Tips 1: Hvordan klø katter

Tips 1: Hvordan klø katterKatter - dette er trolig den mest rene ogryddig skapelse. Ca 3-4 timer om dagen bruker de bare å slikke pelsen. Katter gjør dette ikke så mye for å fjerne smuss som å kvitte seg med lukten. Dyret ditt trenger imidlertid hjelp. Hvis du regelmessig kammer katten, så vær så snill å beskytte huset mot smelting. Og for det andre, kammer håret, masserer du huden på kjæledyret og stimulerer blodstrømmen til hårets pærer, som helbreder ullen.

Hvordan klø katter


instruksjon

1


Først, ta vare på kjøpEn spesiell børste eller kam for hårpleie. Ellers vil du nesten ikke takle denne oppgaven. Menneskelige hårbørster passer ikke, de vil ikke bare hjelpe, men også skade kjæledyrets hud. Derfor bør valget næres med ytterste oppmerksomhet. Børste bør ikke bare håndtere oppgaven, men også gjøre kammingsprosessen behagelig for en katt. Ellers må du regelmessig kjøpe bandasjer og grønt, men for deg selv.

2


Husk at børster varierer i frekvens ogform av tenner, materiale og følgelig i den tilsiktede bruk. Derfor må du prøve og velge riktig utstyr for kjæledyret ditt. I spesialforretninger finner du børster som er designet for å kaste hår og fjerne smuss, men i tillegg kan de massere huden. Imidlertid er det også spesielle børster som bare brukes til massasje: de har sjeldne og avrundede dentikler, for ikke å skade kattens hud.

3


Også når du velger en pensel, er det nødvendig å ta hensyn tilmaterialet de er laget av. Hvis kamskjell er laget av syntetisk materiale, så spør selgeren om den ikke elektrifiserer kjæledyrets pels. Trebørster kjennetegnes av en mye kortere levetid, i tillegg til tiden dannes mikro-sprekker på tennene.

4


En katt med kort hår bør kammeresminst 2-3 ganger i uken. Dette vil være nok for den vanlige massasjebørsten. Noen kjæledyr kan imidlertid vise karakter og løpe bort fra deg, i så fall kan du kjøpe en spesiell børste i form av en mitten.

5


Å se etter en langhåret katt noenvanskeligere. Kombinere et slikt kjæledyr bør være minst en gang om dagen, ellers vil ullen falle inn i tanglene som ikke kan kammeres. De kan bare fjernes med saks.
Tips 2: Hvordan klø på ullenKjøper kjæledyr, folk gjør det ikke ofterepresentere hvordan du skal ordentlig ta vare på dem, og hva som kreves for dette. Hvis valget av kattemat er ganske lett å forstå, så hvordan klipper du det ull, ikke alle vet det.

Hvordan klø ull
instruksjon

1


Ulike dyr ull forskjellig lengde og kvalitet, og hver rase av kjæledyrkrever ikke bare en viss frekvens av kammen håret, men også en spesiell kam eller børste. Prosedyren med å kaste ut har sine egne regler og nyanser, hvor ytelsen avhenger mye av helse, skjønnhet og til og med den psykologiske tilstanden til dyret ditt.

2


Smelting i katter skjer i løpet av året, men hver har forskjellige måter. For eksempel forandrer korthårede pussies den gamle ull på en ny er nesten usynlig, men langhåret - kaste "fra hjertet" og i lang tid. På slike tider, glatt katten din ull oftere, slik at blodsirkulasjonen i huden forbedrer seg, og en ny ull vokser raskere.

3


Når du kaster ut, må du først kratte katten med en kam med sparsomme tenner, og deretter bruke en tykkere. Før prosessen, fukt litt ull, så kammerer hun ut enklere og raskere.

4


Den korthårede katten kamper ut 2 ganger i uken, mens du bruker omtrent en halv time, og en lang ull krever hyppigere kaming. En katt med en lang ullth eller ullmiddels størrelse, riper med metall kam,hvis tenner er dulled. Nesten all kropps pitomitsy kjemmet i retning fra hodet til halen, men kragen sone - bare i omvendt rekkefølge.

5


Under kamingsprosedyren og etter denPass på at katten ikke svelger klumpene av ull. Selv om hun vanligvis blir kvitt seg selv, forårsaker brekninger, men dette fører til at dyret får ubehagelige opplevelser.
Tips 3: Hvordan helbrede en katt fra en øretemittHvis katten din plutselig begynte å klø og skrape hardtøret, rist på hodet og i ørene dukket opp svarte og brune formasjoner, denne øregenen. Det skjer at du ikke har mulighet til å besøke en veterinær. Men vær ikke opprørt, med en øretemitt kan du takle hjelp av folkemidlene.

Hvordan kurere en katt fra en øretemitt
Du trenger
  • - grønn te
  • - Almond olje
  • - olivenolje
  • - hvitløk
instruksjon

1


Hell 1 time. skje med grønn te med en liten kopp varmt vann. Insisterer du trenger bare tre minutter og, selvfølgelig, kjøle ned. Teen skal være ved romtemperatur. Å dryppe noen få dråper fra pipetten inn i det berørte øret og massere overdelen. Gjør det nødvendig slik at løsningen sprer seg i øret. Utfør denne prosedyren en gang om dagen, til fullstendig gjenoppretting.

2


Fra øret hjelper mites med mandel og olivenolje. For å gjøre dette, bland en av disse oljene med knust hvitløk. La for å infuse natten over. Grave ører av katten skal være en gang om dagen, til du blir kvitt flått. Det er veldig ubehagelig for en katt, men det er nødvendig å lide.

3


Gjør disse prosedyrene, det burde være hele tidenRengjør med en bomullspinne på innsiden av ørene. Men i alle fall, ikke bli dypt inn i hørselskanalen, ellers kan du skade trommehinnen.