Tips 1: Hvordan gi hamster

Tips 1: Hvordan gi hamsterHamstere er svært vanlige hjemmekjæledyr. De blir ofte gitt til barn, men oppdrett av disse gnagere blir ofte gjort av voksne. Hamstere er veldig upretensiøse, søte og morsomme små dyr, de er ganske enkle å vedlikeholde. For at ditt lille kjæledyr skal være sunt og muntert, må du nøye overvåke ernæringen. Det er godt å ha fersk mat og rent vann i buret hver dag.

Hvordan gi hamster en drink


instruksjon

1


Det er en oppfatning at det er neitrenger å drikke hamstere, formentlig de har nok av fuktigheten som de får fra friske grønnsaker og frukt. Men man kan nesten ikke enig med dette, fordi for alle levende vesener på vår planet er fuktighet nødvendig for livet. Så ikke glem at hver dag din hamster drikker rent vann, selv om du regelmessig inkluderer i kostholdet saftige grønnsaker, frukt og bær.

2


For å drikke en hamster, kan du kjøpe innkjæledyr butikk spesial drinker. De er forskjellige i volum og består av en målekopp og et rør med en ball. Når en hamster ønsker å drikke, kommer han til en drikker og tunger slikker ballen, som ligger på enden av tubulaten av drinker - ballen roterer, og friskt og rent vann kommer til dyret. Dumplings er vanligvis installert mellom stolpene i cellegitteret, som inneholder dyr, og hvis hamsteren bor i et akvarium, kan du kjøpe en drikker utstyrt med en sucker.

3


Også for små unger hamster somfortsatt ikke uavhengig komme til drikketuten eller for late mennesker (og noen hamstere er ekstremt lat sofagris) egnet vanlig pipette, som kan samle vann og bringe bare for å binde dyr. Ved hjelp av pipetten kan du selvstendig overvåke at kjæledyret ditt alltid er vannet.

4


Hvis du har en håndvaske av rustfritt stål på hvilke vanndråper samler seg, kan du bare slippe av det hamster. Så du dreper to fugler med en stein - kjæledyret dittkan gå og drikke vann. Bare vær sikker på at slike turer utføres regelmessig, minst to ganger om dagen, slik at hamsteren ikke lider av fuktighet.

5


Drikk hamstere kan være en enkel, ren, koktvann, men disse dyrene er også veldig glad i melk og ikke nekte fruktjuicer (tidligere fortynnet med vann, så det var ikke så søtt) eller kompotene. Det vil også være nyttig å tilby hamsterm frukt, grønnsaker, revet gulrøtter og bær.
Tips 2: Hvordan kjøpe hamsterBlant husdyr opptar hamstere et trygt tredje sted etter katter og hunder. Disse dyrene tiltrekker seg deres miniatyr og upretensiøsitet. Bak livet hamster i et bur eller akvarium med glede observereog barn og voksne, hamster er hyggelige å ta i hånden, om sommeren med dem kan du gå på gården ... I et ord, hvis ditt valg falt på dette dyret, er det bare å gå og kjøpe en, eller kanskje. og to (hvis du skal avle dem) hamstere. Men du trenger ikke å ta de første stipendiatene, for ikke å bli opprørt hvis dyret viser seg å være syk og snart dør.

en hamster er bedre å kjøpe i en alder av tre uker til en og en halv måned
instruksjon

1


Hvis du har venner som er engasjert ioppdrett av hamstere, kontakt først og fremst til dem. Det er usannsynlig at de vil slikke deg syke og unviable dyr. Men bare i tilfelle, husk hovedtegnene til en sunn hamster: Det er tørt, rent, unshirted hår, rene øyne uten riper, ren anus, ingen arr og støt på huden under pelsen. Og sunn og munter hamstere er veldig aktive, så kom og kjøp dem om ettermiddagen, når de ikke sover, men er våken og viser sin karakter.

2


Hvis du kjøper hamster i fuglemarkedet eller i dyrebutikken, sevalg enda mer nøye. Dessverre pleier ofte eiere av hamstere å tjene penger på små dyr og selge dem ganske små. Husk å spørre selgeren om alderen på dyret: det må være minst tre uker, ellers vil det ikke overleve, dø uten morsmelk. Hvis du allerede tar et voksen dyr og dette er en kvinne (som kan bestemmes av nærliggende hull i underlivet), kan hun være gravid. Hvis du er ny på zoo, kan du nesten ikke bestemme hamsterens interessante posisjon selv. Så det er bedre å ta enten en mann eller en kvinne i ungdomsårene: en halv time.

3


Om mulig, ikke angre på pengene og kjøp hamster i dyrebutikken hvor det er veterinære sertifikaterpå dyrene. Men selv om det nye kjæledyret ditt er sunt på dokumentene, utfør din egen inspeksjon. Føl hamsteren: Den skal ikke være tynn, med en tett mage. Selgeren må fortelle deg alt om fôring og kjæledyr, og helst umiddelbart gi råd til å kjøpe nødvendig mat, bur, vannflaske og et hjul til et nytt sted hamsteren ikke føler fratatt.
Tips 3: Hvordan lage et treningsspillBrann-show er en populær hobby blantungdom. For å perfeksjonere sine ferdigheter, er det nødvendig med spesielle treningspoeng. Imidlertid kan nybegynnere ha spørsmål om hvordan det er best å gjøre dem.

Hvordan lage trening poi
instruksjon

1


Ta to filler på størrelse med et lommetørkle. Fra hver av dem sy en liten pose med et lite hull. Deretter helles i noen korn, for eksempel bokhvete, hirse, ris, etc. Søm deretter hullene slik at krysset ikke brenner ut av posene.

2


Ta to sterke sokker og snørebånd. Klipp av de øvre delene fra sokkene og legg posene med croupen. Sikkert sy i sokker sammen med endene på snørebåndene. I de andre ender, fest sløyfer.

3


Siden snørebåndene med sløyfer raskt gni sine hender, deresbruk er ikke veldig behagelig. Mer praktisk materiale for å lage masker er skinn eller flett. Ta to striper av flett, lengden på hver skal være ca 25 cm og bredden på ca 2 cm. Brett båndstrimmelen i halvparten, deretter festes hver av de resterende to ender til bøyningen. Søm de resulterende øyelokkene til blonder. På samme måte fortsett med den andre stripen av flettet. For å gjøre strukturen mer holdbar, bruk ringen ved bøyningspunktet.

4


Også trening poi kan gjøres fratennisballer. Ta en ball og bruk en anl til å lage et hull i den. Sett inn en skrue med en ring inn i den. For større styrke, bruk en vaskemaskin som skal settes på skruen. Etter det, på motsatt side av ballen, bruk en øl med noen flere hull. De vil være påkrevd for å få et jevnt kutt. Ta kniven og kutt tennisballen langs hullene som er laget.

5


Deretter åpner du ballen litt, legg den på skruenvaskemaskin, deretter stram mutteren så tett som mulig. For større styrke, lim skruen med "Moment". Du kan gjøre det samme med hullet, men det er bedre å forlate det: hvis mutteren er ubøyelig, kan den raskt spoles tilbake. Også hullet vil være nyttig hvis du vil gjøre poe tyngre.

6


Deretter festes en kjede av nødvendig lengde til skruen. På den andre enden, fest hengslene.Tips 4: Hvordan overtale foreldre til å kjøpe hamsterI dyrebutikken så du hamstere og ønsketå komme hjem disse morsomme dyrene. Det ser ut til at en liten myk klump ikke skal skape problemer. Men det er uflaks: foreldrene tviler på tide på hodet, ikke ønsker å få deg et kjæledyr. Hva skal gjøres?

Hvordan overtale foreldre til å kjøpe hamster
instruksjon

1


Til å begynne med, la alle tanker og ideer om hvordan du hemmelighet tar med deg hamster gå hjem, gi ham en hemmelighet og også "stille" rydde opp etter ham, i håp om at når hemmeligheten din blir avslørt, får foreldrene lov til å forlate dyret hjemme.

2


Sannsynligvis vil slike hemmeligheter ikke hjelpe, og dinkjæledyret risikerer å være på gaten. Unødvendig å si at hamsteren, som var på gaten, er dømt til å gå til grunne. Derfor, hvis du er fast bestemt på å få deg selv dette dyret, så opptrer det åpent.

3


Det er best at enhver tvil slår åpenhet ogfakta. Når det gjelder den første, har vi allerede funnet ut: Snakk med foreldrene dine om mulig kjøp av dyret på forhånd, slik at det ikke blir noen ubehagelig overraskelse for noen i huset.

4


Overbevis det samme husholdningen vil tillate informasjon om hamsterx. Les bøkene om innholdet til disse dyrene (slik litteratur er nå lett å finne selv i en vanlig bokhandel), snakk med selgerne i dyrebutikken - finn ut om de største vanskelighetene som verten kan støte på hamster. Endelig er det på internett enkelt å finne spesialiserte steder om gnagere, og også å lese råd fra erfarne oppdrettere av disse dyrene.

5


Etter en slik informasjonsforberedelse kan du trygt svare på alle spørsmålene dine foreldre. Først av alt er de sannsynligvis interessert: hvor uavhengig kan du ta vare på dyret?

6


Fortell oss at hamsteren er et ufarlig dyr,som er lett å ta i hånden og krever en vanlig, men enkel omhu. Legg merke til upretensiøsiteten til dette dyret: det kan mates med grønnsaker, urter, og spesielle fôr til gnagere er også svært tilgjengelige.

7


bero foreldre, at du selv vil rense kjæledyrets hjem (forresten, for innholdet hamster Det er bedre å bruke spesielle akvarier ennen celle hvorfra den lett kan rømme). Legg merke til at du vil rengjøre hver dag, noe som vil forhindre spredning av en ubehagelig lukt i leiligheten.

8


En ekstra fordel kan være omtale aven venn som allerede inneholder et slikt kjæledyr. Alvoren av deres intensjoner er verdt å bekrefte ved foreløpig å forberede steder hvor du planlegger å sette en beholder med et lite dyr. Velg en del av leiligheten der hamsteren vil bli beskyttet mot sol, utkast og fuktighet, og på den annen side - det vil ikke være en hindring for din foreldre.Tips 5: Hvordan bestemme kjønn av en dzhungar hamsterDzhungar hamstere er herlige fluffy gnagere. Når du kjøper et par hamstere, må du sørge for at de er av forskjellige kjønn. Young Jungar hamstere er svært små og deres kjønn kan bestemmes ved 3-4 ukers alder.

Kjøper et par hamstere, du må sørge for at de er av forskjellige kjønn
instruksjon

1


Ta hamsteren og sett ryggstøtten i håndflaten. Hamsteren bør holdes litt av huden med to fingre, men slik at den ikke gjør vondt. Hvis hamsteren er komfortabel, ligger han rolig på håndflaten til magen.

2


Hvis du har en mann i hånden, er avstanden mellomkjønnsorganer og anal åpning av hamsteren vil være stor (ca. 1 cm). På baksiden av halen skal det være en liten sac - en skrot, der kjøttkjøttene i en hamster er plassert. Alle mannlige kjønnsorganer er tett dekket av hår. Hannene er rolige og mindre mobile enn kvinner. Mindre sannsynlig å manifestere aggresjon.

3


Hos kvinner er avstanden mellom kjønnsorganene ogAnus er liten. På plasseringen av kvinnens seksuelle organer er ull sjelden eller ikke i det hele tatt. Kvinner er mye mer aktive enn hanner. Noen ganger viser de aggresjon.Tips 6: Hvordan skille en mannlig hamsterI verden er det ca 240 slags hamstere(som hamster vanlig, grå, sibirisk, dzungarian og mange andre). Området i deres bolig er svært omfattende, preferanse for hamstere gir til steppene, skogsstiger, men i tillegg lever de i ørkener og halvøken, og til og med i fjellene. På grunn av sin upretensiøsitet har hamstere blitt populære kjæledyr. Ved kjøp er det viktig å kunne skille en kvinne fra mann, fordi hvis du ikke forventer å få avkom fra et dyr, trenger du ikke å skaffe en kvinne.

Hvordan skille en mannlig hamster
instruksjon

1


Det første du må gjøre for dette - men det kan høres ut - er å nøye undersøke kjønn og analåpninger hamster. For å gjøre dette må du ta hamsteren i hånden ogplasser den slik at den nedre halvdelen av kroppen og beina henger fra håndflaten. Hold så forsiktig den øvre delen av kofferten og hodet med tommelen.

2


Det er usannsynlig at du vil finne under halen av dyrets tegn på sin "maskulinitet", med det blotte øye (spesielt hos babyer), er kjønnsorganene vanskelig å vurdere.

3


Du kan skille en hamster-gutt fra en hamster-jente bare avstanden mellom to hull - anal og seksuell.

4


Men den kvinnelige vagina ligger nesten rett med anusen, og huden på jentene på dette stedet er naken, ikke overgrodd med hår. Også med tett undersøkelse på magen hamster-Girls du ser to runder av brystvorter.

5


Basert på de ovennevnte tegnene bestemmer mann nesten umulig. Det antas at kvinner er mer nærende og har tykk ull, men det er ingen garanti for at kvinnen er foran deg.Tips 7: Hvordan bestemme kjønn av en hamsterFinn ut hamsterens kjønn er noen ganger vanskelig - små lune dyr er så likt hverandre at selv erfarne spesialister noen ganger "savner".

Hvordan bestemme kjønn av en hamster
instruksjon

1


For å bestemme kjønn av hamsteren, er det nødvendigTa forsiktig dyret i hånden, hold hodet og overkroppen med tommelen. La den nedre delen av kroppen henge fritt fra håndflaten din (det kan forsiktig holdes med fingrene på den annen side). Du kan også ta dyret "av scruff", slik at bakbenene rettes. Men hamstere en slik metode er ganske ubehagelig, slik at de kan rive og vri, noe som gjør det vanskelig å bestemme kjønn.

2


Kjønnsforskjeller i hamstere er godt merket, hvisse på avstanden mellom anale og kjønnshullene. På samochek er det mye mindre, anus og skjede ligger nesten tett. I tillegg er i den kvinnelige huden i denne sonen ikke dekket med hår, og på magen kan betraktes som to rader papiller.

3


Hos menn, den pelsbelagte avstanden mellom anus ogGenitourinary åpningen kan nå en og en halv centimeter. Hos menn, i månedenes alder, kan man undersøke testiklene som er plassert på baksiden av halen (unntatt dverghamstere, hvor testiklene er praktisk talt usynlige).

4


I tillegg kan du lære hamster og kjøns sexOppførsel: Hunnene oppfører seg som regel mye roligere enn kvinner (selv om denne metoden er svært unøyaktig: hvert dyr har sin egen karakter). Og Dzhungar hamstere kan skelnes og "av øye": både gutter og jenter er veldig lune, ull av menn er mye lengre.Tips 8: Hvordan tegne en hamsterHamstere er små søte små dyr. Fargen på hamsteren kan være forskjellig: svart, grå, brun, hvit, gul eller blandet. Å tegne hamster er i prinsippet ikke vanskelig. Dette kan gjøres i fire trinn. La oss prøve dem gjennom.

Du kan tegne en hamster i fire trinn
Du trenger
  • For dette bildet trenger du et stykke papir,blyanter, viskelær og, hvis det er - et klart bilde av en hamster, som du kan konsultere under tegning. Hvis du ikke har et slikt bilde, kan du bruke figuren som illustrerer denne artikkelen.
instruksjon

1


Tegn en grunnleggende form - noen tegning er alltidbegynner med det. I dette tilfellet er nødvendig den grunnleggende form for å markere for seg størrelsen på hamster og hans kontury.V først tegne en sirkel - det vil være leder, og gjort et notat - som vil være nese, øyne og rot.Posle at under den første runden av den andre trekningen - Større størrelse. Denne sirkelen vil fortsette å spores kroppen hamster.

2


Deretter starter du på den allerede truede basisformenTegn detaljer: poter og ansikt. På bildet ditt vil det således være to sirkler - øyne og to trekantede mugg - ører. Deretter tegne en skisse av nesen, området rundt øynene, og noe som ligner "whiskers" på ansiktet. Kart og tegne tappene dine. Sjekk med prøven. Ser ut? Vi går videre til neste trinn.

3


Dette er det nest siste trinnet i å tegne en hamster. Du må se på tegningen din, hvis du ser at noen detaljer ikke er sporet - tegne. Deretter begynner du å male pelsen. Pelsen av hamster skal være rund og kort. Etter at tegningen er klar - slette unødvendige linjer og detaljer.

4


Det siste trinnet er farging. Hvis skissen ligner på det foreslåtte prøven, kan du male den i de fargene du liker best. Tegningen din er klar.Tips 9: Hvordan skille en mannlig og kvinnelig hamsterHamstere er en av de mest populære ogupretensiøse kjæledyr. Du kan kjøpe hamster i nesten hvilken som helst dyrebutikk eller på fuglemarkedet. Eksperter anbefaler å kjøpe hamster-menn, da kvinner har av og til sekreter fra kjønnsorganene med en bestemt lukt. Imidlertid er en uerfaren kjøper usannsynlig å skille uten forberedelse mann fra hunnen.

Hvordan skille en mannlig og kvinnelig hamster
instruksjon

1


Den mest enkle og velprøvde metoden passer for både korthårede og langhårede raser av hamster. Du tar bare hamster i hendene og skru den opp ned. Hos kvinner er avstanden mellom hullene (vaginal og anal) mye mindre enn hos menn. Hos kvinner kan avstanden bare være et par millimeter, og for menn å nå et centimeter og mer.

2


I tillegg, hvis du kjøper hamster korthårig rase, skiller da mann fra kvinnen blir det enda enklere. Faktum er at selv i en rolig stilling er slike hamstere godt merket med testikler. Med kvinner på magen, kan du vurdere to rader av brystvorter. Hvis du kjøper hamster langhår rase, så skille mann Fra kvinnen er det mulig og på ulldeksel. Ull av hanner er alltid lengre, mens ullene vokser i form av en "skjørt" hos kvinner.

3


Hvis du kjøper hamster Dzungarian rase, deretter med definisjonen av sexmå jobbe hardt. Hvis sexhullene ikke kan gjenkjenne kjønn, kan du føle magen på hamster. På mennene i sentrum av pusik føler du en kjertel som ligner på et sår eller en navle. Hunnen har en jevn mage.

Vær oppmerksom

Bestem sexet lettest i korthårethamstere, den mest velprøvde metoden for å bestemme kjønn - avstanden mellom kjønnshullene, i hvert fall for å unngå parring av hamstere, er det bedre å holde seg i separate celler.

Slik inneholder en syrisk hamsterRelatert artikkelSlik inneholder en syrisk hamster