Slik Feed Asian Shepherds

Slik Feed Asian ShepherdsRiktig, balansert ernæring harstor verdi for bevaring av hundens helse, for å opprettholde den i god form og konstant beredskap for arbeid. Brudd på fôringsregimet, utilstrekkelig ernæring og fôring av dårlig kvalitet fører til sykdommer, og noen ganger til hundens død. Så hvordan å mate asiatisk Shepherd Dogsslik at hundene alltid er i god form og klar til å betjene sin herre?

Slik Feed Asian Shepherds


Du trenger
  • Fôr av industriell produksjon, kjøtt, frokostblandinger, grønnsaker, greener, vitamin-mineraltilskudd, boller for mat og vann på et stativ for 3 liter.
instruksjon

1


Ferdig fôr av industriell produksjongi full ernæring. Praktisk for lagring, og krever heller ikke mye tid for deres forberedelse. Hvis du bestemmer deg for å mate den asiatiske hunderhunden med industrielle strømmer, så prøv å observere noen få enkle regler. Velg en feed som samsvarer med hundenes rase, alder og aktivitet. Kjøp mat bare i dyrebutikker og bare ett merke. Ikke bland tørr mat fra en produsent og hermetisert fra en annen. Ikke bland to forskjellige tørre strømmer, selv om de er like merket. Overgangen fra en type (merke) til fôr skal være gradvis - innen 7-10 dager. På hver pakke angir produsenten den nødvendige mengden fôr per dag per hund basert på dyrets kroppsvekt. Vær nøye med å følge disse anbefalingene. Ikke mate din asiatiske hundehund med billig fôr "Economy" -klassen. Gi alltid hunden fri tilgang til drikkevann.
hvordan å mate en valp av kullhunden

2


Med naturlig fôring riktigDet er ganske vanskelig å balansere alt. Den daglige dietten til asiatisk shepherd må omfatte: kjøtt og slakteavfall, grønnsaker, grønnsaker, surmelkprodukter. Du kan mate biff, hest, kanin og fjærfe til hunden. Rått kjøtt har bedre næringsegenskaper enn kokt kjøtt. Oksekjøtt og hestekjøtt før du spiser 3-5 dager i en fryser. Kjøttfjærfe og kanin koker nødvendigvis og fjerner det fra alle rørformede bein. Fôr ca. 800-1000 gram kjøtt per dag 4 ganger i uken. Gravide hunder - 900-1200 g 4 ganger i uken. Valper 1-2 måneder - 150 g daglig; 2-4 måneder 300-400 g; 4-6 måneder - 600-670 g; 6-8 måneder - 700 g; 8-15 måneder - 750g. Valper til kjøtt gir 3 ganger i uken.
enn du trenger for å mate en tysk hyrde

3


For fôring av hunder, er biprodukter mye brukt(lever, hjerte, nyrer, jur, mage, hjerne, bein, utklipp av lys, ører, lepper, hode, hover, etc.). Gi dem 2 ganger mer enn kjøtt. Voksne hunder og valper i 4-15 måneder får offal 1 dag i uken, og erstatter dem helt med kjøtt. Gravid - 2 dager i uken. All biprodukter som stammer fra friske dyr og uten tegn til skade, kan det bli matet rå (unntatt leveren, det har avføringsmiddel egenskaper, så det er bedre å koke før du gir) .Kosti inneholder mange nyttige mineraler, men de bør ikke være mer enn 1 g 1 kg kroppsvekt av hunden. Det overskytende ben i kosten kan føre til blokkering av spiserør og mage-tarmkanalen.
Hvordan ser den kaukasiske hyrde ut?

4


Sammen med kjøtt og inntak, matnoen ganger en hund og en fisk i samme volum som kjøtt. Det er best å gi havfisk av fettfattige varianter. For å unngå å drive parasitter inn i kjæledyrets kropp, bla gjennom fisken, og mest foretrukket koke. Før du gir hunden, må du fjerne alle bein, spesielt store.
for veksten av hundens skjelett

5


I kostholdet må hundeneå være til stede og frokostblandinger (for voksne - 600-700 g, for valper 100-600 g) er en kilde til karbohydrater. Vanligvis brukes havre, hvete, bokhvete, byg og ris. Den mest næringsrike er havremel. Selv om det er best å bruke en blanding av 2-3 typer frokostblandinger. Havre og bygg er best brukt i knust form. Alle kornblandinger kokes i minst 1 time på vann eller kjøttbuljong.
hvordan finne en kontrakt for bygging

6


Legg til pottene grønnsaker og urter (ikke mer enn 400 gramper dag). Det er nødvendig å hundemat, siden de er en kilde til fiber og vitaminer. Hunder spise fersk og syltet kål, gulrøtter, salat, spinat, rødbeter, topper bete, unge nesler, kokt gresskar, tomater, auberginer, agurk ... Alle grønnsaker og urter før koking eller hytte rå skyll godt, for å rense fra huden og frø av de , som krever det, finskåret. Unge nesler før du gir skålde med kokende vann.