Tips 1: Hva skal jeg gjøre hvis kattungen er oppkast

Tips 1: Hva skal jeg gjøre hvis kattungen er oppkastOppkast i dyr er en beskyttende reaksjon,Det gjør det mulig å fjerne mage-tarmkanalen fra giftige stoffer og fremmedlegemer. Oppkast i kattunger er et utbredt fenomen, som kan indikere tilstedeværelsen av en alvorlig sykdom.

Hva skal jeg gjøre hvis kattungen er oppkast

Hvorfor katter en kattunge?

Hvis kattungen kaster opp, ikke panikk oghaste til veterinærklinikken. Kanskje babyen bare overeat, og magen returnerte en ekstra. Undersøk oppkast for utilsiktede uspiselige gjenstander eller ull. Deres inntak i magen kan provosere oppkast. Kattungen kan også spise gress. En kattunge kan rive etter å ha spist, hvis han spiste veldig fort og ikke tygge på mat. Hvis kjæledyret tårer fra tid til annen, bytt dietten. Kanskje passer denne maten ikke til ham. årsaken oppkast kan også tjene som en skarp endring pitaniya.Esli oppkast hadde en engangsforeteelse, og kattungen er ikke feber, er det leken og interessert i mat, er det nødvendig for ham å observere og behandle samostoyatelno.Sutki ikke mate dyrene. Tinn det i små porsjoner vann inneholdende noen få dråper "rehydron" løsning etter en kort tid. Gi kattungen et barns Smecta. Du kan gi krampeløsende "No-spa" og kvalmestillende medikament "Reglan". Hvis oppkast tilbake, og katten har blitt verre, søke å vetvrachu.Prichiny oppkast i katter kan være mer alvorlig. Oppkast kan forekomme i 4-5 dager etter at du gir ditt kjæledyr antelmintikum. Dette tyder på at dyret har mange ormer, som er identifisert med dødsfallet til en rekke giftstoffer, som igjen fungerte som forgiftning og brekninger. I dette tilfellet er gjentatt dehelminthisering nødvendig. Oppkast kan være en indikasjon på tilstedeværelsen av kjæledyret slike sykdommer: kronisk gastritt, obstruksjon pylorus, inflammatorisk tarmsykdom, kronisk pankreatitt, peritonitt, leversykdom (cholangiohepatitis) svulster (mage, bukspyttkjertel), intestinal obstruksjon (delvis eller fullstendig på grunn av et fremmedlegeme ) tykk kishechnika.Ne sykdom bør selvmedisinering når pus sløv, nekter å spise, han hadde hyppig oppkast, diaré, feber, oppkast er til stede i blodet. Trenger nødt til å gå til veterinæren. Legen vil gjennomføre undersøkelsen og foreskrive behandlingen.

Forebygging av oppkast

Noen typer oppkast kan forhindres. For å gjøre dette er det nødvendig å utføre deformering av dyret hver 3. måned; rettidig vaksinering mot smittsomme sykdommer; jamme regelmessig kjæledyret for å sikre at kattungen hadde et balansert kosthold lukk ham tilgang til papirkurven, nyttårsverk, kremplanter. Det er også nødvendig å vise kjæledyret til veterinæren en gang i året som et forebyggende tiltak.
Tips 2: Hva å gjøre med ormerTilbake i 30-tallet av det tjuende århundre, akademiker K.I. Scriabin og team-Helminthologists forskere funnet ut at nesten uten unntak mennesker smittet med helminths, og de vanligste sykdommene - ormen forårsaket av parasittiske ormer som lever i menneskekroppen. De vanligste var pinworms, ascarids, båndmask og leveren ormer - Giardia.

Hva å gjøre med ormerSameksisterende med helminter, menneskekroppen er gradvis smoldering. De ødelegger mekanisk integriteten til vev, suger og absorberer næringsstoffer, mikroelementer og vitaminer, fremhever ved disse giftige stoffene. Produktene av deres livsviktige aktivitet forgifter kroppen og forstyrrer stoffskiftet. Videre er sløvhet og en tendens til å overspise også resultatet av deres multiplikasjon i mage-tarmkanalen. Infisert organisme reagerer på deres vedTilstedeværelse av beskyttende reaksjoner - hoste, betennelse, allergi, feber, diaré, oppkast, blødning, somvedbehandles som en sykdom hos mennesker. Men det er ikke veldig enkelt å diagnostisere en helminth sykdom på grunn av deres mangfold og stadig tilbakevendende selvinfeksjon. Hvis mistanke om helminthisk invasjon er nødvendig for å bestå test for deteksjon. Tradisjonelle behandlingsmetoder inkluderer vedanthelminthic medisiner foreskrevet av behandlende lege. men ved Noen former for infeksjon kan vedå bytte og kirurgiske metoder. Så den lanserte ascariasis kan vedføre til peritonitt, forstyrrelse av intestinal integritet,intestinal obstruksjon, purulent kolecystitt, forstyrrelse av lungeventilasjon og andre livstruende sostoyaniyam.Suschestvuet mange oppskrifter på tradisjonell medisin, effektivt å sende ut noen parasitter. Denne teknikken of Hope Semenova, Triad Ivancenco et al. Bruk infusjoner av kostnader malurt urt, reinfann, buckthorn bark og eik, ulike preparater av hvitløk, gresskarfrø, narkotika av bregner og andre vedføre til massedød av et stort antallintestinale parasitter, ormer i lungene, bukspyttkjertelen, lamblia i leveren. Etter renseprosedyrer er det nødvendig å utføre restorativ behandling. anbefales veddet er infundert med nese, karve, linfrø, etc. Behandling av helminthic infestations må suppleres vedimmunstimulerende midler, fordi langsiktigrus forårsaker betydelig slag for utveksling av stoffer og prosedyrer immunitetu.Posle rensing kroppen for helminter hovedoppgave er å hindre at de kommer tilbake. Den beste måten - det er innføring i kosthold matvarer som har antiparasitic egenskaper. Disse inkluderer: syltet kål, reddik, pepperrot, bær (tyttebær, tranebær, og andre.). Ødeleggende effekt på helmintbekjempelse vegetabilske krydder (nellik, laurbærblad, pepper, ingefær, kanel, gurkemeie, dill, koriander, persille), linfrø, hvitløk, løk, etc.

Tips 3: Hva skal du gjøre hvis valpen har diaréNesten alle hundeeiere måtte møte et problem diaré på sine favoritter. Ta denne smertefulle tilstanden veldig nøye. Dessverre, veldig ofte diaré valp er et av symptomene på alvorlige smittsomme sykdommer. Denne typen diaré kan føre til rask dehydrering og død valp.

Hva skal jeg gjøre hvis valpen har diaréVed de første skiltene diaré det er nødvendig å slutte å mate barnet. Pass på å gi valp rent drikkevann. Mål babyens temperatur. Du bør vite at normal kroppstemperatur valp kan variere fra 38,2 til 39 grader, iavhengig av rasen. Hvis barnets kroppstemperatur er mer eller mindre enn disse verdiene, er dette en anledning til umiddelbar behandling av veterinæren. Vær nøye med å observere valpen. Hvis barnet nekter å leke, svekkes og prøver å legge seg ned hele tiden, er det bedre å ikke ta risiko og ta ham til veterinærklinikken. En annen grunn til å henvise til spesialister er oppkastet til oppkast og tilstedeværelse av blod i avføringen. Hvis det ikke er oppkast og ingen feber, kan du prøve å takle diaré selv. Ikke mat babyen din om dagen. For å forhindre dehydrering anbefales det å gi valpm løsning av rehydron. Den daglige mengden løsning bestemmes av vekt og alder valpFor å hindre absorpsjon av giftstofferdet er nødvendig å gi babyen adsorbenter. Som en adsorbent kan du bruke polyfen eller aktivert trekull. Neste dag, gi valpen en risavkok eller andre "folk" rettsmidler - infusjoner og avkok av salvie, johannesurt, granateplekors, blåbærfrukt. Som et middel til diaré En svak søtet te er også egnet. Innenfor noen få dager etter diaré det er nødvendig å holde dyret på et sparsomt kosthold. Gi valpen en kokt ris, magert kjøttkraft, lavt fettost, kokt kylling. Det er ønskelig å gi babyen narkotika for å gjenopprette tarmmikrofloraen. Du bør imidlertid ikke foreskrive dem selv - mikrofloraen i tarmene og valp forskjellig, så "menneskelige" stoffer,mest sannsynlig vil de ikke passe ham. Rådfør deg med en veterinær og følg anbefalingene. For å unngå diaré hos valper, er det nødvendig å vaksinere dyr i tide, og velg fôrene nøye og følg riktig diett.

Tips 4: Hva å gjøre hvis du oppkast og diaréOppkast og diaré er en beskyttende reaksjon i kroppen. På denne måten blir mage-tarmkanalen fjernet av giftstoffer som har kommet inn i det når man mottar mat av dårlig kvalitet eller produkter med nedsatt matlagingsteknologi. Mange smittsomme sykdommer begynner også med oppkast og diaré. Hvis i tillegg til disse symptomene, høy feber har steget, og sterke magesmerter er tilstede, bør akuttmedisinsk behandling fremmes uten forsinkelse.

Hva å gjøre hvis oppkast og diaréIkke prøv å stoppe oppkast og diaré i den førstedag. Tillat kroppen å fjerne giftstoffer og toksiner. Drikk rikelig med væsker. Under diaré og oppkast, oppstår et betydelig tap av væske, spesielt hvis symptomene ikke stopper lenge nok. Derfor fyll væsken mest rasjonelt med mineralsk alkalisk vann. Hver time bør du drikke 300 mg. Du kan bruke medisiner, som inkluderer salter av kalsium, kalium, magnesium, natrium - det er Oralin, Regidron, Glucosolan. Les omhyggelig instruksjonene, lag oppløsningen og drikk den om dagen. I stedet for spesielle forberedelser kan du bruke en løsning som er tilberedt hjemme. Løs opp en teskje bordsalt og en teskje sukker i en liter varmt kokt vann. Rør grundig. Ta et halvt glass hver time. I tillegg skal du drikke vanlig eller mineralvann, grønn te. Under diaré og oppkast trenger du ikke å spise. På en eller annen måte gjenopprette vitalitet, lage en kompote av tørket frukt, belastning, drikke i varm form i stedet for vann. Samtidig ta sorbenter: 6 knuste tabletter med aktivert karbon oppløst i et glass vann. Kull binder rester av toksiner, og du blir mye lettere. Ring omgående til ambulanse dersom alle nødhjelpstiltak ikke virker, hvis oppkast og diaré ikke stopper den andre dagen, eller hvis temperaturen stiger. Ved oppkast og diaré som begynner på et barn under 1 år, kontakt lege umiddelbart. Ofte er slike symptomer forbundet med dysenteri, salmonellose, andre ikke mindre farlige sykdommer, som behandles på et sykehus i en smittsom sykdomsavdeling. Håndtere alvorlige sykdommer hjemme er umulig.

Tips 5: Hva skal jeg gjøre hvis det blåser blodOppkast med blod er en konsekvens av blandinginnholdet i magen med blod. Slike oppkast kan forårsake alvorlig angst, men årsakene er ofte ubetydelige, for eksempel svelging av blod som har oppstått som følge av skader i munnhulen. Samtidig er det også mer alvorlige skader.

Hva skal jeg gjøre hvis det blåser blodårsaker

Årsakene til oppkast med blod kan være mestulike, fra mindre skader, til sykdommer og skader på indre organer. For mindre skader er for eksempel irritasjon av spiserøret, epistaxis, kronisk hoste, som fører til spiserørskader, svelging av blod. Av mindre grunner kan du også inkludere en bivirkning av aspirin, magesår, gastritt, bivirkninger fra ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, pankreatitt. For mer komplekse og farlige grunner inkluderer oppkast med blod: levercirrhose, mageosjon, esophageal cancer, alkoholisk hepatitt, kreft i bukspyttkjertelen. Oppkast med blod kan også forekomme hos barn. I dette tilfellet er årsaken oftest medfødte defekter, svelger blod og svelger fremmedlegemer.

symptomer

Oppkast med blod kan ledsages avMange symptomer inkluderer for eksempel magesmerter, kvalme, svimmelhet, sløret syn, besvimelse, kald og klam hud, endringer i hjerterytme rytmen etc. Hvis noen av disse symptomene oppstår i et kupé med oppkast blod, kontakt legehjelp umiddelbart.

diagnostikk

For behandling av denne sykdommen, en nøyaktigetablering av årsaker. Diagnose hos leger begynner vanligvis med spørsmål om symptomer og nylig traumer. I tillegg kan det av spesielle grunner være behov for spesielle studier, som MR, endoskopi, computertomografi, ultralyd, etc. For å fastslå årsakene til sykdommen og omfanget av blodtap kan det også utføres en analyse av blodet som frigis under oppkast.

behandling

Avhengig av alvorlighetsgraden av skaderne,trenger transfusjon av donorblod. I tillegg, for å fylle opp væske i kroppen, kan en intravenøs infusjon (dropper) foreskrives. For å redusere magesyre og redusere gagreflekser, er medisiner foreskrevet. Medikamenter behandler også enkle komplikasjoner som fører til oppkast med blod, for eksempel et magesår. I alvorlige tilfeller, for eksempel med indre skader eller blødende sår, kan det være nødvendig med kirurgisk inngrep. For å forhindre denne sykdommen i fremtiden kan en lege utarbeide et spesielt diett som utelukker matvarer som øker risikoen for oppkast med blod. Uansett årsakene til oppkast med blod, krever det nødvendig behandling. Ellers kan dette problemet forverres av mange komplikasjoner, for eksempel kvelning, sjokk og anemi.