Hvordan få en havskildpadde

Hvordan få en havskildpaddeEn havskildpadde er en søt skapning somkan bli din favoritt kjæledyr. Dessverre har få personer det travelt å få denne reptilen, fordi innholdet krever noen fysiske og materielle kostnader. Men hvis du fortsatt bestemte deg for å bosette seg hjemme turtle, bør du gjøre deg kjent med reglene for omsorg for henne.

Hvordan få en havskildpadde


Du trenger
  • - et akvarium
  • - filter for vannrensing;
  • - mikroorganismer og marine planter
  • - småstein
  • - saltvann;
  • - vitaminer med kalsiuminnhold eller eggeskall
instruksjon

1


Havskildpadder lever lenge nok,Forventet levetid kan overstige førti år. Og dette betyr at du kjøper et kjæledyr i lang tid. Havskildpadder er vakrere, lyse og aktive, heller enn overland. De blir avlet i fangenskap, slik at de lett kan kjøpes hos en dyrebutikk. Små skilpadder er mer utsatt for ulike sykdommer enn voksne, slik at de kan dø med feil omsorg. Det anbefales å velge en voksen skilpadde eller en skilpadde-tenåring. Etter kjøpet, vis henne til veterinæren.

2


Akvariet for skilpadden må være stortStørrelser (ett eksemplar krever minst hundre liter), slik at kjæledyret kan bevege seg fritt i vannet. Havskildpadden må stadig holdes i vann, det flyter til overflaten sjeldent, med en periodighet på en gang hver femten til tjue minutter. Derfor er det ikke nødvendig å utstyre akvariet med holmer og glødelamper. Vannet skal være rent, bruk spesielle filtre, skift regelmessig den tredje delen av vannet. På bunnen av akvariet legger du en rund pebble.

3


Når du skaffer en havskildpadde,Rådfør deg med selgeren om kostholdet til kostholdet hennes. Disse reptilene er rovdyr, så menyen bør inkludere sjømat, magert kjøtt og fisk uten skarpe groper. Sea Turtle elsker å spise skalldyr og tang. For å skape gunstige forhold for eksistens, er det nødvendig å ta vare på tilstedeværelsen av marine planter og levende mikroorganismer i akvariet.

4


Akvariet for havskildpadde må representereen viss del av verdens hav, så vannet i det må ha et passende nivå av saltholdighet. Alle regler og subtiliteter ved dannelsen av denne sammensetningen bør konsulteres med spesialister som vil forklare alle detaljer om reptilens innhold i perfektion. Hjemskildpadder kan lide av mangel på kalsium, legge til kostholdet knuste eggskjell eller vitaminer med kalsiuminnhold.

5


Riktig innhold av havskildpadden iakvariet fører til positive resultater. Hvis skilpadden er riktig og spise godt, blir den mer aktiv, vil ikke gå i dvalemodus. Livsstilen til dette marine reptilet bør være så aktiv som mulig for å unngå forekomsten av ulike sykdommer som oppstår i skilpadder under ukorrekte forhold til internering hjemme.