Tips 1: Hvordan trene en katt i et privat hus for å be om å gå på toalettet på gaten

Tips 1: Hvordan trene en katt i et privat hus for å be om å gå på toalettet på gatenSom regel selger katteroppdrettere eller gir innVennlige hender av kattunger som allerede er vant til skuffen. Men hvordan å være innbyggere i private hus, hvis det ikke er noe ønske om å bruke penger på fyllstoffet og tid til å rengjøre det? Tross alt gjør alle de anstendige landsbykattene sin virksomhet på gaten, det er praktisk og naturlig. Det er flere måter å vane et fluffy kjæledyr til å spørre utenfor og møte behovet for frisk luft.

Slik bruker du en katt i et privat hus for å be om å gå på toalettet på gaten

Vant katten til gaten med en brett

Hvis skuffen er i et bortgjemt sted i avstandFra å forlate huset, begynn gradvis å flytte det nærmere døren. Bare flytt det 2-3 meter hver dag. Kattungen vil finne skuffen på et nytt sted, med fokus på lukten. Den luffete tomboyen er for vant til stedet, finner han ikke sin toalett og etterlater plasker på gulvet? Vær særlig oppmerksom på ham, se på ham. Så snart kattungen løper til stedet for det tidligere toalettet for å naprudit en annen pølse, begynner den å karakterisere den usynlige fyllstoffet med foten, straks plukke den opp og legg den i skuffen på et nytt sted. Vær tålmodig, vis ham den nye plasseringen av skuffen igjen og igjen. I løpet av få dager vil ditt mustachioed-kjæledyr bli vant til det faktum at brettet har evnen til å bevege seg unnoticeably og lære å finne det selv. Når brettet når inngangsdøren, utsette det dristig ut over terskelen. Så snart barnet begynner å lete etter den manglende toaletten, åpne døren og la den ut i gaten. Katten vil ikke ha noe valg: enten vil han gjøre sine saker i brettet, eller finne en vellykket haug av jord til dette formålet. Noen ganger etter disse manipulasjonene vil kjæledyret sette pris på all sjarm på gatetoalett, rekke steder for å grave i bakken og uavhengighet fra eierne og rensligheten av brettet. Han vil begynne å spørre utenfor seg selv, stemme på dørstokken og skarpe klør på døren. Dette er den mest effektive måten, men det tar lang tid å implementere. Det er også raskere muligheter for å lære en kattunge å gå på toalettet utenfor. Men de vil kreve eierne mer oppmerksomhet til kjæledyret. Ideelt, under treningen, bør en av eierne hele tiden være hjemme og se coteykaen.

Andre måter å lære en katt å gå på toalettet på gaten

Så snart kattungen begynner å lete etter et mørkt hjørne ogvis sin oppførsel som han trenger å gå på toalettet, må du ta ham utenfor. I lang tid vil barnet ikke lide og fortsatt gjøre sin virksomhet i frisk luft. Se den og du må gjenta disse trinnene hver dag frem til han blir vant at huset ikke har et magasin i sin besittelse bare plen doma.Esche en måte å venne katten til toalettet på gata - det er å gå den hver gang etter å ha spist. Så snart han spiser, gå ut med ham på gata og gå i naturens barm. Gutten frolics, løper langs gresset og finner en vellykket haug med sand etter ønske. Et par dager senere furry kjæledyr utvikle en refleks umiddelbart etter et måltid for å gå en tur og gjøre sin virksomhet der.
Tips 2: Slik bruker du en katt til hendeneUavhengighet er et karaktertrekk hos mange katter, men ikke alle. Noen medlemmer av kattfamilien er glade for å kontakte personen, men ikke alltid alt er så glatt. venne katt til til hendene det er mulig, men ikke i alle tilfeller, alt avhenger bare av dyret. Vakkert fluffy til til hendene, ikke gå mot hans vilje, så du vil ikke lykkes, uansett hvor hardt du prøver.

Slik bruker du en katt til hendene
instruksjon

1


Katter er veldig glad i å spise, såhandle gjennom magen hans. Fôr fitte med deilige matvarer: kjøtt, fisk og kattemat, selv om de ikke er anerkjent som nyttige, men de liker katter veldig mye. Etter å ha spist, forbedrer katofeya sin stemning, han begynner å sove og han er enig i å sitte på hendene.

2


Led med fluffy snakk på "hengiven emner." Dyr er veldig glad i å lytte til en person, dette gjør dem smartere og mer støttende, og viktigst av alt forstår de at kontakt med mennesker gir mye glede. Snakk sakte og ikke høyt, og se, katten vil knuse og sannsynligvis, selv kommer det til deg på hendene.

3


Aldri slått på et dyr, fitte er rancorøs og usannsynligVil de glemme at de har blitt skadet. Etter dette vil det være umulig å etablere vennlige og tillitsfulle forhold. Og ved hvert forsøk på å ta kattene i hender vil du føle handlingen av skarpe klør, som den lunne vil sikkert løpe inn i huden din. Maksimumsstraffen for et kjæledyr er et lite slag i en avis, men ikke ved kroppen, men nær nesen i noen få centimeter.

4


Når katten skjønner at du er en venn, vil han ikke startebare for å komme til deg for mat, men vil også vise sann kjærlighet, som er i stand til mange dyr, ikke bare hunder. Hvis dette ikke skjedde, la den lunne alene, vil ha det - han kommer selv, men nei, så er det ingenting å gjøre med det. Katter er forskjellige, som mennesker.
Tips 3: Slik bruker du katten til hendeneHver katt er individuell og har sin egen karakter. Enten det er en hjemløs kattunge eller en myk og fullblodig homebody. Katter kan vise sin kjærlighet helt annerledes. Slik trener du kjæledyret ditt til til hendene?

Slik bruker du katten til hendene
instruksjon

1


Så først må du lære en regel, katter er svært sensitive skapninger. Begynn å undervise katt til til hendene bør være gradvis og ikke påtrengende. Hvis første gang kjæledyret hoppet av hendene - det er greit. Ikke tvinge tilbake katt på hendene og vent til det riper på deg.

2


venne katt til til hendene må fases.For det første, begynn å bare stryke eller ripe bak øret. Prøv å lokke henne med noe (for eksempel et stykke pølse) nærmere hendene dine. Så snart kjæledyret nærmet seg, ikke ta øyeblikkelig nervøs på hendene og hold deg nær deg. Det er nødvendig å gjøre katten distrahert eller glemt for en stund, mens den er nær palmer.

3


Det skal bemerkes at en liten kattunge er lettere å vane til til hendene, heller enn en voksen katt. For en voksen katt må få litt tålmodighet.

4


Hvis kjæledyret ditt viser tegn på oppmerksomhet til deg,da er dette allerede bra. For eksempel kan en katt ligge med deg i en seng eller sitte med deg på samme sofa. Kjærlighet og kjærlighet fra kjæledyret bør oppfordres.

5


Må også forstå at ikke alle katter likerrøre. Da bør man ty til mer alvorlige tiltak. For eksempel kan du kjøpe hos en hvilken som helst kjæledyrbutikk en spesiell felinspray med høyt innhold av feromoner. Spraying denne sprayen på håndflaten din, du vil merke hvordan katten selv vil nå ut til deg. Men man bør ikke ty til denne metoden veldig ofte, siden en katt kan bli avhengige og utvikle en refleks til dette legemidlet. Deretter vil det være vanskelig for deg å avvenne katt fra dette legemidlet. Du kan også bruke en spesiell catnip.

6


Katter er veldig berøre skapninger.Hvis du noen gang har fornærmet kjæledyret ditt, er det lite sannsynlig at han bare hopper på hendene. Du må være mer forsiktig og følsom overfor katten. Hvis du gir en katt kjærlighet, glede og hengivenhet, så vil katten til slutt svare på det samme. Derfor fortvil ikke hvis kjæledyret ikke blir vant til i den første måneden til hendene.Tips 4: Hvordan lære katter å gå på toalettetEn kattunge dukket opp i huset?Ikke glem umiddelbart etter at den første bølgen av følelser passerer, den entusiastiske overføringen av denne fluffy mummie klumpen fra hånd til hånd og behandle i form av en bolle med melk for å lære kattungen til brettet.

Hvordan lære katter å gå på toalettet
instruksjon

1


På grunn av sin medfødte renslighet av katten, hvorde ville ikke finne seg selv, de selv finner et sted for små behov. Men slik at de ikke ved et uhell blir dine nye løpesko eller gjesters sko, prøv å lære kattungen å gå til brettet fra en liten alder. Hvis du bare brakte en baby eller en voksen katt hjemme, mat og umiddelbart etter å ha spist, legg i en ferdig forberedt skuff. Han skal stå der hele tiden vil være, mens kjæledyret ditt vil leve.

2


Kanskje forstår han ikke umiddelbart hva du vil ha fra hamønsker. Derfor, i utdanningsprosessen, vær tålmodig. Hold brettet rent. Voksne og små medlemmer av familien av felines liker ikke å våte sine poter. På grunn av deres naturlige tilbøyelighet til renhet, kan de bare ignorere den skitne skuffen. Husk at selv om katten i de første par timene av ditt opphold hjemme gjorde kaken sin der den skulle, men du ikke fjernet den i tide, vil den "fuzzy" neste gang finne et annet sted, eller til og med helt koble fra skuffen .

3


Forbered deg på det faktum at kattunger og til og med voksnekatter kan lære. For eksempel, bruk et spesielt tilordnet sted og merk samtidig i hjørnene. Kanskje noen redd kjæledyret når han krypte inn i brettet. Hvis han er redd, så vær trygg på at han vil omgå dette sted ved side. Prøv å bytte skuffen til et annet sted eller bytte det til en annen. Velg et trygt sted slik at katten blir vant til det og føles behagelig.

4


Ikke bruk aggresjon hvis ikkekjæledyret "tok en fancy" sko eller nye møbler. Katter er vindictive. De kan holde vred lenge, og så plutselig angripe. Ikke puss ham i din egen pølse. Kanskje han vil ta det som et krav om å gjøre forretningen her en gang til. Våt bomullsullen i hans pøl og ta den til en ren skuff.

5


Hvis du vil at et kjæledyr skal gå i stedet for en brettpå toalettet, prøv å lære ham. Strengt, gradvis, 1 cm per dag, legg avisen under skuffen, står nær toalettet. Designet må være sikkert. Pass på at katten fortsetter å gå på brettet, men mistenker ikke faren. Når nivået av avis tårnet vokser til toalettet, legg en skuff i den. Pass på at katten klatrer opp og fortsetter å gjøre sitt arbeid på rett sted. Deretter fjerner du skuffen eller kasserer den.Tips 5: Slik bruker du en katt til hjemme matMange av oss holder i kattens hus.Noen eiere har kommet over en situasjon hvor en kattunge du kjøpte nektet normal mat og spiser bare klar kjøpt våt eller tørr kattemat. Dette skyldes det faktum at de tidligere eierne matet ham bare butikkfôr.

Slik bruker du en katt til hjemme mat
instruksjon

1


Det er nødvendig å svekke kjæledyret ditt fra dette skadeligevaner ikke bare fordi det alltid er dyrt å kjøpe ikke alltid billig fôr, men også fordi det kan skade helsen til katten. Veterinærer er av den oppfatning at den tørr og våt kattemat, ikke bare kan ikke gi alle de nødvendige vitaminer og mineraler til dyret, men skaden til sin helse.

2


Å vane en katt til hjemme mat kan være fleremåter. Den mest effektive av disse er den gradvise utskiftningen av mat med hjemmelaget mat. For å gjøre dette, legg mat i skålen til kjæledyret, og erstatt ca. 10 prosent av volumet for vanlig mat. Hvis du bruker våt mat, er det veldig lett å mash med brød, pasta, poteter, frokostblandinger, etc. Hvis kjæledyret ditt foretrekker tørr mat, er det bedre for ham å lage en spesiell grøt eller vegetabilsk puree. Oppskriften på grøt for en katt er veldig enkel: ta kyllinghals, poter, beinrest, kjøtt- eller pølsebeskjæring, kok dem og legg til frokostblandinger. Gradvis øke mengden hjemmelaget mat i en bolle og reduser mengden mat.

3


Noen eiere av katter, lei av lungerkjæledyr, ty til mer radikale metoder. For å vane en katt til hjemmelaget mat, trenger du bare å sette ham i en bolle, er ikke mat, og den andre maten. Når dyret er sulten, vil det spise hva som tilbys.

4


Andre eiere, beklage sitt kjæledyr, anbefalerå tilby ham i stedet for mat andre godbiter. Gi katten et stykke kjøtt eller pølse i stedet for å mate det med mat. Til dyret er ikke vant til å bare spise kjøtt, bland det med brød, potetmos, pasta, etc. Så du kan gradvis vane katten til hjemmelagde dainties.

5


Helt nekte å mate spesieltfôr er ikke verdt det. Du kan legge dem til dyret en eller to ganger i uken. Tross alt inneholder spesielle matvarer fremdeles noen vitaminer som er nødvendige for kjæledyret ditt, spesielt om høsten og vinteren, når du får dem fra hjemmeprodukter, er det ganske vanskelig.Tips 6: Hvordan lage et toalett i husetModerne systemer for kloakkanleggkan du installere et toalett og et bad i et privat hus. Pumping stasjoner, plastrør og beslag, en brønn på tomten tomten av huset vil bidra til å oppnå oppgaven.

Hvordan lage et toalett i huset
Du trenger
  • Polypropylen avløpsrør og beslag, betong, sekskant, toalettskål, ferdigbygging byggematerialer.
instruksjon

1


Velg et sted i huset hvor du vil ståtoalett bolle. Den mest optimale er å tildele en liten stue for sanitærdelen. Senere kan du installere her ikke bare et toalett, men også et bad eller dusjkabinett, en servant, en vaskemaskin. Rommet du velger under toalettet bør være på siden av huset der dreneringsgruven skal ligge.

2


Toalettrom eller inngjerdet hjørne i husetAvslutt med lydisolerte materialer. Av sanitære grunner for etterbehandling toalettet i huset anbefales å bruke DSP, plater av gips, panel, plastplater for vegger og tak, keramiske materialer og flisegulv.

3


På gaten fra utvalgte lokaler påen avstand på minst 2-3 meter fra husets vegger, grave en firkantet grop. Lengden på sidene av den skal være minst 2 meter hver, til en dybde på 2,5-3 meter. Hell gropen på veggene. På bunnen, hell en pose med grus eller murstein.

4


Det er et viktig stadium i installasjonen av et toalett i huset -legger et avløps polypropylenrør med stor diameter (80-110 mm) fra det stedet der toalettet skal stå, til avløpsrommet. Det er to typer kloakkavløp: tyngdekraften og tvungen strømning.

5


Installer en tykkelse av tyngdekraften, hvis du har detDet er en mulighet til å legge røret i en gravgrav fra hus til grop slik at dens øvre punkt i toalettet ligger over dreneringspunktet. Det er visse beregninger fra SNiPa - med hver meter må kloakkrøret falle ytterligere 2 cm i forhold til avløpsrommet.

6


Sett røret i en grøft til minst en dybdeen halv meter eller litt dypere. Dybden på grøften er avhengig av værforholdene til terrenget du bor i, den mulige graden av frysing og metoden for termisk isolasjon av røret.

7


I tilfelle det er umulig av en eller annen grunnbruk tyngdekraft kloakk, bruk obligatorisk. For å gjøre dette, er en fekal kompakt pumpe koblet til røret. Eller du bør kjøpe en toalettskål på forhånd med en innebygd fekalpumpe.

8


Koble røret med plastfittings til toalettskålen. Koble toalettbollen til vannet. Det anbefales å dekke dreneringsgraven med lokket, isoler røret med varmeisolerende materiale og fyll det med jord.

9


Ikke alle private hus er utstyrt med en sentralvannforsyning. Hvis det ikke er der, bor en brønn på stedet og lever vann til huset ved hjelp av pumpesystemer som "Gnome" eller andre. Takket være dette pumpens hydrauliske system, ved siden av toalettet, kan du installere andre hygienepunkter som forenkler hverdagen.Tips 7: Hvordan trene en kattunge raskt til brettetHvis du først førte til huset ditt en litenfluffy meowing klump, så har du naturlig et dilemma, hvordan du lærer kattungen til skuffen. Katter er rene nok, det er derfor de lærer å gå til et privat toalett raskt nok med riktig tilnærming.

Slik bruker du en kattunge raskt til brettet
instruksjon

1


Forsinkelsen i trening kattungen til brettetkan koste deg dyrt, og derfor på samme tid som en uklar, bør et toalettsete vises i huset. I tillegg til brettet trenger du et fyllstoff for kattens toalett, samt en spatel for rengjøring av den.

2


Plasser skuffen på ønsket sted,noe filler. Når du ser at kattungen var bekymret, jeg begynte å snuse de ulike kriker, ta det på toalettet, sette i skuffen, forklarer mild stemme, det er der han har å gjøre sin sak.

3


Om lag en uke må du følge forseglingen på forseglingen nøye. Prøv å ta babyen til brettet etter å ha sovet og spist, da det er på denne tiden at dyrene defekerer.

4


Når kattungen driver sin virksomhet i skuffen, vær sikker på å stryke og ros på den.

5


Hvis han fra første gang ikke har noeDu vil finne ut sporene av forbrytelsen på feil sted, forsiktig samle alt og ta det til brettet, vis kattungen hva og hvor den skal være. Plasser avføringet godt, vask og dryss med parfyme, eddik eller sitronsaft, siden en skarp lukt ikke lar katten gå på toalettet på dette stedet igjen. Ikke fornær babyen og ikke pusse ham med tut i tarmbevegelsene, ellers kan han bli fornærmet.

6


For å vane kattungen til skuffen, ikke glem å forlate døren i rommet hvor han skal gå på toalettet, åpne.

7


Med tiden kan du endre innholdet i skuffen, ellers kan dyret gjøre sin virksomhet i nærheten.

8


Hvis kattungen ikke vil besøke i det hele tatttoalett, vis det til veterinæren. Kanskje han har problemer med å urinere. Du kan også prøve å skifte skuffen eller fyllstoffet, ikke alle kattunge liker hva du har valgt for det.

9


Hvis kattungen avtar på et bestemt sted, legg skuffen der, og flytt deretter gradvis det til ønsket sted.Tips 8: Hvordan lære en katt å gå på gataSelv om katter ikke er hunder, men et ønske om friskhetluft, som alle dyr, de har. Å tamme en katt (katt) for fotturer er nødvendig uten at det lykkes, fordi det ikke har blitt skadet av noen i frisk luft. Det viktigste er at katten ikke var aggressiv og ikke rabid. Ellers kan du glemme turer i frisk luft.

Selen vil ikke la katten komme i trøbbel!Bra - og bare!

Utendørs ute er nødvendig både av folk,og dyr. Tror ikke om katten - det er et rent innenlandske skapninger, deretter sitte hele livet i de fire veggene i sin smak. Det er ikke slik. De ønsker også frisk luft fra tid til annen. Enhver steg inn i gaten vil være nyttig for en katt eller en katt, fordi det er veldig interessant zhivotnye.Konechno, det enkleste å lære å gå og utnytte unge kattunger - de er den enkleste måten å tilpasse seg sine nye omgivelser. Tilpasning for kattunger er et ekte spill! Voksne katter og katter, selvfølgelig, også kan trenes til å gå, men du bør være tålmodig.

Hvordan trene katter å gå?

En sele.Først og fremst må du kjøpe en spesiell katteledning. Dette er en slags stropp som dekker katten i skulderbladene, som er festet på magen av dyret. Selen vil redusere risikoen under turgåing: katten vil ikke gå tapt og vil ikke falle under bilen. Generelt brukes seler for å gå dyre og fullblodige katter (og katter), så vel som når de flytter til en veterinærklinikk, mens de reiser i transport. Å sette på en sele på en katt er det nødvendig fremdeles hjemme. Dette vil gjøre det mulig for ham å bli vant til det på forhånd. Hvis det ikke ble gitt fortrinn til selen, men til den vanlige kattekragen, er det nødvendig å knytte et lite tegn til det. På den må være gravert koordinatene til dyrene av dyret. I tillegg er en slik krage på katten et ubestridelig bevis på at dette dyret er hjemme. Det er en oppfatning at krage generelt ikke passer til katter, fordi halsen er mer øm enn hunder, noe som betyr at det lett kan bli skadet. Førstegang. Den aller første turen i livet til en huskatt (katt) skal foregå i et rolig og fredelig sted. Vel, hvis det vil være andre husstandsmedlemmer, som katten allerede er vant til: Dette vil gi ham mer selvtillit. Hvis et stille sted er langt hjemmefra, anbefales det å bringe katten til ham i armene hans. Når plasseringen av turen er valgt, må katten legges på bakken, kjærtegne og vente til den starter sin egen bevegelse. Ikke dra katten på selen bak deg! Etter å ha opplevd slike ubehagelige følelser en gang, vil katten begynne å føle frykt for sine turer. Det er verdt å merke seg at katter lenge har utforsket ukjente steder. En kattes normale reaksjon på første tur kan være dette: En katt vil bare sitte på bakken og begynne å visuelt undersøke det nye omkringliggende terrenget. Noen ganger begynner katter og katter å snuse alt som er nær dem. Ikke glem at katter, i motsetning til hunder, kan "miste" deres mester på ganske kort avstand. Derfor anbefales det ikke å gå vekk fra katten din langt unna, spesielt under sin første tur. Her fungerer følgende regel: i motsetning til hunder, følger ikke en katt en person, men han er bak den! Før en tur er det nødvendig å utføre visse forebyggende tiltak - vaksinasjoner og orm. En annen nyanse: Du kan temme det absolutte flertallet av hjemmekatter til paddocken.