Hvordan lære å forstå katter

Hvordan lære å forstå katteri katter det er sitt eget spesifikke språk. Hvis eieren kan forstå sitt kjæledyr, vil dette forbedre forholdet betydelig og eliminere mulige forskjeller. Det er folk som kommuniserer med sine kjæledyr på telepatisk nivå.

Hvordan lære å forstå katter


Du trenger
  • - En katt.
instruksjon

1


Lytt til katten din En kort "ur" betyr en hilsen, ofte ledsaget av en skarp nikk i hodet. Høyhårig katt krever noe fra eieren: oppmerksomhet, mat. Det kan også bety å spørre om å leke og chatte. En serie korte romblings uttrykker utålmodigheten til katten.
hvordan å forstå og snakke en katt

2


Slå på kjæledyret ditt og du vil høre lengepurring. Med denne lyden uttrykker katter glede eller tilfredshet ved å være nær en elsket. Hvis dyret måler, åpent munn, kan det uttrykke noen følelser: forvirring, appell, forespørsel, klage. I noen tilfeller snakker katten bare til seg selv og vil ikke si noe til andre.
hvordan å lage en katt forelsket i deg

3


Lytt nøye for å miste kjæledyret ditt. Kattunger slynger plutselig når de vil spise, eller hvis de er skilt fra sin mor. Høyt meowing, som en hule, katter kaller seg et par. Spesielt høyt og kunstnerisk er gjort av katter.
merket hvordan du fjerner lukten

4


Aggressive dyr knirker, hyser og hyler. Ta en nærmere titt på denne oppførselen til kjæledyret ditt. En kattens hule er ledsaget av en kamp, ​​og det åssende dyret advarer bare om dens intensjoner.
Hvordan forstår jeg om en katt liker meg eller ikke

5


Veldig mye om den følelsesmessige tilstanden til dyret, kan si hans holdning og kroppsbevegelser. Katten i velkomstbeviset øker halen. Og når kjæledyret ønsker å spille, vil han vende på ryggen.
hvordan å forstå en kattens tungen

6


Se øynene til kjæledyret ditt. Kattelever vokser kraftig før du spiller eller jakter. Dyret kan stirre på et tidspunkt og forberede seg på et hopp. Under spillet står katter på bakbenet eller går sidelengs.

7


Ta en nærmere titt på kampkattene. Ullen på kamskjellene står på enden slik at dyrene virker større. Aggressive katter klapper ofte skarpt på halen. Det forsvarsende dyret bøyer ryggen og tar ørene tilbake. Tilsvarende gjør en skremt katt. Det angripende dyret, tværtimot, holder ørene foran.

8


Følg oppførselen til kjæledyret ditt. Med følelsesmessig stress oppfører katten seg uvanlig, for ofte slikket og ikke spiser noe. Dyret kan lære å forstå språket til folk litt. Svært ofte tar katter fangstens følelsesmessige stemning ved intonasjonen av hans tale og bevegelser.