Tips 1: Hvorfor spiser en katt ikke fisk?

Tips 1: Hvorfor spiser en katt ikke fisk?Til tross for at katten var en av de førstekjæledyr, tamed av mannen, hun klarer å fullt ut beholde alle vaner og vedlegg som er karakteristiske for sine ville brødre. I naturen er den viktigste kilden til nødvendige næringsstoffer for denne rovdyrmus, rotter, fugler, men fisk sjelden regale villkatter. Derfor er en katt som elsker fisk mer som et unntak enn en regel.

Hvorfor katten ikke spiser fisk

Funksjoner av kattens diett

Tørr og hermetisert kattemat,Selvfølgelig er det ting mer enn behagelig for vertene, har de ikke trenger å tenke på sammensetningen av produkter, som allerede er ferdige menyen er balansert og inneholder alle nødvendige næringsstoffer. Men vi har allerede bevist at jo mer naturlig og mindre skadelige for katter er en naturlig del av pitanie.Osnovnuyu kattens kosthold bør være kjøtt og kjøttprodukter i deres totale bør ikke være mindre enn 80%, de resterende 20% - en rekke tilsetningsstoffer: meieriprodukter, grønnsaker , vegetabilsk olje og, inkludert fisk. Av denne kategorien av produkter kan gis til katter marin fisk oljerike, som sådan, er perfekte magen laks, ørret. De har mye vitamin E og D, som er nødvendig for en vakker silkeaktig og skinnende hud og et sterkt skjelett av dyret. Du kan også gi en bein-fjernet Stillehavs sild, makrell.
Den sjeldne endogene K-vitamin som finnes i fisken i kattens kropp, er syntetisert, ikke fra fisk, men fra andre produkter. Derfor er det ikke nødvendig å gi henne fisk som kilde til dette vitaminet.

Hvis katten nekter fisken

Den første grunnen - en katt kan ikke spise fisk enkeltfordi hun ikke liker henne. Og hvis du fortsatt kan bli overbevist om å spise noe som ikke er velsmakende, blir styrt av bruken, kan kattene bare kaste bort tiden din for overtalelse av en katt. Likevel, som alle rovdyr, blir kattens appetitt spilt om natten. Derfor er det ganske mulig at hun i morgen vil spise alt hun nektet fra om dagen, ikke umiddelbart fjerne fisken fra skålen. På den annen side har mange mennesker hørt om kattens spesielle skikkelighet for kvaliteten på maten. Gitt dette kan katten overgå fisken ganske enkelt fordi den ikke har bestått sin kvalitetskontroll. Kvaliteten på fiskekomponenten i tørr mat etterlater seg mye å ønske. Meget ofte, sammen med fisk, legger de til fisk benmel hvor innholdet av fosfor og magnesium er høyt. De kan provosere urinveiene eller nyresykdommen i et dyr.
Våt fisk mat kan forårsake skjoldbrusk dysfunksjon hos katter eldre enn 7 år og forårsake slike sykdommer som hypertyreose.
I tillegg er det mange stoffer i fisk som erforårsake eller øke allergier og betennelsesprosesser i kattens kropp. Noen typer fisk, for eksempel tunfisk, havfisk og kongemakrel, hvis avfall brukes til utarbeidelse av kattemat, er produkter med begrenset bruk på grunn av den høye forurensningsgraden med salter av tungmetaller.
Tips 2: Hvorfor katter er redd for vannkatter er fiendtlig mot vann - dette er altkjent faktum. For å vaske kjæledyret, vil eieren bruke mye tid og energi, men risikerer fortsatt å få riper fra sine skarpe klør. For alt det er katter gode svømmere, det er mange bevis på dette. Så hvorfor er disse dyrene så redd for å fuke huden?

Hvorfor katter er redd for vannUll på katter er ordnet på en spesiell måte,takket være disse dyrene er like komfortable både i kaldt vær og under varmen. Fluffy undercoat i dem danner en slags luftpute, som opprettholder en behagelig temperatur nær huden. Derfor er det kaldt på ansiktet eller varmt, det har praktisk talt ingen effekt på katten, det er fortsatt bra for henne. Vetningen av huden resulterer i luften som forlater underlaget og forlater stedet av væsken. Nå beskytter ingenting dyret fra kulde, og katten begynner å fryse. Derfor beskytter representanter for kattfamilien instinktivt mot av vann. Men selv om det er varmt ute, og hypotermiKatten truer ikke, hun vil fortsatt ikke klatre i vannet for noe. Dette skyldes også at hvis hårets hår blir våt, blir huden umiddelbart flere grader varmere, for å tørke den så snart som mulig. Denne biologiske egenskapen til et pattedyr. Etter hvert som huden blir varmere begynner den å lukte mye sterkere. Og katter er i naturen jegere, de jakter og vakt offeret. En sterk lukt kan skremme nesten alle som en katt kan fange. Derfor føler hun seg usikker. Ofte dannes den konditionerte refleksen av frykt for vann i katter når vann blir spilt på dem. Sensoriske reseptorer er svært følsomme, og hvis dyret helles med vann, oppfattes det av dem som et slag. Og hvem vil like det? Derfor er katter redd for å bli våt igjen. For en hjemmekatt er frykt for vann ofte forbundet med minner om vasking. Mesteren kaster kjæledyret i vannet, uten noen åpenbar grunn til katten selv. Ikke bare er dette ganske ubehagelig, så da leter dyret også noe som er ekkelt, ifølge en hvilken som helst katt, lukter den. Tross alt, liker dyr ikke noen parfyme tilsetningsstoffer. Det er sant unntak. Det er slike katter som ikke bare elsker vann, men også får sin egen mat der. Dette gjelder også til noen katter "hjemme" arter, som noen steder bor på fiskebåter og til og med seg selv, ifølge øyenvitner, veldig flinkfisk.