Hvordan bryr seg om en vannskildpadde

Hvordan bryr seg om en vannskildpaddeSkildpadde - den stille og roligste hjemmelagetet dyr. Men hennes usynlighet betyr ikke at hun trenger mindre oppmerksomhet og omsorg. For å ordentlig ta vare på en skilpadde må du nøye studere flere regler.

Hvordan bryr seg om en vannskildpadde

Hva å mate skildpadden?

Vannskildpadden er en tilsynelatende harmløs skapning, men det er den mest virkelige rovdyr. Derfor må det mates med dyrefôr.hvordan å ta vare på og mate den amfibiske kaspiske skilpaddenI utgangspunktet er vannet skilpadder matet av forskjelligeinsekter, regnormer og snegler - alt dette kan kjøpes i hvilken som helst dyrebutikk. Minst en gang i uken må dyret få kjøtt. Det er bedre å finne ut hva slags kjøtt din skilpadde foretrekker. Noen skilpadder er glade for å spise biff, andre som kylling, men ingen representant vil nekte fisken. Fisk skal forkokt og rengjøres fra små ben, slik at skilpadden lett kan fordøye mat.hvordan å mate rød-bellied skilpadderDet er ønskelig å vitaminisere maten. Det er spesielt nyttig for kalkvannskildpadder, som kan gis en gang i uken.hvordan å mate en havskildpaddeMed alderen flytter skilpadder til "vegetarianerdiett ". Derfor er jo eldre dyret, jo oftere er det nødvendig å legge til forskjellige vegetasjoner, spesielt alger, til dietten. Avhenger også av alder, hvor ofte du trenger å mate skilpadden. Unge mennesker trenger daglige måltider, og voksne har nok mat i tre dager.hvordan å mate en havskildpadde

"Innendørs" av akvariet

Selv om skilpaddene bruker mesteparten av tiden sinLivet i vannet, de trenger fortsatt jord å tørke. Derfor, i akvariet må nødvendigvis være en "øy" med en lampe som vil varme opp bakken. Denne "øya", så vel som hele jorda, bør bestå av sand eller grus. hvordan bryr seg om havskildpaddeskildpadder?Vær forsiktig, skilpadder er barnslig nysgjerrige,alt som er i sin rekkevidde området, er sikker på å bli prøvd ut på tann. Så vær forsiktig med å "korn" bakken var stor, stor skilpadde hode. Derav følger at en ubrukelig skilpadder podselyat andre beboere: rasteniya.V akvariefisk og behovet for å opprettholde en konstant temperatur på 25 ° C, endring av vann hver måned (forutsatt at filteret er installert). Det anbefales å ha termometre som gir deg informasjon om temperaturen. Merk at skilpadden kan føle seg komfortabel bare i et stort akvarium, så før du kjøper et kjæledyr, ta vare på dette.

alder

Før du bestemmer deg for å starte et husskilpadder, tenk på at dette er et av de få dyrene som kan overleve i noen år. Gjennomsnittlig levetid for en skilpadde er ca. 100 år. Det er tilfeller der skilpadder overlevde til 300 år. Men hjemme er alt selvfølgelig annerledes. Vannskildpadder med god omsorg kan leve opptil 40 år.