Hvor skal du gi kattungen

Hvor skal du gi kattungenHvis noen tid siden bodde hjemmekatten har falt ned, da kattunger, som allerede har slått 1,5-2 måneder, må se etter nye eiere. Som et alternativ, plukket du opp den forlatte kattungen på gaten, og la den være for deg selv av en eller annen grunn du ikke kan. Det viktigste er at du må gi en eller flere kattunger i gode hender, og det er bedre å ikke trekke det, fordi å knytte en tenårings katt vil være vanskeligere enn en baby.

Hvor skal du gi kattungen


instruksjon

1


Før du ser etter kattungen av eierne, sørg forat han er helt frisk. Pass på å svelge babyen og vask det om nødvendig med sjampo fra lopper og andre eksterne parasitter. Hvis i resten er kattungene dine sterke, mobile og lekfulle, så er det ikke et presserende behov for å besøke en dyrlege og vaksinere dyr før du finner nye eiere; de er ganske i stand til å gjøre det selv hvis de ønsker det.

2


Spør noen du vet hvem som er interessert ifotografer, skyte kattunger. Før det, kammer babyene, tørk øynene og nesene, ta vare på kontrasten - det er bedre hvis det er monofonisk - bakgrunnen for skyting. Ofte er kattunger ikke redd for fremmede, og vennen din med kameraet vil ikke stoppe at de oppfører seg som vanlig - leker med ballen eller brødrene og søstrene, berører gjerne og strekker seg, ruller på ryggen med tassene. Lyse bilder av høy kvalitet er sikker på å hjelpe deg med å finne fremtidige eiere av babyer.

3


Plasser annonser om å finne nye verter forkattunger på internett, samt på meldinger i veterinære sykehus og dyrebutikker. Ikke bruk som omslagstekst til fotografiet "gi kattunger"; Prøv å se i hver av barna litt, og skriv i annonsen din om det. Det er bra hvis kattungen allerede har navn: dette understreker deres individualitet. "Leter du etter en ny familie, en to måneder solrik rødhårig prankster, Timofei, som elsker å leke med ballen mer enn noe og drikke varm melk. Kjærlig og lekende barn som er vant til skuffen, spiser alt "- det er disse annonsene som tiltrekker oppmerksomheten til potensielle kattungeiere. Hvis kattungene er flere, bruk hver eier for å søke etter en egen annonse, fordi folks oppmerksomhet vanligvis er tiltrukket av et bestemt dyr.

4


Ikke gi kattungen, uten å snakke på forhåndmed sin fremtidige eier. Finn ut om det vil være dyrt for ham å holde dyret, om det er andre dyr og små barn i huset som kan fornærme eller til og med skade barnet. Etter noen få minutters samtale kan du danne en mening om en person og skille hvem som virkelig omgir kattungen med omsorg og kjærlighet, fra en uansvarlig sørgende herre, for hvem et dyreanlegg ikke er mer enn et øyeblikk. Bytt ut med den nye "foreldre" på kitty-telefonene dine for å kunne kontrollere først hvordan barnet er i den nye familien. Hold kontakten med deg, det vil sikkert være praktisk og eieren selv, fordi han kanskje har noen spørsmål om omsorgen for dyret.