Tips 1: Hvordan behandle en kornett

Tips 1: Hvordan behandle en kornettPapegøyer, som andre dyr, kan bli syke. Heldigvis blir fuglene sjelden syk. Spesielt hvis de er skikkelig brydde seg. Ved forhold til husholdningsvedlikehold, lider fuglene av kaldt (hypotermi) eller omvendt fra overoppheting; fra avitaminose, fordøyelsessykdommer og metabolske sykdommer på grunn av feil mating; fra de mottatte traumer. Svært sjeldent er tamfugler smittet med smittsomme sykdommer eller lider av parasittskader.

Hvordan behandle en crellella


Du trenger
 • En løsning av kaliumpermanganat, borsyre, albucid, oftalmiske salver (for eksempel tetracyklin), salisylsyre, kamille.
instruksjon

1


Behandle papegøyen hvis du er en elsker i fjærfeavl ogikke har erfaring, det er veldig vanskelig. Det er ikke så vanskelig å behandle som det er vanskelig å korrekt diagnostisere en sykdom. Selv om det i vår tid er svært vanskelig å finne en veterinær - en spesialist i fugler, er det bedre å ta fuglen til og med til nærmeste veterinærklinikk.

2


De vanligste sykdommene i papegøyer er: øye sykdommer; en betennelse i en struma; diaré eller vice versa; intestinal obstruksjon; kald og rennende nese; varmeslag. Forgiftning, svulster, fedme, beriberi, unormal smelting. Sjelden blir koralene påvirket av kutane parasitter eller helminter.

3


Øyesykdommer hos fugler kan konjunktivitt utvikle seg. Fuglens øyne rive, rødme, øyelokkene blir hovne. Fuglen gnider mot perches, blinker ofte og skru opp øynene sine. Konjunktivitt kan være forårsaket av kjemiske irriterende stoffer, infeksjon, øyeirritasjon med røyk eller korrosiv gass, mote eller støv. Skyll fuglens øye med en mild rosa løsning av kaliumpermanganat eller en svak løsning av borsyre. Deretter inokulerer løsningen av albucid i fuglens øyne. I vanskelige tilfeller, bruk salver for øynene.

4


Inflammasjon av goitre Denne sykdommen utvikler seg hos fuglerpå grunn av dårlig kvalitet eller skitten mat og skittent vann. Når goiter inflames blir fuglen treg, har den dårlig appetitt og det blir ofte mat. Frikjør fuglen fra gjenstander av fôret: Skyll goiter med en lett rosa løsning av kaliumpermanganat med en pipette eller en sprøyte uten en nål. Deretter inngår en 2% løsning av salicylsyre. Gi papegøyen en avkok av kamille.

5


Diaré Årsakene til diaré kan skyldesulike faktorer. Men bare for å diagnostisere og finne ut årsakene til diaré kan bare dyrelege. Med diaré er fuglens søppel flytende, ikke dannet. Fjærene rundt cloaca er forurenset med avføring. Først og fremst, rengjør og desinfiser buret, matere og drikkere godt. Unngå grønt og vått fôr fra kostholdet. Hell i drikkeskålen bare kokt vann. Du kan legge til en liten løsning av kaliumpermanganat i vannet. Drep en fugl med en sprøyte uten en nål pundet aktivert karbon, fortynnet i vann. Hvis stillingen ikke endres innen 24 timer, vis umiddelbart fuglen til veterinæren.

6


Forkjølelse og forkjølelse Med en kald og rennende nese, en fuglblir slap, øynene hennes er betent, slimutslipp fra neseborene fremstår, hoste, pusting er vanskelig, fuglsnusene puster med en åpen nebb. Kattens fugl er forårsaket av utkast, temperaturdråper, for kaldt vann i en trowel eller en badedrakt. I nærheten av fuglen, plasser en varmeapparat eller lampe, bare sørg for at avstanden til den varmere til fuglen ikke er for liten for å forhindre at fuglen overopphetes. Ved utslipp fra nesen, behandle hele papegøyen med litt saltet vann (1/4 teskje salt per 0,5 kopp vann). Etter behandling, dypp inn i neseborene til papegøyejuice.

7


Termisk sjokk Et termisk sjokk kan forekomme ipapegøye med langvarig eksponering i et høytemperaturmiljø. Med et termisk sjokk, puster fuglen ofte, åpner nebbet, øynene begynner å rulle, koordinering forsvinner. I så fall skal du flytte papegøyen med et mørkt, kjølig rom. Skyll det med kaldt vann, gi det en drink.

8


Traumatisk skade når det er gratisFlytte rundt i leiligheten papegøyer får ofte skader av en annen natur. Flying, de kan slå mot glass eller vegger og få brudd på lemmer eller hjernerystelse. De kan sitte på peisovner, på en varm panne eller klatre inn i en tallerken med varm mat og få forbrenninger. Når hjernen er rystet, er papegøyens øyne hele tiden stengt, fjærene på hodet er ruffled, og balansen er forstyrret. I dette tilfellet, dekk med en mørk klut, skape en tyvfugl og fred. Etter en stund vil papegøyen gjenopprette seg. Ved små brannskader, legg lesjonene med petrolatumolje eller 3-5% oppløsning av kaliumpermanganat.

9


Med andre lesjoner og sykdommer, er det best å ikke selvmedisinere og søke hjelp fra nærmeste veterinærklinikk.
Tips 2: En kald i en papegøye: hvordan å behandleEnhver villaeiere papegøye Jeg vil gjerne redde kjæledyret mitt fra sykdom. Men dessverre er dette ikke alltid mulig, spesielt i den kalde årstiden - etter hvert er papegøyer så følsomme for hypotermi og utkast. Selvfølgelig først og fremst når symptomer på sykdommen oppstår, bør du kontakte veterinæren. Husk at siden fuglene har en rask metabolisme, går sykdommene for fort. Tiden kan ikke gå tapt. Hvordan kan du hjelpe en fugl mens du venter på en lege?

Kald i papegøyen: hvordan å behandle
Du trenger
 • - elektrisk lampe eller romvarmer
 • - En klut for å dekke buret.
instruksjon

1


De første symptomene på at papegøyen din er syk erredusert aktivitet og mangel på appetitt. Fremveksten av utslipp fra nesekanaler eller diaré - enda mer grunn til å være på vakt. Et alarmerende symptom er en rask, hvesende, intermitterende pust. Det er veldig bra hvis du har kjent fuglen og egenskapene i sin oppførsel lenge nok. Hvis en sjenert og vill fugl plutselig ble hånd og kjærlig - dette er en grunn til bekymring, kanskje en papegøye trenger hjelp. Ser på kjæledyret ditt, prøv å holde deg utenfor synet, ikke bekymre deg for ham.

2


Den syke fuglen skal først plasseres ivarme. Hvis papegøyen ble holdt i et åpent bur, skal du først overføre det til et rom ved romtemperatur. Bare etter noen timer kan temperaturen økes til ca. 30 ° C. Gi fuglen en rolig atmosfære i rommet.

3


Hvis du bruker en elektrisk lampe til å varme, må du ikke sette buret for nær det. i papegøye bør kunne velge en komfortabelavstand fra varmeren. Se etter bevegelsen gjennom buret: avhengig av om det forsøker å nærme seg varmeren eller beveger seg vekk fra den så langt som mulig, må du velge den optimale plasseringen av buret i rommet.

4


Lag for papegøye I buret er kilden til skyggen, som dekker en del av cellenklut. Kanskje i skyggen vil han føle seg mer komfortabel. Hvis etter en tid etter oppstart av fuglens helsetilstand forverres, beveger den fjærede mannen seg bort fra lampen, puster tungt, avslører bekken, skjuler seg i skyggen - lampen skal slås av.

5


Gi fuglen tilstrekkelig ernæring ved bruk avNy kalori fersk mat: Tross alt, for å gjenopprette kjæledyret ditt, trenger det mye energi, og appetitten min blir redusert. For å øke immuniteten kan du legge til papegøye på sitrusdiet. Det anbefales ikke å gi medisiner til fugler uten å konsultere lege. Den selvdiagnostiserte diagnosen kan være feilaktig, fordi symptomene på forkjølelse kan ligner symptomene på andre sykdommer.
Tips 3: Hvordan behandle en papegøye fra forkjølelseRhinitt (rhinitt) i bølgende parakitterskjer ofte. Dette kan ikke bare skyldes feilaktig omsorg for fuglen, men også et symptom på en forferdelig infeksjon. I alle fall, når du behandler en papegøye, følg alle legenes anbefalinger.

Hvordan behandle en papegøye fra forkjølelse
instruksjon

1


Kontroller forsiktig fuglen. En sunn papegøye nese må være helt tørt, godt synlig, har ingen overdubs. Bird skal ikke snufser, nyser og enda mer. Hvis minst en av disse betingelsene er brutt, må du kontakte veterinær eller ornitolog for konsultasjon og behandling.

2


Ikke behandle papegøyen selv. Gi ikke legemidler du tar. Husk: Forkjølelsen kan ha en annen etiologi. Det er mulig at du holdt fuglen i et trykk eller i et rom med en temperatur under romtemperatur. Til betennelse i slimhinnen kan føre og bakteriell eller virusinfeksjon. Det er mulig at pustenes puste hindres av noe fremmedlegeme (for eksempel støv) fanget i neseborene på grunn av for tørr luft.

3


Hvis en rennende nese utvikler seg på grunn av en papegøyeutkast eller forkjølelse, under behandlingen (og etterpå, for å unngå tilbakeslag), må du installere en varmeapparat i nærheten av buret. En bordlampe plassert i nærheten av buret (men slik at lyset ikke blinder fuglen) vil gjøre. Hvis tvert imot er rommet for tørr, kjøp en luftfukter eller ordne noen få boller med vann rundt i rommet.

4


Brygger i 200 ml vann 2 teskjeer tørketkamille, spenne kjøttkraft. Hell det i drikkebollen istedenfor vann. I stedet for kamille kan du bruke rose hofter eller honning. Sørg for at det alltid er ferskvann i vannskålen, og vann, der legemidlene ble oppløst, eller avkok, endres 3-4 ganger om dagen.

5


Fortynne vitaminer designet for papegøyer,med en hastighet på 9 dråper per 100 ml vann og hell dette vannet inn i drikkeskålen. I kornfôr tilsett vitaminer med 4 dråper til 2 ts, rør deretter. Gi parakeett-vitaminer i 10 dager, etter at du tar en måneds pause og gjenoppta 10-dagers kurset.

6


Hvis fuglen din blir syk med et virus ellerbakteriell infeksjon, følg alle legenes forskrifter. Vanligvis foreskriver legene antibiotika og vitaminer. Antibiotika gir 1 dråpe i nesen og 5 dråper i nebbet 2 ganger om dagen i løpet av kurset. At som et resultat av slik behandling ikke skadet leveren til en liten pasient, knuse 1 tablett karpsil og bland med en daglig del av fôret.Tips 4: Hvordan behandle en knust neseNese, som den mest fremtredende delen av ansiktet, er mest utsatt frakturer - Hovedslaget i ansiktet faller ofte på beinene og bruskene som danner det olfaktive organet. Diagnosen kan etableres ved å undersøke eller utføre en røntgenundersøkelse.

Hvordan behandle en brudd i nesen
Du trenger
 • - Mamma;
 • - Rose olje;
 • - revet rå poteter.
instruksjon

1


Gi hvile til det skadede organet. Umiddelbart etter skaden, må du begynne å puste med munnen. Hvis det er kaldt ute, dekk munnen med et skjerf eller lommetørkle. Du kan ikke blåse nesen og forsøke å korrigere bein eller bruskrester selv - luft kan komme inn i den indre delen av skallen, noe som vil føre til komplikasjoner.

2


Kontakt legen din for en diagnose. Legen kan undersøke eller føle nesen ved hjelp av spesielle forskningsmetoder (rhinoskopi, fluoroskopi, endoskopi) for å vurdere nesehulenes indre tilstand. Prosedyrene utføres under lokalbedøvelse. Etter å ha bestemt arten av brudd og tilhørende lesjoner, vil spesialisten bestemme behandlingsmetodene.

3


Følg prosedyren for lukket frakturposisjonering. Kjernen i prosedyren er å kombinere benfragmenter med spesielle verktøy for hånd. hulrom nese sprøytes med et bedøvelsesmiddel og den skadede formen gjenopprettes.

4


Stopp blødningen. brudd nese nesten alltid ledsaget av blødning,derfor er det nødvendig å holde en tamponade av nesepassene. Sværte biter av bomullsull eller sterile gasbind servietter settes inn i hvert nesebor. For å forhindre utvikling av bakteriell infeksjon smøres tamponger med salve med et antibiotikum.

5


Be om hjelp fra en kirurg. Hvis mer enn to uker har gått siden brudd, så gjenopprett skjemaet nese Trenger rhinoplastikk. Operasjonen utføres under anestesi og lar deg gjenopprette og forandre formen nese.

6


Ta tiltak for tidlig gjenoppretting oghelbredelse av bein. Klargjør salve fra mamma - bland et halv gram av stoff med rosenolje. Gni blandingen inn i bruddstedet. Hvis du lider av smertefulle opplevelser, så bruk på nesegraverte rå poteter.

7


Øk forbruket av matvarer som inneholderKalsium - tørket eggeskall pulver i pulver og tilsett til retter. Spis stekt ost, nøtter, grønnsaker, bønner, drikk fullmælk. Kombiner inntaket av kalsiumholdig mat med silisium - currant, rogn, reddik, etc. Biologiske kosttilskudd i form av multivitaminkomplekser med konsentrert sammensetning vil hjelpe kroppen til å gjenopprette seg raskere.Tips 5: Hvordan behandle hjernerystelse hjemmeDu kan få hjernerystelse som et resultatalvorlig hodeskader eller høst. I slike tilfeller mister en person vanligvis bevissthet, etterpå kan tilstanden være ledsaget av oppkast, kvalme og delvis tap av minne.

Hvordan behandle hjemme hjernerystelseNår hjernerystelse er nødvendigkontakt lege. Det er nødvendig at han foretok inspeksjon og sørget for at det ikke er noen alvorlige skader. Hvis du ikke gjør dette, kan du ikke utelukke hjerneblødning. Hvis det ikke er behov for undersøkelse på sykehusinnleggelse, kan behandlingen utføres hjemme.

Behandling av hjernerystelse hjemme

Vær oppmerksom på hvilen etter et sjokkhjernen. Det er strengt forbudt å se på TV, arbeid på en datamaskin og lese. Rommet skal bli mørkt, siden det er et hjernerystelse hos pasientene, er det sterke lyset sterkt irritert. I tillegg må du komme stille, da ekstreme lyder kan forverre helsen din. Ikke drikk mye væsker. Det er forbudt å drikke alkohol og brus. I rehabiliteringsperioden kan du drikke litt søt te, som ikke burde være veldig sterk og varm. Pasientens diett bør bestå hovedsakelig av flytende retter. De skal ikke være fete og høye i kalorier.

Behandling med medisinske urter

Dra nytte av folkemidlene for behandlinghjernerystelse i hjemmet. Forbered en infusjon av timian krypende. Ta 1 ss. skje urter og hell 2 kopper kokende vann. La infusjonen ligge i 1 time, deretter press og drikk 30 ml hver 2-3 timer. En slik enhet gjenoppretter hjernen effektivt. Ta det i noen måneder, ideelt - til fullstendig gjenoppretting. Forbered arinens tinktur for behandling av hjernerystelse. Hell 1 ss. skje med råmateriale 100 ml alkohol. Lukk beholderen tett og la den stå i 3 uker. Ta av tinkturen og ta 30 dråper 2 ganger daglig før måltider. Det vil bidra til å gjenopprette hjernen veldig raskt. Forbedringer vil være synlige etter 4-7 dager. Infusjon for behandling av hjernerystelseinfusjon fra samlingen av urter. Ta 1 ss. skje av periwinkle, urter av sitronmelisse og kamilleblomster, 2 ss. skjeer av urter, 3 ss. skjeer av gressgallerier. Bland alle ingrediensene og hell 2 liter vann. La alt dette stå i 2 timer i en lukket beholder, deretter belast og ta infusjon på 50 ml før måltider. Husk at som et resultat av en hjernerystelse kan senere føre til alvorlige komplikasjoner som epilepsi og posttraumatisk syndrom, hvorfor holder hjemmebehandling bør nødvendigvis vises hver 2. uke en lege, så han fulgte tilstanden til organismen, og utnevnte en ekstra medisiner om nødvendig.
Tips 6: Hvordan behandle betennelse rundt øyneneBetennelse i huden rundt øynene kan begynneav flere grunner. Dermed kan kroppen reagere på dårlig kosmetikk, vitaminmangel eller søvnløse netter. Imidlertid kan slike symptomer noen ganger indikere øyesykdom. Riktig pleie og rettidig behandling vil bidra til å gjenopprette huden til den tapte skjønnheten.

Hvordan behandle betennelse rundt øyneneNår kløe, rødhet, flakete hudrundt øynene, må du alltid se en lege for å utelukke den inflammatoriske prosessen. Hvis dette ikke er mulig, bør du prøve å finne ut årsaken til betennelsen. Behandling av ubehag avhenger direkte av det kliniske bildet.

Medisinering for betennelse i huden rundt øynene

Betennelse kan begynne som følge avhud ciliated myte. I dette tilfellet er selvbehandling ikke trygt. Etter å ha identifisert årsaken til betennelse, foreskriver legen medisiner. Ved den første fasen av sykdommen kan en spesialist råde deg til å bruke Blefarogel salve eller Demalan. I tillegg vil det ta mer tid å bruke øyehygiene. Hvis sykdommen er startet, kan salvene ikke dispenseres. I dette tilfellet bør antibakterielle dråper brukes til behandling. Disse inkluderer en løsning av erytromycin eller natriumsulfacil. Noen ganger er betennelse av denne typen et tegn på allergi. Terapi bør startes etter bestemmelse av allergenet. Behandlingen er som regel kompleks. Det inkluderer bruk av antihistaminer og kremer som inneholder lette kortikosteroider.

Behandling av betennelse i huden rundt øynene med folkemessige virkemidler

Betennelse forårsaket av tørr luft,tretthet, for svakt eller tvert imot, lyse belysning, kan elimineres ved hjelp av vanlige lotioner fremstilt på grunnlag av urte-avkok. Veldig god hjelp kjøttkraft kamille eller vekslende. Også den betente huden kan tørkes med isbiter fra de samme buljongene. Hvis betennelsen skyldes mangel på vitaminer, bør du være oppmerksom på hva du spiser. Oftest rødme eller flaking av huden rundt øynene skyldes mangel på vitaminer B. Derfor bør menyen inneholde bønner, sjøfisk, meieriprodukter, lever. Når det er betennelse etter bruk av substandard kosmetikk, må du først og fremst rengjøre huden. Etter dette er det ønskelig å lage lotioner fra buljonger av kamille, mynte, persille eller dill. Dermed vil betennelsen bli fjernet og huden vil igjen skinne med helse. Kosmetikk, som forårsaket en negativ reaksjon, er det bedre å ikke bruke det mer. I tilfelle der årsaken til betennelsen ikke ble funnet, kan symptomene fjernes ved hjelp av følgende resept. Ta mellomstore poteter, hakk det i en vassel og tilsett 5 dråper olivenolje. Rør blandingen. Deretter tar du 2 stykker steril bandasje og legg hver på en spiseskje av blandingen. Påfør lotioner til de berørte områdene i 10 minutter. Skyll den gjenværende blandingen med kaldt vann, og smør huden rundt øynene med olivenolje eller annen vegetabilsk olje.
Tips 7: Hvordan behandle diaré hjemmeDiaré oppstår når fordøyelsessystemetsystemet fungerer ikke som det skal. Det kan være ledsaget av symptomer som magesmerter, oppblåsthet, kvalme og kan forårsake komplikasjoner som dehydrering. Her er noen tips om hvordan du blir kvitt diaré hjemme.

Hvordan behandle diaré hjemmeyoghurt

Yoghurt, spesielt en som inneholder levendeBakterielle kulturer som laktobaciller og bifidobakterier er et utmerket middel for diaré. Disse levende kulturer bidrar til å danne "gode" bakterier i tarmene og ødelegge de "dårlige" bakteriene som forårsaker diaré. Spis 2 kopper yoghurt om dagen for å lindre diaré. Du kan også legge til en banan for yoghurt for ekstra fordel.

ingefær

Ingefær brukes til behandling av matforgiftning,samt å bli kvitt kramper og magesmerter. Gni et lite stykke ingefær og legg til 1 teskje honning. Spis denne blandingen for dannelse av magesaft og forbedre fordøyelsen. Unngå drikkevann umiddelbart etter bruk. Du kan også drikke ingefærte 2-3 ganger om dagen for behandling av diaré. Klipp 1 lite stykke ingefær og legg det til 1 glass vann. Kok vannet i flere minutter, spen og legg til honningen. I stedet for fersk ingefær bruker du pulveret.

Apple cider eddik

En annen effektiv hjem rette fordiaré er eple cider eddik. Det virker som et effektivt middel mot bakterier som forårsaker diaré. Tilsett 1 teskje eple cider eddik til et glass vann. Drikk væske 1-2 ganger om dagen.

bananer

Når diaré anbefales å spise modne bananer. De inneholder store mengder pektin. Pektin er en vannløselig fiber som bidrar til å lindre diaré. Bananer er også rik på kalium, en elektrolytt som støtter en rekke vitale funksjoner i kroppen.


Tips 8: Hvordan lære en papegøye til en CorellaOfte er papegøyene til Corella plantet nettopp på grunn avevne til å etterligne ord og lyder. Imidlertid kan ikke alle fugler av denne arten snakke. Hvis fuglen din er aktivt interessert i omverdenen, knirker mye, og også villig kontakter folk, da har hun alle nødvendige kvaliteter til å lære å snakke.

Hvordan lære en papegøye å snakke med en corolla
Du trenger
 • Å trene papegøyen din, trenger du tid. I tillegg kan du ta opp en plate med favorittmusikken din slik at fuglen lytter til den under ditt fravær.
instruksjon

1


Til å begynne med, bli en sann venn for fuglen din. Ofte når papegøye ta i familien, corella er fortsatt ganske liten. Så du må vise at du er hennes innfødte flokk. Snakk oftere med papegøyen. Ikke rop på ham. Husk at papegøyer har svært svak nattesyn, så de er ganske enkle å skremme i mørket.

2


Når fuglen bosetter seg i huset, kan du starte dentrening. Under spillet med papegøyen, gjenta samme setning flere ganger. Det er ønskelig at det var slike lyder som "a", "о", "к", "р", "т" eller "п". Deres papegøye er lettest å gjenta. Snakk med fuglen, bruk en annen intonasjon, slik at hun forstår at du refererer til den. Ofte begynner papegøyen å gjenta setningene som hører oftest. Derfor, hvis du i din tale er noen ord-parasitter, prøv å ikke bruke dem med fuglen.

3


For at din fjærvenn ikke kjeder seg,Du kan ta opp en plate med favorittlåtene dine og legg dem når du er ute av huset lenge. Etter en stund kan papegøyen overraske deg med gleden av å synge sanger som du liker så mye.Tips 9: Hvordan lære Corellian papegøyeBlant de mange arter av papegøyer av koralen -en av de mest i stand til å onomatopoeia fugler. Derfor, for å lære dem å snakke vil ikke være vanskelig. Det er bare nødvendig å velge riktig fugl og skape gode forhold for det.

Hvordan lære en papegøye-croatloo
instruksjon

1


Å lage din papegøye snakker og manuell, er det best å ta inn i husetveldig ung fugl. Velg den yngste kyllingen, foretrekker sin eldre pup. Voksen papegøyer blir ikke vant til folk godt, de er vanskelige å lære og har en dårlig karakter. I tillegg må du huske på at menn er mye mer i stand til å imitere menneskelig tale enn kvinner. Og selvfølgelig må du starte en Corell: En fugl som bor i et par med en slektning, vil ikke si noe.

2


Velg riktig bur for kjæledyret ditt.Det skal være ganske stort, slik at papegøyen kan sitte i sentrum av abbor, spre vingene sine fritt uten å berøre dem med stenger. Samtidig er for stor en bolig for en fugl ubrukelig: i det vil det ikke bli vant til folk lenger, fordi det vil være i stand til å forbli på en respektfull avstand hvis ønskelig. Derfor kan læringsprosessen bli forsinket.

3


Hvis mulig, start klasser om morgenen ellerom kvelden. Det er enda bedre å trene papegøyen både om morgenen og om kvelden. Tenk godt på ordene du vil lære den kroatiske. For første gang er navnet på en fugl bare navnet. Når papegøyen lærer å uttale det, kan du gå videre til mer komplekse setninger. Forresten, navnet skal inneholde hissing lyder, deres fugl vil huske det enkleste (Gosh, Kesha, Yasha, etc.). Hvis papegøyen sitter stille og sakte dekker og åpner øynene igjen, så lytter den nøye. De valgte ordene og setningene gjentas mange ganger, med samme intonasjon, best av alt i høy stemme. Dette skyldes det faktum at papegøyer bedre etterligner høye lyder.
Beslektede videoer


Vær oppmerksom

Har behersket et godt ordforråd papegøyekan begynne å overføre barking av en hund eller kattemusning, lyden av vann som helles fra en trykk og lignende. Over tid vil fuglen lære å huske de ordene hun selv anser nødvendig. Så vær forsiktig med uttrykk i hennes nærvær, hvis du ikke vil da skremme deg selv når du besøker.
Nyttig råd

Etter hver suksess av koralen, oppmuntre den med en delikatesse, så treningen vil gå raskere.

Tips 10: Hvordan trene en Cornell til håndCorella er en veldig populær rase av papegøyer.Disse morsomme fuglene med vakker fjerdedel er i stand til å etterligne lyden av menneskelig tale, ha en mild og vennlig karakter, som å lære nye ting og leke. Derfor, å vanke slik en papegøye til til hendene det er ganske enkelt, du må bare være tålmodig.

Slik bruker du cockatellen til hendene dine
instruksjon

1


Hvis du bare brakte Corell gå hjem, la fuglen slå seg ned.Ikke forstyrr paraketeren forgjeves, la han rolig undersøke buret og forstå at faren ikke truer ham. Gradvis begynn å kommunisere med det bevingede kjæledyret. Flere ganger om dagen, gå til buret og snakk forsiktig med fuglen. Hold samtidig hendene i nærheten av ansiktet ditt, slik at papegøyen forbinder dem med kommunikasjon.

2


Når kontakten er nådd, ogføl deg rolig, gradvis og ved et uhell trekke hendene dine til det. Hvis fuglen er redd, fjern dem umiddelbart til sin opprinnelige posisjon. Om morgenen, før du gir mat, setter sakte sakte inn en håndflate med frø inn i buret. Vent på papegøyen for å slå dem av. Hver dag vil han gjøre det mer dristig. Deretter begynner du å skyve hånden bort fra maten fra fuglen, slik at hun endelig må sitte på armen. Fortsatt hengiven snakke med fjærvennen.

3


Nå kan du gå videre til neste trinn.Sitt på fingeren av corella er usannsynlig å kunne: hun har veldig store poter og lange fingre. Men på armen eller skulderen blir papegøyen behagelig. Å lære en fugl til å lande på hånden, forsiktig hånd å zoome poter cockatiels, og så kan du skyve fingrene på hennes underliv. Så sitter papegøyen på hånden. Pass på å rose ham for det, gi ham en godbit. Deretter forsiktig fjerne papegøye sitter på hånden, ut av cellen, og deretter igjen for å gå tilbake til igjen og oppmuntre velsmakende. Gjør disse oppgavene regelmessig, så vil fuglen raskt bli vant til til hendene.
Beslektede videoer

Tips 11: Hvordan nevner en CornetCrooks 'papegøyer er veldig søte skapninger,dukket opp i dag i mange hjem. Disse fuglene er i stand til å huske og gjenta dusinvis av forskjellige ord, inkludert deres kallenavn. Det er best å kjøpe en kylling fra fem til seks uker, siden det er unge fugler som mest sannsynlig vil lære raskest. Og barnet blir vant til eieren mye raskere enn den voksne fuglen.

Hvordan nevne en corolla
instruksjon

1


Hvis du vil at kjæledyret ditt skal læreå uttale ditt eget navn, det er bedre å velge et kallenavn, inkludert åsende, fløyte lyder og lyden av "p" - slike lyder tiltrekker papegøyernes oppmerksomhet, og fuglen vil være mer praktisk og interessant å gjenta for eieren.

2


Det er bedre at navnet på din corella også er lettdividert med stavelser, det var ikke for lang og ikke liker kallenavnet andre kjæledyr eller navn på familiemedlemmer. Hvis du velger et navn som ligner på en papegøye, vil fuglen bli forvirret og ikke å oppfatte hans kallenavn, og hvis du velger et langt navn, sier fuglen vil være ganske vanskelig.

3


Selvfølgelig må du velge et kallenavn, gitt kjønndin papegøye. Hunnene kan gi et eksempel på slike kallenavn: Asya, skal, Berthe, Blanche, Varya, Glasha, Zlata, Zhurra, Lusha, Lira, Nyusha, Sarah Rose, Rozz, Frosya, Erika, etc. Egnede kallenavn for menn - Archie, anker, Buran, Bosch, Grå, Zipper, Thunder, Garik, Zhorik, Zorro, Icarus, Croche, Neuron, Tristan, Shrek, Eric, Yarik, Yasha, Jupiter.

4


Siden definisjonen av sex i ungeNymfeparakitt papegøyer kan ha noen problemer, kan du plukke opp kjæledyret og den universelle kallenavn, for eksempel Basie, Stacey Roney, Byasha, Bichat, Vicki, Eshka, Chacha, Chicha, Chucha, etc.

5


Å velge et kallenavn for kjæledyr er veldiger individuelt og avhenger av vertsens smak. Se nøye på papegøyen din, vær oppmerksom på hva slags karakter det har, hvilke egenskaper av oppførsel eller utseende, og du forstår umiddelbart hvilket navn som passer best til det.
kilder:


 • navn på papegøyene til Corella
Tips 12: Hvordan trene en kornettCorella er en av de mest populærearter av papegøyer, så det er veldig ofte holdt i fangenskap. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en corolla, sørg for at fuglen har et passende, maksimalt romslig og komfortabelt bur. Noen ganger blir papegøyer solgt allerede, men i de fleste tilfeller skygger de folk, så de kan nesten ikke kalles tamme. Hvis du har fanget denne fuglen, ikke fortvil - det er ikke så vanskelig å tamme en kroatisk.

Hvordan trene en kornett 1. Når du har kjøpt Corolla, prøv å umiddelbartog ta det hjem og transplantere det til et passende bur. Fugl merder bør dekkes mørk tett duk og la i et rolig sted - fuglen bør roe seg ned og bli vant til et nytt habitat. Dette papegøye arter adskiller seg ikke meget robust og hardfør nervesystemet, slik at fuglen opplever en mye stress ved flytting og skiftende omgivelser. De første dagene Nymfeparakitt kan nekte å spise, og å drikke vann - i en tid da i et rom med et bur ingen mennesker. Dette er normalt for denne arten av papegøyer, så du bør ikke bekymre deg. På dette stadiet, bør du bare se til at i buret med en fugl alltid hatt mat og drikke skål med friskt vann.
 2. Selv om kjæledyret ditt er nervøst på grunn av skiftetikke helt frata hennes samfunn av mennesker. Bare sett buret med fuglen på en slik måte at den alltid ser innflytelsen til en person på forhånd. Men åpner ofte buret og ser på innsiden er ikke verdt - redusere antallet direkte kontakter med papegøyen. Det er bra hvis buret lar deg skifte mat og vann uten å forstyrre kroatiske. Derfor er det bedre å velge celler med hengslede boremaskiner og matere, samt en lett uttrekkbar pall - det kan lett rengjøres uten å forstyrre fuglen.
 3. Kommunisere med fuglen, prøv å snakkerolig og i ingen tilfelle ikke se på fuglen direkte i øyet - denne oppførselen kan oppfattes som en trussel. Hvis du skal gjøre venner med fuglen, nærmer du det jevnt, uten å gjøre noen skarpe bevegelser og uten å heve stemmen din. For å tømme krokket, må du gradvis etablere kontakt med henne, og tilbyr godbiter fra hendene dine. Før eller senere blir fuglen vant til deg, og vil uten frykt sitte i armene dine. Spesielt sjenerte personer burde bruke mer tid i et mørkt rom, og alle manipulasjoner med cellen skal bare gjøres etter forundring.


kilder:


 • Hvordan Tame Corals
Tips 13: Hvordan lære Corelles å snakkeCorellas er papegøyer som ofte plantes hjemmesom kjæledyr, fordi de er kloge og vakre. Og den mest attraktive funksjonen er evnen til å synge og snakke. Å lære dette til en Corolla er ikke vanskeligere enn å trene en hund. Men du må tildele nok tid og ha nok tålmodighet. Det viktigste er å øve regelmessig.

Hvordan lære å snakke med en cockatelle
instruksjon

1


For at korella skal kunne snakke, må du lære det fra begynnelsen.barndommen, mens dette er en kylling. Velg derfor en ung fugl. Pass på at hun ikke er syk og ikke har avvik, ellers kan det være problemer med å lære samtalen. Hvis du vil ha en snakkende papegøye, ikke kjøp et par - de vil kommunisere med hverandre, slik at de blir vanskelige å trene. Først, la fuglen bli vant til deg, til et nytt miljø, så start ikke klasser med en gang. Bedre den kroatiske til hendene, vent til han slutter å være redd for folk. Gi ham mye oppmerksomhet, snakk med ham, ring ham ved navn eller spill.

2


Opplær en person.Tildel ca. 45-50 minutter til daglige økter. Denne tiden kan deles inn i flere deler, for eksempel fem ganger om dagen i ti minutter. Det er tilrådelig å lære å snakke om morgenen, dette er den gunstigste tiden for en papegøye. Før du begynner å trene, ta buret med papegøyen inn i et eget rom, hvor det ikke vil bli distrahert av ekstern støy. Ikke slipp den ut, og hvis den fløy, ta en rag eller nett og flytt det forsiktig inn i buret.

3


Velg uttrykket du vil lære croatellaen.Den vanligste: "Beautiful bird", "Petrusha good" eller "How are you?". Det er ønskelig at lydene "p", "k", "t", "a", "o" gjentas, siden det er lettest å uttale dem. Men du kan lære noen setning, det viktigste er å gjenta det veldig ofte. Papegøyer griper kun de lydene som blir hørt regelmessig. Derfor begynner de raskt å simulere en telefonsamtale eller en kattes kjøtt.

4


Gjenta uttrykket mange ganger med det sammeintonasjon. Du må vende til fuglen, og ikke snakke i luften. Uttrykk ordene kjærlig, ikke skarpt, sakte og tydelig. Snakk høyt nok, i samme høyde. Det antas at Corellians oppfatter den kvinnelige stemmen bedre, så det er lettere for kvinner å lære dem å snakke. Fortsett til det neste uttrykket, når fuglen har fullstendig mestret den forrige og uttalt lydene tydelig. Hvis du vil ha en papegøye til å si forslag til et sted, må du følge dem med en slags handling. For eksempel, gjenta "Kesha bader" mens du bader. Så han vil snakke mer meningsfylt.


Nyttig råd

Skriv ned setninger eller favorittsangene på platen, og slå på corellen til du er hjemme. Snart vil han ikke bare begynne å snakke dem, men han vil også synge sanger.

kilder:


 • Hvordan lære corella å snakkeVær oppmerksom

Det første du må gjøre hvis dudet virker som papegøyen ble syk: - Hvis du ikke er en fugl, det gjør vondt Corell satt inn på en egen celle, - fjerne bur med syke fugler fra utkast, - sette fuglen i et varmt rom (med mindre det ikke heteslag) og litt mørk bur , dekker det med en klut - ikke la barn og andre dyr kontakte den syke fuglen.