Hvordan går det med rynker?

Hvordan går det med rynker?I moderne fjærfeavl, utbredt popularitethar fått en retning i oppdrett av vaktler. Denne fuglen krever ikke spesielle forhold til frihetsberøvelse, det kan plantes i bur. Quail kjøtt er deilig, har næringsegenskaper og i kostholdskvaliteten er ikke dårligere enn kylling og kaninkjøtt.

Hvordan går det med rynker?


instruksjon

1


De som bestemte seg for å vokse vaktler hjemme burdeå vite at denne fuglen trenger et bestemt område for normal eksistens: for lag - fra 1150 til 180 cm2; for kjøttraser - opp til 260 kvadratmeter. se. Avhengig av tilgjengelig område kan det konkluderes med hvor mange fugler som kan holdes.

2


Det neste trinnet er oppkjøpet av celler for fugler. Men hvis vaktelen vil bli avlet på det åpne territoriet, så er cellene ikke nødvendige.

3


Det skal bemerkes at vaktelhunnene hevet ihjemme mistet instinktet av rugeegg. Derfor bruker fjærfebrukere inkubatorer til unge dyr. Hvis du selv blir ung, bør du ta vare på å skaffe den. I dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til egglagkapasiteten og dens tekniske data. Temperaturen av inkuberingen av egg av vevler er 37,7 ° C, den relative fuktigheten i inkubatoren er 50-60%. Inkubasjonsperioden er 17 dager.

4


Den første vaktelplanten er bedre å kjøpekyllinger. Etter å ha kjøpt lukeegg vet du ikke nøyaktig hva som kommer ut av inkubatoren - alt avhenger av befruktningen av egget. Det er best å ta unge dyr med to ukers alder. Denne alderen gjør at fuglen kan tilpasse seg nye boliger før de legger egg.

5


Den kvinnelige vaktel begynner å legge egg i månedenalder, og et godt egglag vises i en alder av 60 dager. Stabilt egglegging holdes i 10 måneder. Etter denne perioden er det mulig å utføre ablasjonen av legghønen.

6


For at quail kyllingen skal være godlegger egg, bør hun skape passende forhold. Temperaturen i luften i rommet, hvor burene med høner står, skal opprettholdes fra +16 til +20 ° C. For en jevn fordeling av belysning (lengden på en lys dag bør være fra 13 til 17 timer), brukes dagslyslamper. Varigheten på en lysdag mindre enn 11 timer fører til oppstart av oviposisjon.

7


Det er nødvendig å utvikle god ventilasjon, men utkaster ikke tillatt. Og selv om vaktelen har utviklet immunitet mot smittsomme sykdommer (kroppstemperaturen til fuglen er 42 ° C), bør et utkast i rommet utelukkes.

8


En stor rolle i å legge egg er spilt av fuglfoder. Et balansert kosthold bør være forberedt. Proteininnholdet skal være minst 21%. Det er ett viktig punkt: høna er nødvendig for å sikre fred, for ikke å bære fra sted til sted, da dette kan utløse en nedgang lå.