Hvordan velge en katteskrapende katt

Hvordan velge en katteskrapende kattDe fleste katter har en naturlig vane med å skarpere klørne sine om husholdningsmøbler. Bekymrede eiere av katter leter etter måter å avvenne en katt fra en så dårlig vane.

Hvordan velge en katteskrapende katt

Hvis katten trenger å skjerpe klørne, så er hunDet må være et visst sted for dette. Det er et slikt sted for en katt vil være en god skrape. Det kan kjøpes i butikken eller gjøres selv. hvordan å katte fra sengene

Hvordan lage et valg

hvordan å desinfisere en katt i et hjørneHuset er den mest attraktive og estetiske, men medganske høy pris. Dette er en hel park med moro for kjæledyret ditt, hvor han får muligheten til å knipe klør, sove i et koselig hus, tenk på alt som skjer fra høydenet. Dette huset kombinerer alle gledene for å rydde. Her et stort antall alternativer for enheter og tilleggsfunksjoner.hvordan å forvise svarte hunder fra hagenEn skrapepost består av en plattform i midten av hvilken en kjegle eller sylinder, som er dekket med jute, styrkes. De er laget av forskjellige høyder, med eller uten festet leker. hvordan lage en leke for en katt selvFlat - på grunnlag av et slikt skrapebord er en treplank hvor materialet er festet, mest hensiktsmessig for å skarpe kattens klør. Flat kattunger er vertikale eller horisontale.hvordan å lage leketøy med egne henderTilstedeværelsen av et skrapeverktøy i huset kan ikke beskytte dinmøbler fra de skarpe klørne av en katt. Se på kjæledyret ditt, det som akkurat tiltrekker ham. Hvis dette materialet er tilgjengelig for salg, så kan du lage et klø av dette stoffet.

Nyttige anbefalinger

Ikke hver katt er passform horisontalspiker clippers. På dem får katten ikke å strekke alle musklene. Tross alt, for et dyr, er den største glede å strekke etter søvnen. Det ideelle alternativet vil være universelle eller vertikale strukturer. Den optimale høyden på en normal ripe er fra 80 centimeter, men jo høyere den er, desto mer er det med glede at kjæledyret vil være oppmerksom på det. En ekte kattelskere kan bygge en negl i leiligheten til taket, men det skal ikke hvile på taket. Denne utformingen kan ha en plattform som katten din vil undersøke hele territoriet. Kattunger med spesielle impregneringer passer ikke alle katter, noen elsker bare dem, og andre trenger dem ikke i det hele tatt. Verdt å ta hensyn til det når vybore.Razmeschat skrape i leiligheten må være borte fra stoppede møbler, er katten i varmen ikke slått på sofaer og stoler. Hvis dyret ikke tar hensyn til utseendet til dette tilbehøret i huset, er det mulig å hjelpe katten til å tiltrekke seg oppmerksomhet ved hjelp av kattemynte. Det er nødvendig å sette en sekk med mynte over neglen.