Hva spiser skilpadder hjemme

Hva spiser skilpadder hjemmeI de senere årene har land og vannbugsble et av de mest populære kjæledyrene. Dette er lett å forklare: skilpadden tar opp lite plass, det krever ikke regelmessige turer og konstant oppmerksomhet fra eieren, det er enkelt å ta vare på det, og skilpadden har ingen allergier.

Hva spiser skilpadder hjemme

Betingelser for skilpadden

Alt om skilpadder: hvordan å beholde demPlante en skilpadde i et hus, ikke glem detDette er et levende vesen som trenger forsiktig omsorg og oppmerksomhet til helse. Først bestemmer du hvilken skilpadde du foretrekker, land eller vann? I henhold til valget vil du trenge et akvarium eller et terrarium der dyret vil leve. Utsikten over at skilpadden kan bevege seg fritt rundt leiligheten er feilaktig. Når det ikke er noe sted, risikerer reptilet å få en kulde i et utkast, komme til deg eller hjemme under føttene og bli skadet eller komme til hvor det ikke blir lett å komme seg ut.

Vannskildpadde

hvordan å holde skilpadde i leilighetenDen mest populære arten er vannrødbellied bug. For å beholde dette dyret trenger du et romslig akvarium hvor et lite stykke jord vil bli tildelt, slik at skilpadden vil ha hvile etter å ha svømmet. Vannskildpadder er rovdyr, slik at de vil være glade for å spise levende mat som blodorm, insekter eller sjømat, fersk fisk, tidligere renset fra bein og knust.
Ikke gi skilpadder et kokt kjøtt eller fisk - dette kan forårsake frustrasjon og ubehag. Fordøyelsen av disse dyrene er ikke beregnet for fordøyelse av varmebehandlede matvarer.
Til tross for dens rovdyr, gjør ikke skilpadder detnekte vegetabilsk mat - salat, gulrøtter og alger. Også i noen dyrebutikk kan du kjøpe en spesiell granulert mat for vannskildpadder.

Landskildpadde

hvordan å transportere en havskildpadde i et togLand eller Sentral-asiatisk skilpadde -bosatt i varme land, og bør derfor holdes i et terrarium med en lampe installert over henne for å gi nok varme og lys. Skildpadder er vegetarianere. Deres diett bør bestå av ferske grønnsaker, frukt, bær og greener. Skildpadder trenger mat som inneholder grove diettfibre, så grunnlaget for rotting av skildpadden skal være kale, gulrøtter, rødbeter og epler. Hvis du gir skildpadden grønn, bør den være finhakket og alltid frisk. Ikke gi skilpadder for krydrede grønnsaker, som koriander eller basilikum, grense til mer nøytrale urter og et salat. På våren vår kan en landskildpadde bli bortskjemt med unge løvetannsløv.
Husk at maten i turtelens trough ikke skal være mer enn tre timer. Hvis dyret ikke har spist alt du tilbød henne, ikke la det gå til neste fôring.
Å mate landskildpadden innEn spesialisert butikk kan du også kjøpe mat som inneholder den nødvendige mengden fiber og næringsstoffer, men ikke overfør skildpadden bare for å tørke granulat. Det er nødvendig med fersk mat.

Matbegrensninger

hvordan å mate en voksen skilpaddevannI magen til en skilpadde, både vann og land,inneholder ikke enzymer som hjelper til med å fordøye meieriprodukter, bakervarer, kokte korn eller egg. Du kan tenke at du ødelegger kjæledyret ditt, men slik mat kan forstyrre funksjonen av nyrene og mage-tarmkanalen i skilpadden.