vaksiner - fra klamydia. Det er overført seksuelt eller fra katter til kattunger når de skjuler. Symptomer på sykdommen er den sterkeste utslipp fra nese og munn, som disse stedene blir påvirket mest. Kattunger yngre enn 3 måneder er ikke tilstrekkelig utviklet, og er ikke i stand til å overføre vaksinert - konsekvensene kan bli en kronisk sykdom i nasopharynx, så det bør bli satt bare på å nå denne alderen, for eksempel tre og igjen ved 4 måneder.

5


I motsetning til de forrige er rabies en sykdommed nærliggende død, og folk er utsatt for det, så hver gangkatt skal vaksineres med Nobivac Rabies, Defensor eller en multikomponent Quadricat. Revaksinering er ikke nødvendig, så det legges inn på 3 måneder og deretter årlig.