Tips 1: Den største rasen av katter

Tips 1: Den største rasen av katterStore katter fremkaller ømhet og lystslå den lunne siden. Individuelle representanter for en hvilken som helst rase kan vokse stort og godt matet, men det finnes en rekke katter som generelt ser større ut enn deres kolleger.

Den største rasen av katter

Bondekatt

Maine Coon er en rase av store katter. Mannenes vekt kan nå tolv kilo, og blant fans av disse dyrene er det legender om katter som veide alle femten. Disse gigantiske mouserne dukket opp i det nordøstlige USA i Maine. Det barske klimaet i regionen påvirket utseendet til en slik uvanlig rase: de beste fluffete kattene var tilpasset livet under slike forhold. Maine Coons ble holdt av lokale bønder, da disse kattene var gode til å fange mus og andre små gnagere som truet au pairen.

Maine Coon Utseende

Maine Coon er en stor muskuløs katt med bredsterke poter og store ører. På hodet og nakken er håret til disse dyrene kort, på baksiden og sidene er det forlenget. I tillegg har Maine Coons en luksuriøs fluffy krage og dusker på allerede lange ører. Farge på kappen blant representanter for denne rasen kan variere. I fargen på katter kan være tilstede svart, hvit, grå, brun, samt en kombinasjon av disse nyanser. Det er også lyse røde Maine Coons.

Frukt av kjærlighet til en katt og en vaskebjørn

"Maine Coon" i oversettelse betyr "Maine coon". Rasen fikk dette navnet på grunn av likheten hos dyr med vaskebjørn. Folk som ikke forstod biologi lenge, betraktes som rase Maine Coon med kvaster på ørene og en karakteristisk stripet farge, resultatet av en kjærlighetsaffære mellom vaskebjørn og katten. Selvfølgelig, blant forfedrene til Maine Coons er det ingen vaskebjørn, men navnet ble løst bak rasen.

Naturen til en stor katt

Til tross for sin imponerende størrelse, Maine Coon -mild og føyelig dyr. Disse kattene er veldig knyttet til sin herre, som han fikk kallenavnet på cat-hund. De er som trofast hund, hele dagen vandre rundt i huset til mannen, se hva han gjorde, og tålmodig vente til eieren har ryddet og vil ta hensyn til dem. I dette tilfellet er Maine Coon ikke påtrengende. De vil ikke ligge på tastaturet når du arbeider på en bærbar PC, og de vil ikke komme i mellom personen og boken mens du leser. Til fremmede enotovdnye katter vanligvis er skeptisk, men viser ikke agressii.S tankene Maine Coon kan virke uhåndterlig, men faktisk han er veldig aktiv. Denne rasen de beste plantene for folk som bor i sine hjem, eller romslige leiligheter, som Maine Coon elsker å løpe, for å jakte på en ball eller en bue. Flere nylig, forfedrene til huskatter fange mus på gårder, så jaktinstinkt er veldig sterk.
Tips 2: Ras av katter: SiberianSibiriske katter er veldig vakre, og de merkerbåde felinologer og vanlige katt-eiere. For første gang om katter av denne rasen ble nevnt i XVI-tallet, og da ble de kalt Bukhara. Det nåværende navnet på rasen ble dannet på grunn av at dets representanter har sibiriske røtter.

Kattraser: Sibiriskutseende

Siberians skaper inntrykk av store katter på grunn avdens praktfulle frodige ull. Faktisk er kroppen deres ganske kompakt. Gjennomsnittlig vekt av kvinnelige sibiriske katter er 3,5-7 kg, menn - 6-9 kg. Siberiene vokser opp sakte, modenhet når 5 år. Kroppen er av middels lengde, muskuløs, baksiden litt over skuldrene, magen er solid. Poten er av middels lengde, bakbenene er litt lengre enn forbenene, store, det er pubescens mellom fingrene.

Katters hode av den sibiriske rasen er trapesformet, iDen øvre delen av skallen er bredere, til nesen er litt smalere. Snute kort avrundet. Ørene er middels eller store, avrundet, avstanden mellom dem skal ideelt sett være lik ørens bredde. Øynene er store, nesten runde, satt rett, det ytre hjørnet er litt forhøyet. Haken er avrundet, stikker ikke fremover.

Ull og farge

Lengde av ull i sibirisk rasevarierer fra medium til lang, det er en dobbel underjakke. På skulderen og underdelen av thoraxen er kappen kortere og tykkere. Det er mye ull på hodet, og det er tøft nok. Alle tradisjonelle farger (monokrom og mønstret), sølv / røykfylt, colorpoints, hvilken som helst mengde hvite er akseptable. Utilstrekkelig lilla, sjokolade, faun, kanel og deres kombinasjoner, så vel som Burma.

karakter

Den sibiriske rasen er preget av en balansert karakter. I en familie er Siberian katter komfortable, men de vil ikke kjede seg spesielt i ensomhet. De krever mye plass, går i frisk luft.

mangler

Langt hår trenger periodisk kaming. I tillegg kan den hvite sibirien forveksles med den tyrkiske angoraen.Tips 3: Den minste rasen av en hundMiniatyrhunder har fått mange beundrere. I en byleilighet er det veldig praktisk å holde et slikt kjæledyr - det krever ikke mye plass, og hunden kan til og med bli trent til å gå inn i brettet som en katt. De små hundene på planeten er Chihuahuas.

Den minste rasen av en hundHistorie av Chihuahua

Chihuahua er den minste hunderrasen. Dens voksne representanter når en vekt på tre kilo, og den minste veier ikke mer enn fem hundre gram. Disse krummene er fra Mexico, hvor deres fjerne forfedre ble vurdert av indianere som hellige dyr. Det antas at den moderne rasen var ved å krysse den meksikanske foreldre - hunder Techichi - Kinesisk Crested, som kom i Mellom-Amerika i de spanske skip som har blitt utryddet krys.V XIX århundre blant velstående europeiske turister ble moderne tur til Mexico. Der ble europeerne oppmerksom på lokalbefolkningen som solgte små hunder. Etter at de første individer dukket opp i den gamle verden og ble presentert for publikum, ble de raskt blitt populær på grunn av deres miniatyrstørrelse og vakre utseende. Siden da har chihuahuaen fått flere og flere fans.

Chihuahua i Russland

I Russland oppsto chihuahua takket væreKubansk-sovjetiske vennskap av folk. Fidel Castro personlig ga Nikita Khrushchev to hunder med en utmerket stamtavle. Khrushchevs datter ga hendene til en nær venn av familien Eugenia Zharova (senere tok hun også den russiske den terrieren). Det var Evgenia som ble den første oppdretter av rasen i Sovjetunionen.

Utseendet til Chihuahua er villedende

Ytre er chihuahuas veldig pen. Disse små hundene har store uttrykksfulle øyne og store, ofte dekket med lange ullører. Imidlertid har disse miniatyrene en uavhengig og ganske gretten karakter. De liker ikke barn og blir ofte ledere i hjem hvor det er andre dyr som underordner seg til større brødre. Chihuahua rask, energisk og grasiøs. Når man ser på disse hundene, kan man få inntrykk av at de ikke skjønner størrelsen. Zverek kan enkelt slå på en katt eller en stor hund. Chihuahua er et hengiven kjæledyr. De er veldig knyttet til eierne, men de kan være litt fiendtlige for gjester som ikke er kjent. Disse hundene er gode for enkeltpersoner som bruker mye tid hjemme. Hunder med glede vil følge eieren, sitte på fanget mens han leser boken, sove med ham i samme seng.

Den minste Chihuahua

Til dags dato, den minste lille hundenregnes som Chihuahua Milli, som bor i Puerto Rico. På grunn av en sykdom sluttet Millie å vokse da hun fortsatt var en valp. I dag er veksten av krummer 9,65 centimeter, og vekten er bare 400 gram.